Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Vraby, pokud se jim nic nestalo, tak z toho bude opravdu jen zajimava vzpominka.

Ja byl s otcem, nekdy kolem 13/14 let, v zasnezenych Tatrach a utrhla se pod nama lavina. Tatikovi primo od nohy, ja sel dva kroky za nim... Vsichni jsme to ustali a dodnes supr zazitek

Samo ze to mohlo dopadnout blbe, ale nedopadlo, takze cajk ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník

V mým případě byli ochotní ke slevám v okamžiku, kdy jsem tam nakráčel a oznámil, že ze čtyř čísel chci zrušit dvě až tři a zbytek že chci brutálně osekat, abych měl co nejmenší náklady. Jako bych píchnul do vosího hnízda, najednou byly nabídky, slevy, bonusy...

Já z nich vymačkal za 2 litry měsíčně na čtyři čísla 3x neomezeny tarif, pro malou dceru nejakej tarif pro rodinu, 6,5 GB dat dokupy a 2 telefony za cca 6 litrů navrch.

Ale prcání s tím bylo, škoda mluvit. Zničený dva pikolíci na pobočce, otrávený lidi na tom help desku, až dupání po manažerovi pobočky pomohlo. Emaily, odvolávání se na džentlmentskou dohodu při uzavírání smluv. Cvičení v negociaci jak víno. Ale jak točtu, jsem slabej průměr

Odkaz ke komentáři

Vtip je v tom, že jsem ta čísla chtěl fakt zrušit, nebyla to jen nějaká taktika :) V posledních letech mi podle chování, tarifů a nabídek operátorů přijde, že jejich šéfové spolu jezdí do Toskánska na dovolenou, a je jim jedno, jestli někdo přejde od jednoho k druhýmu. Ale běda, když se člověk rozhodne přestat nebo omezit využívat jejich služby, to jim furt ještě vadí :D

Odkaz ke komentáři

Přesně, věřím tomu že jsi vystrašený vraby ale nic se nestalo a to je důležité. A přesně jak píše Murphy97, budou mít silný zážitek. Mě když se ptá někdo na Zéland, také nejraději mluvím právě o zemětřesení :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Na co myslis, ze si kluk za par let vzpomene? Na preplneny plaze? Predrazeny vsechno? Zacpany silnice?

Prdlajs, na zemetreseni.

to jsou kecy jak z blesku, mohl bys prosím konkretizovat, co je tam tak strašně předraženýho? mě nic nenapadá

taky jsem to zkoušel. Jsem u nich asi 15 let...dobíhal mi tarif, tak mě několikrát upozorňovali, abych prodloužil. Já jim pořád opakoval, že se porozhlédnu po konkurenci nebo jestli jsou schopni oni něco nabídnout, aby si mě drželi. No a hovno...na solokaprovi jim nezáleží. No, tak sem zašoupal nohama a prodloužil....a to jsem čekal do posledního dne, že se ještě ozvou s nějakou výhodnější nabídkou. No a nakonec jsem jim zavolal já  :lol2:  :lol2:  :lol2:

já to vloni uhrál asi o třetinu dolů, ale na dva roky závazek

Odkaz ke komentáři

to jsou kecy jak z blesku, mohl bys prosím konkretizovat, co je tam tak strašně předraženýho? mě nic nenapadá

Já tam jedu za pár dní tak ti pak povím, ale zatím každý kdo se s Chorvatska vrátil tak říkal, že jim hráblo. Už ani Němci jim prý ty špagetky za pětikilo nepapají a novinka je prý si připlácet za klimatizaci v hodně místech 10 Eur na noc :lol2: My tam jedeme z jediného důvodu, že malou nechceme ještě tahat do letadla. Na dovolené na prachy nekoukám, zjistím to vždy až po příletu, ale už minulý rok jsem byl překvapený co jsem tam nechal a prý letos díky DPH a všemu okolo je tam mnohem dráž. Řecko a Španělsko jsou upřímně levnější a stejná pohoda....Takže asi tak :cheers:

Odkaz ke komentáři

Panove a toljo, psal jsem to vsechno v nadsazce, jako vtip, zlehceni, humor, srandu, ...

To neni o zadnym dalsim vysvetlovani.

To, ze nejsme na jedne vlnove delce je skoda, ale na druhou stranu celkem pochopitelne.

Takze na to muzete zapomenout a zase klidne spat.

Jo, a ke kecum z blesku (ty mas tedy vkus, jak to muzes cist?) bych jeste na zaver rekl, ze mame s rodinou za sebou 3 zemetreseni na Balkane a dodnes na to vzpominame. I proto jsem reagoval na vrabyho (samozrejme pote, co jsem si o tom slabem HR zemetreseni nejdrive precetl a ujistil se, ze to nic nebylo a nikomu se nic nestalo).

Slunce v dusi

Odkaz ke komentáři

já to mám taky na 2 roky a neslevili nic. Jen nabídli jinej tarif, protože ten můj už není v nabídce.

Afri: já tochorvatsko vnímám stejně jako ty...banda vyzirku a vše drahý jako prase. Proto jezdím už léta ke spagetkam. Samo taky kvůli malým dětem...je to blizko a s detma si tam autem za 7 hodin

Odkaz ke komentáři

Ja neviem - k cenam v HR - my sme boli zaciatkom jula na ostrove Brac a nezda sa mi zeby isli ceny nejak dramaticky hore... V restike sme platili tolko v prepocte co u nas. A to by malo byt na ostrove o kusok drahsie ako na pevnine. Ceny v obchodoch su vyssie, aj napr v Lidli ale to je aj tym ze to bude ostrov. Nie ale nejak dramaticky vyssie.

Odkaz ke komentáři

Ja neviem - k cenam v HR - my sme boli zaciatkom jula na ostrove Brac a nezda sa mi zeby isli ceny nejak dramaticky hore... V restike sme platili tolko v prepocte co u nas. A to by malo byt na ostrove o kusok drahsie ako na pevnine. Ceny v obchodoch su vyssie, aj napr v Lidli ale to je aj tym ze to bude ostrov. Nie ale nejak dramaticky vyssie.

U vás v Tatrách myslíš? Ano, tam jste taky trochu upadli s cenama na hlavičku.... :lol2:  :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Já tam jedu za pár dní tak ti pak povím, ale zatím každý kdo se s Chorvatska vrátil tak říkal, že jim hráblo. Už ani Němci jim prý ty špagetky za pětikilo nepapají a novinka je prý si připlácet za klimatizaci v hodně místech 10 Eur na noc :lol2: My tam jedeme z jediného důvodu, že malou nechceme ještě tahat do letadla. Na dovolené na prachy nekoukám, zjistím to vždy až po příletu, ale už minulý rok jsem byl překvapený co jsem tam nechal a prý letos díky DPH a všemu okolo je tam mnohem dráž. Řecko a Španělsko jsou upřímně levnější a stejná pohoda....Takže asi tak :cheers:

tak paštikáři budou asi remcat pořád, jezdíme mezi Trogir a Split a v místně nejvyhlášenějších restauracích (Baletna škola a Intrada) špagety pětikilo nestojí, nejdražší rybí jídlo (grbadine) je tam za kilo kun

za klimu připlácíme 5 ojro odjakživa a nic divného na tom nevidíme

ať si každej jezdí kam chce, ale nemele blbosti

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

tak paštikáři budou asi remcat pořád, jezdíme mezi Trogir a Split a v místně nejvyhlášenějších restauracích (Baletna škola a Intrada) špagety pětikilo nestojí, nejdražší rybí jídlo (grbadine) je tam za kilo kun

za klimu připlácíme 5 ojro odjakživa a nic divného na tom nevidíme

ať si každej jezdí kam chce, ale nemele blbosti

Přesně, je to na každým kam pojede, já si všude něco pěkného vždycky najdu. Mě se v Chorvatsku také moc líbí, ale cenově prostě už jsou nahoře. Ještě dám malý příklad, když jsem si tam před rokem půjčil loď, to bylo obštrukcí, papírování, kdesi cosi na hodinu za 150,00 EUR. A ještě mě vynadali že jsem se ztratil z jejich dohledu. Tak jenom pro porovnání letos Zakynthos, vyřízení dvě minuty, nechtěli ani občanku - 3 hodiny 80,00 Eur..... :lol2: To je jenom malý příklad v těch cenových relacích když jsme u toho...

Odkaz ke komentáři

V mým případě byli ochotní ke slevám v okamžiku, kdy jsem tam nakráčel a oznámil, že ze čtyř čísel chci zrušit dvě až tři a zbytek že chci brutálně osekat, abych měl co nejmenší náklady. Jako bych píchnul do vosího hnízda, najednou byly nabídky, slevy, bonusy...

T mobile, úplně to samý. Přišel  jsem na prodejnu že zruším 2 čísla, můj soukromý a dcery a odešel s novými tarify. Celková úspora 6 litrů ročně

Naprosto stejně fungují i banky, pojišťovny, televize... O lepší ceně se baví jen když leží výpověď na stole.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Přesně, je to na každým kam pojede, já si všude něco pěkného vždycky najdu. Mě se v Chorvatsku také moc líbí, ale cenově prostě už jsou nahoře. Ještě dám malý příklad, když jsem si tam před rokem půjčil loď, to bylo obštrukcí, papírování, kdesi cosi na hodinu za 150,00 EUR. A ještě mě vynadali že jsem se ztratil z jejich dohledu. Tak jenom pro porovnání letos Zakynthos, vyřízení dvě minuty, nechtěli ani občanku - 3 hodiny 80,00 Eur..... :lol2: To je jenom malý příklad v těch cenových relacích když jsme u toho...

a ještě jsem si vzpomněl na to, že dětskou/poloviční porci ti vyjma celé ryby udělají ze všeho a za světe div se, za poloviční cenu, ne jako u nás 1/2 za 70%

Odkaz ke komentáři

Tak já mám Chorvatsko a Řecko moc rád,oboje mořem,krajinou,lidma....prostě nemůžu říct nic špatného.Ale co se týče cen a stylu dovolené,pokud bych chtěl chodit s rodinou v HR denně na večeře ,nevařit tam,negrilovat tak je jasný že se dostávám cenově za dovolenou úplně někam jinam,kde raději letím Řecko all incl.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník tolja

Tak já mám Chorvatsko a Řecko moc rád,oboje mořem,krajinou,lidma....prostě nemůžu říct nic špatného.Ale co se týče cen a stylu dovolené,pokud bych chtěl chodit s rodinou v HR denně na večeře ,nevařit tam,negrilovat tak je jasný že se dostávám cenově za dovolenou úplně někam jinam,kde raději letím Řecko all incl.

nevaříme, negrilujeme, každej večer v restauraci a za cca 12 dní to nevyjde sakum prdum vo moc dráž než na 40K, ve třech

Upraveno uživatelem tolja
Odkaz ke komentáři

T mobile, úplně to samý. Přišel  jsem na prodejnu že zruším 2 čísla, můj soukromý a dcery a odešel s novými tarify. Celková úspora 6 litrů ročně

Naprosto stejně fungují i banky, pojišťovny, televize... O lepší ceně se baví jen když leží výpověď na stole.

Jj, však i já T mobile. O bankách raději ani nemluvit, naposledy jsem tam bojoval o špičkové podmínky celé dopoledne - od pěšáka až po manažera, vystřídali se na mně čtyři lidi, a odešel jsem s úvěrem za neuvěřitelných podmínek. Mimochodem, tohle absolvovat je vynikající úvěrová antikoncepce. Jakmile totiž dneska zavolají z banky, zda bych nechtěl refinancovat nebo navýšit, zeptám se, zda za stejných podmínek, oni chvilku mlčej, pak že teda automaticky ne, že bychom se o tom museli pobavit; já si vzpomenu na tu bitvu a hned mě přejde chuť dělat zbytečný dluhy :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...