spineshank Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Dík, hned se mi líp dýchá.pokud máš B&S tak to bude veselé, pokud Hondu tak hodně veselé. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Jedni a ti samí kreténi, bez úrovně, pořád dokola. Prosím adminy a smazání mého účtu. DěkujiKoukejte mu vyjit vstřic....... a ne aby ho nekdo premlouval! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 To uz zase budou vanoce??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 To uz zase budou vanoce???Ne, prosim vanoce jeste ne. Teprve vybiram "letni" dovolenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Dostal jsem za úkol koupit lístky na večerní OMG Párty a při nákupu čtu že je to nejstylovejsi gay párty. Jsem zvědavý do jakého vlákna tady budu psát zítra. Možná si i krtenka pak zruším z ignor lištu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Dostal jsem za úkol koupit lístky na večerní OMG Párty a při nákupu čtu že je to nejstylovejsi gay párty. Jsem zvědavý do jakého vlákna tady budu psát zítra. Možná si i krtenka pak zruším z ignor lištu Myslím, že starý Klaus už nastolil dress code :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Asi takhle: a to vypadaj tak nevinně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Když voni ti homosexuálové jsou vesměs hrozný buzeranti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Mladá má dneska osmnáct. Tak si říkám, že asi začínám být starej, když už mám dospělý dítě...No dneska má mladej 20..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2017 Krásný. Nejvíc jednoho potěší, když je na tom někdo hůř..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 to už jsou tři rán o ? du spát............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Vydrz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 to už jsou tři rán o ? du spát............... Do tretej máš ešte čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 5:15, tak jdu taky spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 na večerní OMG PártyPřiznej se - že jsi původně četl OWG Party ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Ivo Pavlík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 (upraveno) Ach jo.Tohle léto tedy dobře kosí. Upraveno 13. srpna 2017 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 V patek jedna neter odjezd na machac, v sobotu druha odjezd na Lipno. V nedeli jsem koukl na moznosti dopravy domu a potupne klusal 3,5 km na vlak ( vzhledem k tomu, kolik jsem letos natrenoval na kole a kolik venoval jeho servisu, tak by tech pripadnych 45 km domu bylo smrtelnych :-)).Asi to ted bude castejsi domaci jev - majitel, sponzor a servisak bude jezdit vlakem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 V patek jedna neter odjezd na machac, v sobotu druha odjezd na Lipno. V nedeli jsem koukl na moznosti dopravy domu a potupne klusal 3,5 km na vlak ( vzhledem k tomu, kolik jsem letos natrenoval na kole a kolik venoval jeho servisu, tak by tech pripadnych 45 km domu bylo smrtelnych :-)).Asi to ted bude castejsi domaci jev - majitel, sponzor a servisak bude jezdit vlakem. Tohle je problém. Nejdřív mě přestalo bavit vozit všude manželku, tak jsem ji donutil, aby oprášila řidičák a byly z toho dvě auta. Před rokem bylo dceři 18, ženu přestalo bavit ji všude vozit a jsou z toho tři auta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2017 Tohle je problém. Nejdřív mě přestalo bavit vozit všude manželku, tak jsem ji donutil, aby oprášila řidičák a byly z toho dvě auta. Před rokem bylo dceři 18, ženu přestalo bavit ji všude vozit a jsou z toho tři auta... No a teď už jen nějakého toho veterána na víkendovou lítačku a bude to komplet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky