Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Dostal jsem za úkol koupit lístky na večerní OMG Párty a při nákupu čtu že je to nejstylovejsi gay párty. Jsem zvědavý do jakého vlákna tady budu psát zítra. Možná si i krtenka pak zruším z ignor lištu :D

Myslím, že starý Klaus už nastolil dress code :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V patek jedna neter odjezd na machac, v sobotu druha odjezd na Lipno. V nedeli jsem koukl na moznosti dopravy domu a potupne klusal 3,5 km na vlak ( vzhledem k tomu, kolik jsem letos natrenoval na kole a kolik venoval jeho servisu, tak by tech pripadnych 45 km domu bylo smrtelnych :-)).

Asi to ted bude castejsi domaci jev - majitel, sponzor a servisak bude jezdit vlakem.

Odkaz ke komentáři

V patek jedna neter odjezd na machac, v sobotu druha odjezd na Lipno. V nedeli jsem koukl na moznosti dopravy domu a potupne klusal 3,5 km na vlak ( vzhledem k tomu, kolik jsem letos natrenoval na kole a kolik venoval jeho servisu, tak by tech pripadnych 45 km domu bylo smrtelnych :-)).

Asi to ted bude castejsi domaci jev - majitel, sponzor a servisak bude jezdit vlakem.

Tohle je problém. Nejdřív mě přestalo bavit vozit všude manželku, tak jsem ji donutil, aby oprášila řidičák a byly z toho dvě auta. Před rokem bylo dceři 18, ženu přestalo bavit ji všude vozit a jsou z toho tři auta...

Odkaz ke komentáři

Tohle je problém. Nejdřív mě přestalo bavit vozit všude manželku, tak jsem ji donutil, aby oprášila řidičák a byly z toho dvě auta. Před rokem bylo dceři 18, ženu přestalo bavit ji všude vozit a jsou z toho tři auta...

No a teď už jen nějakého toho veterána na víkendovou lítačku a bude to komplet  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...