Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Má to prakticky full, zrovna minulý týden, jak byly ty vedra jsem nechal pootevřené okénko a šel na zahradu, auto na dohled, něco vlítlo dovnit a pořád to hulákalo, takže senzory evidentně OK. Nevím, ráno přijdu k autu a okno vevnitř. Nikdo ani nevolal PČR, nikdo nic neviděl, neslyšel a to jsem byl u souseda, který má auto přímo pod okny. Tak nechápu. Chlapi od PČR mi říkali, že to je otázka minuty, maximálně několika málo minut u amatéra, tak jako nevím ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ve finále je, ale zase tenhle odpad při zařvání alarmu zdrhá.

No právě když jsou nastřelený,je jim vše fuck...

Jsem čapnul fetku co kradla,přijeli četníci vše o.k. (napdl mě a já se bránil)

A za týden šel proti mě,tak jsem čekal co bude a chtěl dvacku,ani mě nepoznal.

Nějaký alarm je nevynervuje ;-(

Odkaz ke komentáři

Ale okolí vynervovat může a zavolají četníky. Já už to udělal...to že měšťáci přijedou za půl hodiny, překvapivě nikoho nenajdou a podle telefonu mě vytáhnou ven a hodinu otravujou co jsem viděl a co můžu popsat, je věc jiná. Už nevím koho jsem chtěl praštit po hlavě víc. Jestli ty lumpy co kradli a nebo měšťáky.

Odkaz ke komentáři

Problém je v tom, co jsem psal výše - nikdo nikoho nevolal, takže jestli se mu to podařilo vyřadit nebo to bylo v hluboké noci nevím, ale ani soused, co měl auto pod oknem nic neslyšel. Policista, co to se mnou vypisoval říkal, že minulý týden řešili vybrané RS přímo na zahradě domu s uzamčeným plotem, tak co k tomu dodat ... Takže nějaký parchant Ti vleze bez skrupulí na zahradu, vybere auto, přeleze a v klidu si jde dále ... jako to, co se tady může "beztrestně" všechno stát mi fakt hlava nebere. Jednají naprosto bez ostychu.

Odkaz ke komentáři

Bodejť by nejednali. Když ho chytneš na zahradě jak ti vybírá auto, naložíš mu a zavoláš četníky tak za týden si tě četníci vyzvednou taky a oslovují tě "obviněný". Divná země...

Odkaz ke komentáři

Nojo. Rozdováděnou fetku bohužel nezastaví ani flinta v ruce, dokud ji nepoužiješ. Děs.

Jo, je neuvěřitelný co všechno a s jakou drzostí a bohorovným klidem dokážou ukrást, a když už je to hodně pevně přidělaný, tak alespoň škodolibě zničit.

Kdysi- když jsem ještě v dobách porevolučních hrdě jezdil tehdy moderním výkřikem domácí značky- mi mizela z kufru rezerva pomalu každých 14 dní. Vždycky jsem si ji musel koupit za 900 zpátky v jedné zastavárně v Nuslích. Začalo se mi to zajídat a tak jsem do kufru nainstaloval šikovnou závoru na zámek a rezervu jsem zamknul. Fungovalo to - zůstala tam !!!  To bylo radosti !!! Jenže...za pár měsíců jsem píchnul a musel jsem ji vyndat ven. Byla třikrát propíchnutá nožem. Myslel jsem že mi šlehne... 

Odkaz ke komentáři

Ale okolí vynervovat může a zavolají četníky. Já už to udělal...to že měšťáci přijedou za půl hodiny, překvapivě nikoho nenajdou a podle telefonu mě vytáhnou ven a hodinu otravujou co jsem viděl a co můžu popsat, je věc jiná. Už nevím koho jsem chtěl praštit po hlavě víc. Jestli ty lumpy co kradli a nebo měšťáky.

Jo to si dovedu představit a asi bych na tom byl stejně...

U nás jsem měl po dvakrát štěstí na rozumný četnictvo,vždy souhlasili,že jsem se bránil ;-).... (zlodějíček a hajzlík,co dal hrábě mojí ženě,když šla s kočárkem)

Dave je to blbý,ale Škůdky mají "likvidní" zboží pro zastavárny...

Odkaz ke komentáři

Superb 2014 - combi, LK.

Koupen v březnu 2017.

Duben - čorli světla, červen - čorli mlhovky, dnes v noci - ty svině čorli Columbuse + bag a vymlátili sklo, chytit ty sráče v noci při činu, tak budeme mít všichni velký problém. Třetí událost za 4 měsíce, to snad ani není možné.

Svět Škodovek v Česku. Děsné. Tohle je vlastně jediný důvod, ale zato dostatečný, proč bych si v Česku Škodovku nemohl koupit. Furt bych byl nervózní, kdo mi ji kde očesává na náhradní díly.
Odkaz ke komentáři

Moj ratafak ma pre zmenu nejake kozne problemy, som zvedavy co povie vet, dufam ze to nie je svrab..... no a pretoze asi vedel ze vecer ideme k doktorovi, tak dnes rano pre istotu ulovil jezka a dodrbal si tlamu kikot.

Odkaz ke komentáři

No právě když jsou nastřelený,je jim vše fuck...

Jsem čapnul fetku co kradla,přijeli četníci vše o.k. (napdl mě a já se bránil)

A za týden šel proti mě,tak jsem čekal co bude a chtěl dvacku,ani mě nepoznal.

Nějaký alarm je nevynervuje ;-(

Hm to mě jednou v 18 úplně bez důvodu napadl feťák v Bělském lese v Ostravě. Řekneš si chlap asi 45kg, ten mi nic neudělá. Jenže jak necítí bolest, tak je to těžké. Měl jsem poškrábany obličej, ruku a pokousanou nohu. Vlastně podobně jako s bývalou přítelkyní akorát, že to jsem pak neběhal měsíc po různých testech ;)
Odkaz ke komentáři

Svět Škodovek v Česku. Děsné. Tohle je vlastně jediný důvod, ale zato dostatečný, proč bych si v Česku Škodovku nemohl koupit. Furt bych byl nervózní, kdo mi ji kde očesává na náhradní díly.

Ja to vidim stejne. Zvlast kdyz clovek musi parkovat na ulici. Kolega se superbem a sestrenka s oktavkou prichazi s podobnyma historkama pomerne casto. Mel jsem japonce a tam je to cajk jsem ted zvedavej na focuse, tech jezdi preci jen vic...
Odkaz ke komentáři

Hm to mě jednou v 18 úplně bez důvodu napadl feťák v Bělském lese v Ostravě. Řekneš si chlap asi 45kg, ten mi nic neudělá. Jenže jak necítí bolest, tak je to těžké. Měl jsem poškrábany obličej, ruku a pokousanou nohu. Vlastně podobně jako s bývalou přítelkyní akorát, že to jsem pak neběhal měsíc po různých testech ;)

Souhlas,jsou "nesmrtelný". Já měl "štěstí" na nějakýho v důchodu a kříženýho s alkoholikem.Vynášel z krámu kytky a prodavačka za mím běžela s brekem...

Lepší se do ničeho nes.at,ale někdy to tak přijde....

Když moje žena vyběhla za zlodějem,dostihla ho a vytrhla mu tu tašku,taky byli lidi taky v klidu.... A že jich tam bylo...

Odkaz ke komentáři

Kdysi jsem šel vyprovodit slečnu před dům na taxík a na haubně mi ležel alkáč (fetka?). Chrápal. Tak jsem zvažoval.

- sundám ho a když zalezu do domu, auto mi dojebe

- zavolám benga a až odjedou a já zalezu do domu, auto mi dojebe

- nechám ho bejt a on až se vychrápe, v klidu odejde. Hovno. Vychrápal se a auto mi dojebal.

Odkaz ke komentáři

Superb 2014 - combi, LK.

Koupen v březnu 2017.

Duben - čorli světla, červen - čorli mlhovky, dnes v noci - ty svině čorli Columbuse + bag a vymlátili sklo, chytit ty sráče v noci při činu, tak budeme mít všichni velký problém. Třetí událost za 4 měsíce, to snad ani není možné.

Drz se Dave a hlavne pevne nervy! Fetaci-odpad a zrudy.

Odkaz ke komentáři

Nesnáším tohle vlákno, vždycky jsem pak ještě víc nasranej než normálně. Asi si pro uklidnění pustím "Přání smrti" s CH. Bronsonem. Tam je přesný návod, jak se má s tímhle odpadem zacházet.

Odkaz ke komentáři

Chlapi, omlouvám se za ty výrazy výše, stejně tak jsem nechtěl vyvolat debatu, ale byl jsem opravdu hodně naštvanej. Teď mi volali s vyčíslením škody ze servisu - 125.000,-Kč, nemám slov. Auto půjde z baráku, na tohle nemám nervy a živit sráče taky nebudu. Pěkný den všem, já jdu běhat a trochu si vyčistit palici.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...