African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 (upraveno) ty vole, rolexky, breitlingy, omegy, grandseika na ruce a fnukaj nad cenou masla Já prodal tenkrát Breitlingy po zdražení vajíček a teď zase Rolexky právě kvůli tomu máslu. Přestává to být sranda, ještě čekám kdy se zvedne pečivo a jdou z baráku i Omegy...všichni skončíme u Casia, to říkám furt :-) Upraveno 15. září 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Kdybych ja prisel na poradu v 6:10, tak nevyfasnu ani zametani silnic :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 no my ji máme zruba do 6 :45 to už jsem většinou vzhůru............... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Porada takhle v noci, to je fakt nelidský... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Porada takhle v noci, to je fakt nelidský...že to říká zrovna ten co ponocích šmidlá v zakouřených barech a domů chodí až ráno................ jo a vůbec co tady strašíš když máš hlubokou půlnoc............. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 V jakých barech ??? Teď jsem se hluboce urazil- do barů chodím POTOM... Nemám půlnoc, dělám snídani špuntům a od deseti mám zkoušku, ale to mi nevadí, protože ze všerejšího konzertu jsem se vrátil před půlnocí. Kdyby včera khakki mozečky nezavřely Lochkovský tunel kvůli průjezdu dvou tanků, byl bych doma v půl jedenáctý.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 všichni skončíme u Casia, to říkám furt :-) A u Citizen, nezapomeň na solární Citizeny :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 mě taky, po ranní poradě která stála za prdel jsem se tady hned uklidnil.......Sice jsem tez ranni ptace a chodim do prace cca o hodinu driv, abych neco udelal v klidu, ale poradu takhle rano bych nedaval.Mas muj obdiv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Já prodal tenkrát Breitlingy po zdražení vajíček a teď zase Rolexky právě kvůli tomu máslu. Přestává to být sranda, ještě čekám kdy se zvedne pečivo a jdou z baráku i Omegy...všichni skončíme u Casia, to říkám furt :-)A to se teď při těch cenách másla chceš vrhnout na druhou koupelnu. To nebudeš mít ani G-shocky za chvíli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 A to se teď při těch cenách másla chceš vrhnout na druhou koupelnu. To nebudeš mít ani G-shocky za chvíli :-) Tu platí manželka....ale fakt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Se tak někdo má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 né teď, máme poradu každý den v 6 :10, abych věděl čím se budu přes den bavit pokud jsem to náhodou přes noc zapoměl................ Probůh, v šest ráno není venku ani vzduch, ten snad vypouštějí až někdy před osmou, proto vstávám v 9. To chodíš do práce s kyslíkovou bombou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 http://www.bbc.com/news/uk-41278545 ... jeste, ze sem vcera vodletel ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 To jako někdo s takovou intenzitou řeší rozdíl cca 40-150 kč/měsíc (dle spotřeby) na spotřebě másla jako existenční problém a ještě na hodinkovém fóru ? A jako opravdu někdo jde do obchodu a koupí si tam máslo do mražáku na vánoce ? a) tím cenu rozhodně nesnížíte b ) mi to příjde zábavné... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Já si teď nejsem úplně jistej jestli to "někdo" je myšleno na mě? Protože pokud ano, není to tím, že bych řešil cenu másla, ale řeším princip zdražení, jakože +300%? Proč? Krize? Nedostatek? Obrovská poptávka? Několik z vás se tu pozastavuje nad tím, že vás to nerozhodí, ano já se divil tomu skokovému navýšení a ptám se, kde je původ. Hezky to napsal Ramon v prvním příspěvku, to jako zničehonic se něco zvedně cenově o tolik stovek procent? A v klidu si to jede dále? Mě je to v zásadě jedno, protože si na to vydělám, ale jsou tu důchodci nebo lidi, kteří prostě mají docela hluboko do kapsy a tak mě to nutí k zamyšlení, jak to řeší oni. A máslo na rozdíl od chlastu a cigaret považuji za základní potravinu, stejně jako vejce a podobně. Takže to jen pro vysvětlení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 (upraveno) Ad Vojta1Taky se musím smát, viz i co psal Sibiř, hodinky minimálně za deseti tisíce, ale řeší se tady kraviny typu máslo podražilo, mám na účtě o jedno pivo navíc apod.Co je skutečně k naštvání? Že se to tady postupně mění na server typu emimino Holky jaký si mám koupit tampóny? Je lepší růžová, nebo lososová? Kde jsou ty časy, kdy se tady řešili pánské záležitosti a nemlelo se o číčovinách.. Upraveno 15. září 2017 uživatelem Bells Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 300% ? Nee... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruslan77 Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 (upraveno) No dneska máslo, zejtra chleba, a pozejtří všechno o 300% víc. Já si teď nejsem úplně jistej jestli to "někdo" je myšleno na mě? Protože pokud ano, není to tím, že bych řešil cenu másla, ale řeším princip zdražení, jakože +300%? Proč? Krize? Nedostatek? Obrovská poptávka? Několik z vás se tu pozastavuje nad tím, že vás to nerozhodí, ano já se divil tomu skokovému navýšení a ptám se, kde je původ. Hezky to napsal Ramon v prvním příspěvku, to jako zničehonic se něco zvedně cenově o tolik stovek procent?Podepisuju. Jako trapný je jak se tady lidi vopíjej drahejma hodinkama,ale jinde lidi a je jich dost řešej, jestli si koupí dvě nebo tři kostky másla a nemaj co jíst, to je fakt mazec. Upraveno 15. září 2017 uživatelem Ruslan77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Hoši přibrzděte, snad se tady kvůli kostce nebudete hádat, no ni? Já jsem reagoval hlavně na to, že přijdu do krámu a jsem 30 let zpátky, protože v Praze musím nahánět máslo po super/hypermarketech, to je celé. Moc to řešíte ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Hoši, je to v prdeli, v Pardubicích není máslo. Máte to i jinde? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky