wizard-ov Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Proč tak hrubě? Vždyť to jde napsat i mile:Decebal & Bobisek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 K Letům: http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tabor-v-Letech-ocima-profesora-Nebyl-mistem-holocaustu-Smrad-z-prasecaku-tam-necitim-Nekdo-schvalne-spini-nasi-zemi-452407Prosim uz nikdy nesdilej PL, dekuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Prosim uz nikdy nesdilej PL, dekuji...Máš nějaký problém se svobodnou žurnalistikou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Holt, pouze na iDnesu poznáš pravdu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Máš nějaký problém se svobodnou žurnalistikou?Parlamentní listy nemají nic společného se seriózní žurnalistikou. Nedodržují základní principy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Vediete si ked tak nejake ucelenejsie zoznamy zakazanych zdrojov? aby sme sa ked tak do buducna mohli vyvarovat preslapov. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Prosim uz nikdy nesdilej PL, dekuji...Prosím, už nikdy nechoď do téhle diskuze (stejná logika). Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Parlamentní listy nemají nic společného se seriózní žurnalistikou. Nedodržují základní principy.Prosil bych konkrétní příklady s odkazy. Neříkám, že ve všech novinách se vším souhlasím, některé ani cíleně nesleduji. Ale nemám pocit, že by PL patřily k zakázaným nebo zákony porušujícím periodikům. Nemusí se ti líbit co a o kom píší. Toť vše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Holt, pouze na iDnesu poznáš pravdu...To ne, ale nepíše se tam na anonymní bázi a hlavně je neřadí BIS na seznam prací cizí kontrarozvědky. Jinak ať si každý čte cokoli chce, nicméně jako zdroj informací to je prostě nedůvěryhodný pramen.... a poukazovat na něj v diskuzi mi připadá ekvivalentem učení se sociálnímu rozvoji od Číny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) By mě zajímaly nějaký seriózní noviny podle místních odborníků na tisk teda. A myslím to tentokrát úplně vážně, aniž by mělo slovo odborníků vyznít hanlivě, míním je taky zcela vážně a rád se poučím. Tím nehajim Parlamentní listy ani dotyčného profesora a napsal jsem k tomu, že historický fakta pujdou dohledat i jinde.Vojto1, beru Tvé přání v potaz, ale neříkej mi už nikdy co mám a nemám dělat, děkuji. Upraveno 24. října 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Jo a ještě jeden malý koment, pan Panenka se alespoň podepsal. Nicméně od člena Národní Fronty bych články k této tématice bral při nejmenším s rezervou https://www.lidovky.cz/zemanuv-dvorni-novinar-byl-v-extremisticke-narodni-strane-hradu-to-nevadi-a-ceni-si-jeho-kvalit-ijg-/zpravy-domov.aspx?c=A160511_150940_ln_domov_jzlhttp://radimpanenka.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Prosil bych konkrétní příklady s odkazy. Neříkám, že ve všech novinách se vším souhlasím, některé ani cíleně nesleduji. Ale nemám pocit, že by PL patřily k zakázaným nebo zákony porušujícím periodikům. Nemusí se ti líbit co a o kom píší. Toť všeNajdi si to sám, sám bys měl mít zájem na tom, abys nečetl lži. Parlamentní listy nedodržují kontrolu a ověřování zdrojů, publikují kdejakou hovadinu a když se to později ukáže, že skočili na špek, potichu to stáhnou. A nikdo nepsal o zákazu, lidskou blbost nemůžeš zakázat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 nedůvěryhodný pramenNo on to byl rozhovor a předpokládám, že autorizovaný, takže to jsem celkem nepochopilTo ne, ale nepíše se tam na anonymní bázi No na idnesu právě sleduji spíše tento trend. Autor citlivých témat se jmenuje idnes, nebo redakce.a hlavně je neřadí BIS na seznam prací cizí kontrarozvědky. tak to potom ano... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 By mě zajímaly nějaký seriózní noviny podle místních odborníků na tisk teda. A myslím to tentokrát úplně vážně, aniž by mělo slovo odborníků vyznít hanlivě, míním je taky zcela vážně a rád se poučím. Tím nehajim Parlamentní listy ani dotyčného profesora a napsal jsem k tomu, že historický fakta pujdou dohledat i jinde.Vojto1, beru Tvé přání v potaz, ale neříkej mi už nikdy co mám a nemám dělat, děkuji.Ze zahraničních čtu FT, Reuters,NT. Hodně dobrý býval Independent. Kvůli práci mám v jedné z placených databází zaškrtnuté sektory co mě zajímají a chodí mi z nich články co se v tomto objeví.Hodně používám Twitter. Ono jak se říká, když se chce člověk orientovat např. na blízkém východě - tak by sledovat Al Jazeeru - ať ví co si myslí Katar, Ria Novosti - co si myslí Putin, Irnu - co si myslí Iranský Ajatolláh, Jordánské média - ať víš co si myslí americké tajné služby atd... No a do kupy Ti to dá poměrně ucelený obrázek...Hodně na zpravodajství sleduji Twitter, kde mám vlastně vše zde zmíněné vč. nějakých politiků.... Z českých čtu HN, Lidovky, Euro, Forbes, Právo a několik zdrojů z CNC, sleduji seznam zprávy a DVTV. Ne že by snad nedělali chyby ale mají to alespoň zazdrojované. Stejně tak v New York Times - dle mého nejlepší světové noviny - se moc nestává, že by šířili čistou lež. Protože mají nějaký systém pravidel, redaktory atd... Prostě vše co má novinařina obsahovat. Co se týče PL, tak to nemá s novinařinou nic společného. Tedy sdílet článek nějakého neonacisty a vydávat to za pramen mi připadá minimálně smutné.... Proto má reakce... Kdyžtak SZ, já diskutuju rád v podstatě o čemkoliv. Nikomu jeho názory neberu, nicméně je fajn alespoň dodržovat základní mantinely. Používání zdrojů je naprostý základ, bez toho to nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 By mě zajímaly nějaký seriózní noviny podle místních odborníků na tisk teda. A myslím to tentokrát úplně vážně, aniž by mělo slovo odborníků vyznít hanlivě, míním je taky zcela vážně a rád se poučím. Tím nehajim Parlamentní listy ani dotyčného profesora a napsal jsem k tomu, že historický fakta pujdou dohledat i jinde.Vojto1, beru Tvé přání v potaz, ale neříkej mi už nikdy co mám a nemám dělat, děkuji.Vzhledem k tomu, že žijeme ve svobodné (zatím) zemi, je nutno počítat s tím, že dezinformace se může objevit všude. Každá zpráva se dá ověřit, ať už srovnáním na našich serverech, nebo na zahraničních. A např. pokud je pod zprávou jako autor nějaký pseudonym, nebo tam není žádný, je to zvláštní, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ze zahraničních čtu FT, Reuters,NT. Hodně dobrý býval Independent. Kvůli práci mám v jedné z placených databází zaškrtnuté sektory co mě zajímají a chodí mi z nich články co se v tomto objeví.Hodně používám Twitter. Ono jak se říká, když se chce člověk orientovat např. na blízkém východě - tak by sledovat Al Jazeeru - ať ví co si myslí Katar, Ria Novosti - co si myslí Putin, Irnu - co si myslí Iranský Ajatolláh, Jordánské média - ať víš co si myslí americké tajné služby atd... No a do kupy Ti to dá poměrně ucelený obrázek...Hodně na zpravodajství sleduji Twitter, kde mám vlastně vše zde zmíněné vč. nějakých politiků.... Z českých čtu HN, Lidovky, Euro, Forbes, Právo a několik zdrojů z CNC, sleduji seznam zprávy a DVTV. Ne že by snad nedělali chyby ale mají to alespoň zazdrojované. Stejně tak v New York Times - dle mého nejlepší světové noviny - se moc nestává, že by šířili čistou lež. Protože mají nějaký systém pravidel, redaktory atd... Prostě vše co má novinařina obsahovat. Co se týče PL, tak to nemá s novinařinou nic společného. Tedy sdílet článek nějakého neonacisty a vydávat to za pramen mi připadá minimálně smutné.... Proto má reakce... Kdyžtak SZ, já diskutuju rád v podstatě o čemkoliv. Nikomu jeho názory neberu, nicméně je fajn alespoň dodržovat základní mantinely. Používání zdrojů je naprostý základ, bez toho to nemá cenu. Z Asie je taky docela dobrej asiancorrespondent.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 (upraveno) Své jsem k tomu napsal po reakci Romana I. Pokud tomu, co jsem k tomu napsal někdo nerozuměl, je mi to líto.Decabale: Jaká zpráva? Byl to rozhovor. Beru, že s takovým člověkem, jak bylo výše uvedeno, a že to bylo ode mne neuvážené, vzhledem k osobě dotyčného. Ověřování: Pokud jsou tam zásadní rozpory v historických skutečnostech, sem s nimi. Edit: Jo a děkuji Vojtovi1 za výčet seriózních médií. .... a všem následujícím, vážně. Upraveno 24. října 2017 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Ja nectu noviny od doby, co prestal vychazet Völkischer Beobachter... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Tady je stručná analýza PL: https://www.academia.edu/26046763/Výzkumná_zpráva_Analýza_manipulativn%C3%ADch_technik_na_vybraných_českých_serverech Mimochodem, s iDnes toho má víc společnýho, než si hodně lidí myslí: https://www.respekt.cz/politika/parlamentni-listy-jsou-mostem-mezi-serioznimi-informacemi-a-proruskou-manipulaci iDnes je dneska už taky špatný - nemá to se starou MF DNES nic společného. Pamatujete si, jak před lety MF přinášela každou chvíli nějaký investigativní článek? A kolik politiků na základě toho padlo? Dneska ani ň. Ti reportéři to po příchodu Babiše zabalili a rozprchli se do jiných médií. Ze současných českých médií nejvíc sleduju Respekt, DVTV a Reporter magazín. Člověk nemusí se vším souhlasit, ale aspoň to splňuje základní požadavky na slušnou novinařinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 24. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2017 Své jsem k tomu napsal po reakci Romana I. Pokud tomu, co jsem k tomu napsal někdo nerozuměl, je mi to líto.Decabale: Jaká zpráva? Byl to rozhovor. Beru, že s takovým člověkem, jak bylo výše uvedeno, a že to bylo ode mne neuvážené, vzhledem k osobě dotyčného. Ověřování: Pokud jsou tam zásadní rozpory v historických skutečnostech, sem s nimi. Edit: Jo a děkuji Vojtovi1 za výčet seriózních médií. .... a všem následujícím, vážně.Ověřování zdrojů bylo k serióznosti PL. Zbytek reakce byl na tvůj pozdější post, kdy ses ptal na seriozní noviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky