pciza Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ondřej Klymčiw měl pád na Dakaru a je v nemocnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Díky, kluci, za kočku i vulcainy... a za sůl do čerstvý rány. Teď, když jsem je objevil, mi připadaj ty pneumatiky jako takový ty na důlní náklaďáky nahoře v Kanadě, kde se těžej mastný břidlice... Edit: aaa, ten Dakar včera jsem koukal na záběry z řidičovy kabiny, ti kluci musej být ze železa... Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronomák Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ondřej Klymčiw měl pád na Dakaru a je v nemocnici.strašný .... co se děje .... na tom světě kamil není růtadmin .... manta už neškodí ..... bert začne škodit ..... long neprodal svůj šmuk na výletu vláčkem ...... zmizík není zmizík, ale ludvík.... dobroserové jsou samoserové .... a všichni pospolu dokážou hulit doutník a není jim to trapný ...... úplná apokalypsa *váš YPO ze zabanovanou IP adresou vás zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Welcome back Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Sám jsi chtěl smazat tak co tady prudíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Jak zabanovanej, si požádal vo smazání, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chronomák Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Sám jsi chtěl smazat tak co tady prudíš? Jak zabanovanej, si požádal vo smazání, ne?každá vokurka ví, že je rozdíl mezi vymazáním a banem IP adresy ..... banovaní IP adresy byl jaxi akt navíc od Vomyla .... abych ho už asi nikdy víc nesral každopádně jsem rád, že se tak stalo .... pár členů začlo víc psát, páč nebyl oponent a pár členů se projevilo tak jak jsem předpokládál *vlastně mě to v exilu baví víc než jsem myslel ..... najít spoustu pitomců na jednom dvorku se jen tak nepoštěstí ..... čest vyjímkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Jo tak přesně tohle mě právě naštvalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Pitomci jsou všude, ale s Tebou byla sranda, škoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasič Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Nazdár !!!! Jak nalovis 50 prispevku? To bude težky, vid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 YPO, zastával jsem se tě, ale promiň, teď ses prostě projevil jako totální vůl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Hneď ako som čítal jeho prvý post mi napadlo, že to je on. Ypov svojský humor mi tu chýba. Aj keď niekedy dosť trepe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Ciwe konecne!! Bylo to strasnejch devet nebo kolik hodin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marhi Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 To sou věci, mě namýchlo že taliáni udělají naprosto peckovní řemen, a daj k němu sponu s různejma nožičkama. Takže je křivě. Sem musel přeházet celou bednu s řemeny, než jsem našel náhradu. Je to trochu divný, Šteiny a spona signovaná Laco.Ale sedí celkem fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Minule som bol tuto u nás v takej 'krčmičke' a tam na stene na záchode toto No hneď som si spomenul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Muj malej (4roky) ma spatny zuby... od rijna chodime po zubarich a pohotovostech. Poslali nas do detske nemocnice na operaci, tehdy jeste 8 zubu (nyni uz 10). Objednavaci system v nemocnici je nasledujici: nechceme videt pacienta, nezajima nas akutni zdravotni stav pacienta... zkratka kdo zavola jako prvni, jde jako prvni do poradniku na cekaci listinu...pul roku. Neexistuje i pres radu telefonatu urychleni (postup v poradniku), jen zazaracna nahoda ze objednane dite pred nami onemocni a mi se dovolame vcas (rozumej driv nez nekdo jiny, a termin si zarezervujem). Skoncilo to tim, ze po trech mesicich nam malej ze dne na den ochrnul na pravou stranu z duvodu hnisaveho abcesu v mozku (7ml). Magneticka rezonance, operace hlavy - mozku - odsati hnisu.... A ja se ptam proc???!!! To je i v 21 stoleti normalni objedavat pacienty na zaklade telefonatu, misto aktualniho zdravotniho stavu?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veneria Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Zvlastni je, ze kdyz malej ochne tak se drivejsi termin najde.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Drsné... Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tak to je mazec.... Držím klukovi palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 Tvl, to je strasny, drzim palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky