Gustaf Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Já jedu zítra na týden do Jeseníků... Taky to nebude žádná hitparáda, aspon víc vyuziju wellnes, saunu a sklípek na chalupě všechno zlé je k něčemu dobré
spineshank Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 zemřel Marián Labudahttps://www.novinky.cz/kultura/459635-zemrel-marian-labuda.html
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 (upraveno) Pan Pávek, to se nedá zapomenout...............chjo. https://www.youtube.com/watch?v=Q5AXfdrNTfo Upraveno 5. ledna 2018 uživatelem mondeo2
siwi Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Bude to znít asi pateticky, ale když odejde nějaká takováhle osobnost (herec, muzikant...), napadne mě jako první úsloví, že svět už nebude takový, jaký býval. Byli tu přede mnou a tak nějak celou tu dobu dotvářeli prostředí, ve kterém žiju.
Garminak Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Výborný herec... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraTce Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Garminak: Smějící se bestie opět nezklamaly=) Je mi ale líto, že zemřel Marian Labuda. V českých filmech byl vážně skvělý. Je to ztráta=/
Andrew Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Výborný herec...Toto mi přijde jako asi nejlepší a nejcitlivější černý humor - usmál jsem se při tiché vzpomínce na pana Herce
martar Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Jdu si pustit Černou slečnu slečnu Černou...
montemar Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 cas od casu me popadne chut si vsadit.. tak si vyberu dva zapasy fotbalku a pry: musite se zaregistrovat, letosni novinka... dalsi databaze, kde budou moje kompletni udaje a dalsi otravna karta v penezence..
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 cas od casu me popadne chut si vsadit.. tak si vyberu dva zapasy fotbalku a pry: musite se zaregistrovat, letosni novinka... dalsi databaze, kde budou moje kompletni udaje a dalsi otravna karta v penezence.. Proto jsem skončil s online pokrem...
Návštěvník Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Mel jsem zadelano na zivotni premieru. Mit vlak sam pro sebe. Ve Vamberku pristoupila pani a zkazila to. Sent from my iPhone using Tapatalk
Rudykopalsson Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Rebel, nohy na sedačce, ale zase Tě šlechtí, že ses zul :-)
Radimk Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Ani ne tak naštvalo... smrt v blízkém okolí. Sousedka, 43, mají 3 kluky, 13-12-8, nezvládla auto. Šok a bezmoc.
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2018 Ani ne tak naštvalo... smrt v blízkém okolí. Sousedka, 43, mají 3 kluky, 13-12-8, nezvládla auto. Šok a bezmoc. tvl takhle po vánocích, to není dobrý...............chudáci děti
Doporučené příspěvky