Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Akorat jsem to cetl, skoda :(

Odesláno

Bude to znít asi pateticky, ale když odejde nějaká takováhle osobnost (herec, muzikant...), napadne mě jako první úsloví, že svět už nebude takový, jaký býval. Byli tu přede mnou a tak nějak celou tu dobu dotvářeli prostředí, ve kterém žiju. 

Odesláno

Garminak: Smějící se bestie opět nezklamaly=)

Je mi ale líto, že zemřel Marian Labuda. V českých filmech byl vážně skvělý. Je to ztráta=/

Odesláno

Výborný herec...

Toto mi přijde jako asi nejlepší a nejcitlivější černý humor - usmál jsem se při tiché vzpomínce na pana Herce

Odesláno

cas od casu me popadne chut si vsadit.. tak si vyberu dva zapasy fotbalku a pry: musite se zaregistrovat, letosni novinka... dalsi databaze, kde budou moje kompletni udaje a dalsi otravna karta v penezence.. :(

Odesláno

cas od casu me popadne chut si vsadit.. tak si vyberu dva zapasy fotbalku a pry: musite se zaregistrovat, letosni novinka... dalsi databaze, kde budou moje kompletni udaje a dalsi otravna karta v penezence.. :(

Proto jsem skončil s online pokrem...

Návštěvník
Odesláno

Mel jsem zadelano na zivotni premieru. Mit vlak sam pro sebe. Ve Vamberku pristoupila pani a zkazila to.

1a2bd805095e38c2c8accd03462fbea7.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Ani ne tak naštvalo... smrt v blízkém okolí. Sousedka, 43,  mají 3 kluky, 13-12-8, nezvládla auto. 

Šok a bezmoc. 

tvl takhle po vánocích, to není dobrý...............chudáci děti

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...