Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

teď už jsem starší a válim se po zemi jen kvůli důležitým věcem, třeba když nemůžu najít stěžejku

Odesláno

Té mojí poradila jedna opravdu labilní kamarádka "výbornou fizioterapeutku" a já kokot ji vezl 300 kiláků za vesnickou kosmetičkou co jí chce prodat zasrany krémy a o fizioterapii ani slovo. Jak já jsem nadával. Jak ještě budu nadávat. A doufám že nepotkám tu kamarádku. Čupka

Odesláno

Možná jenom panikařím, ale jelikož v našem městě už nějakého to pejska také otrávili, nevíte co by tohle mohlo být? Měl jsem to přede dveřmi trochu vylite a uprostřed lahvička, někdo musel přelézt plot a dát to tam. Může to být pro psa nebo děti nebezpečné?

post-364-0-18946200-1516982747_thumb.jpg

Odesláno

Ahá, tak děkuji moc. Možná to tam nějaký mentál hodil přes plot, jeden nikdy neví. Jsem už v klidu, díky, moc se v té chemii nevyznám, viděl jsem nápis chlór a úplně mě zamrazilo :-)

Odesláno
  V 26. 1. 2018 v 18:22, Wanderer napsal:

Třeba máš psa, co štěká jak debil, hlavně v noci, tak někomu došla trpělivost. :-)

Kdepak, psa máme velmi klidného a přes noc je doma hezky v teple :-) Sám to nemám moc rád a je pravda že po sousedovic pejskovi občas nějaké to jablko ve čtyři ráno z okna mrsknu když tam ňafe. Ale i přes to, nechápu tyhle traviče, co jsou čas od času v tv, dle mého velmi nebezpeční lidé.

Odesláno
  V 26. 1. 2018 v 19:14, African napsal:

Kdepak, psa máme velmi klidného a přes noc je doma hezky v teple :-) Sám to nemám moc rád a je pravda že po sousedovic pejskovi občas nějaké to jablko ve čtyři ráno z okna mrsknu když tam ňafe. Ale i přes to, nechápu tyhle traviče, co jsou čas od času v tv, dle mého velmi nebezpeční lidé.

Já takhle v noci taky vyběhl na sousedovic psa, ležela tam hadice,tak že ho postříkám. Toho mamlase to tak bavilo,že jsem mu stříkal pŕed čumes a honil se za vodou,že jsem nemohl než pokračovat a až asi po čtvrt hodině mě propustil :-))

Travičům psů to dát sežrat :-/

Odesláno
  V 26. 1. 2018 v 20:10, Rumsztyk napsal:

Tomek Mackiewicz a Elizabeth Revol uvěznili na Nanga Parbat

Fcuk, zrovna sem to cetl, snad to dopadne dobra a oba je dostanou dolu...

Odesláno

Poláci jsou jedinečný v zimních výstupech, ale samozřejmě se jedná o velmi nebezpečnou hru :-( Budeme držet pěstě a doufat v zázrak.....

Odesláno
  V 26. 1. 2018 v 20:10, Rumsztyk napsal:

Tomek Mackiewicz a Elizabeth Revol uvěznili na Nanga Parbat

Verim, ze je hora pusti zpet vporadku.

Odesláno

Že generál Boček, ač letec RAF, podpořil s ostatními senilními generály Zemana.

Návštěvník km.kmk
Odesláno
  V 27. 1. 2018 v 11:45, zbuddy napsal:

Že generál Boček, ač letec RAF, podpořil s ostatními senilními generály Zemana.

To je ten co, ste se mu skládali na hodinky?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...