Rapidex Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 A já si zase natrh lýtko na lyžích. :-) S bandáží nešlo ani chodit.
lolohh Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Já odjel s rodinou na lyže v sobotu. V sobotu večer manželka teplotu 38, dnes ráno to stejné kluk, odpoledne holka bolest v krku, čepy. Takže zítra ráno zaplatit týdenní pobyt a 500 km domů. Radši půjdu do práce, aby byla menší šance to od nich chytit.
Denda Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Nechci moc sýčkovat,ale pravděpodobně tomu taky neunikneš.
Hardslimer Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 V 5. 2. 2018 v 8:51, Wanderer napsal: Zejtra nastupuju na první jízdy v autoškole, tak jsem zvědavej, jestli začneme stěračema. Když tak mu to připomenu, že jsou stížnosti, že se to nevyučuje. :-)Kazdy kdo dela autoskolu, tak by mel umet pouzivat mozek.Proto nevidim duvod toto vyucovat. :-)
VS Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Podle toho, co vidím na silnicích, nepředpokládám přítomnost mozku jako podmínku pro absolvování autoškoly. Blondýna na křižovatce nabourá do chlápka, ten jí začne nadávat: ?Ty krávo blbá, dělala sis vůbec řidičák?? A blondýna odpoví: ?Rozhodně víckrát než ty, blbečku!?
Hardslimer Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Vzdy, kdyz je rec o blondynkach, tak si vzpomenu na toto video. :-)
kuncák7 Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Ja tohle ( tu autoskolu ) proste posuzuju trochu jinak, mel jsem tohle 2 roky ve skole jako predmet - pisemky jsem psal z testu autoskoly a probirala se tam kazda hloupost, co by se mohla stat a profesor byl tak proziravej, ze nas ucil pouzivat i mozek a logicke mysleni v pripade problemu.
Wanderer Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Taky jsem to měl jako předmět a probrali jsme toho opravdu hodně.Dnes jdu na první jízdy, řidičák dělám už po páté, tak snad to klapne. :-) Instruktor vypadá rozumně.
filltos Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 (upraveno) Po páté? Co se nedaří? Upraveno 6. února 2018 uživatelem filltos
pebe Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 po páté nemusí nutně znamenat že se nedaří já dělal řidičák 4x, malá motorka, velká motorka, auto, auto s velkým přívěsem (řazeno chronologicky)
Igicz Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 DSG, suchá 7°. Tak tak sem dojel na 1., 3. a 5. stupeň. Zpátečka nic, ještěže bylo volné parkoviště a dalo se zaparkovat čumákem napřed. Modlím se, ať to je jen spojka, ale mám obavy, že bude v kelu i mechatronika:-(
filltos Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 V 6. 2. 2018 v 8:07, pebe napsal: po páté nemusí nutně znamenat že se nedaří já dělal řidičák 4x, malá motorka, velká motorka, auto, auto s velkým přívěsem (řazeno chronologicky)Vidíš, to mě nenapadlo
Wanderer Odesláno 6. února 2018 Nahlásit Odesláno 6. února 2018 Ještě nemám řidičák na návěs, chce to zase rozhýbat hlavu, tak se jdu učit couvat. :-)
straspol Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Implementace šikany EU do zbrojního zákona.... to bylo slibů a teď si s náma vytřeli otvor pod zádama...
Frostie Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 V 7. 2. 2018 v 11:47, straspol napsal: Implementace šikany EU do zbrojního zákona.... to bylo slibů a teď si s náma vytřeli otvor pod zádama...Tak snad si nečekal nic jiného... A co teprve, až nám nacpou nedejbože kvóty...
straspol Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Popravdě, čekal. Čekal jsem zdravý rozum. Jsem zklamaný.
montemar Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 V 6. 2. 2018 v 8:49, Igicz napsal: DSG, suchá 7°. Tak tak sem dojel na 1., 3. a 5. stupeň. Zpátečka nic, ještěže bylo volné parkoviště a dalo se zaparkovat čumákem napřed. Modlím se, ať to je jen spojka, ale mám obavy, že bude v kelu i mechatronika:-(to me zajima. ve spojeni s jakym motorem?
prischera Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Tak dnesni luxusni vylet na bezkach skoncil na urazovce se zlomeninou pazni kosti. Samozrejme prava ruka. Nastesti se nebude muset sroubovat. Kurnik.
bobi Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Ajaj ,tak to byl opravdu luxusní výlet.Přeji brzké uzdravení.
Doporučené příspěvky