Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já odjel s rodinou na lyže v sobotu. V sobotu večer manželka teplotu 38, dnes ráno to stejné kluk, odpoledne holka bolest v krku, čepy. Takže zítra ráno zaplatit týdenní pobyt a 500 km domů. Radši půjdu do práce, aby byla menší šance to od nich chytit.

Odesláno
  V 5. 2. 2018 v 8:51, Wanderer napsal:

Zejtra nastupuju na první jízdy v autoškole, tak jsem zvědavej, jestli začneme stěračema. Když tak mu to připomenu, že jsou stížnosti, že se to nevyučuje. :-)

Kazdy kdo dela autoskolu, tak by mel umet pouzivat mozek.

Proto nevidim duvod toto vyucovat. :-)

Odesláno

Podle toho, co vidím na silnicích, nepředpokládám přítomnost mozku jako podmínku pro absolvování autoškoly.

Blondýna na křižovatce nabourá do chlápka, ten jí začne nadávat: ?Ty krávo blbá, dělala sis vůbec řidičák?? A blondýna odpoví: ?Rozhodně víckrát než ty, blbečku!?

Odesláno

Ja tohle ( tu autoskolu ) proste posuzuju trochu jinak, mel jsem tohle 2 roky ve skole jako predmet - pisemky jsem psal z testu autoskoly a probirala se tam kazda hloupost, co by se mohla stat a profesor byl tak proziravej, ze nas ucil pouzivat i mozek a logicke mysleni v pripade problemu.

Odesláno

Taky jsem to měl jako předmět a probrali jsme toho opravdu hodně.

Dnes jdu na první jízdy, řidičák dělám už po páté, tak snad to klapne. :-) Instruktor vypadá rozumně.

Odesláno

po páté nemusí nutně znamenat že se nedaří :)

já dělal řidičák 4x, malá motorka, velká motorka, auto, auto s velkým přívěsem (řazeno chronologicky)

Odesláno

DSG, suchá 7°. Tak tak sem dojel na 1., 3. a 5. stupeň. Zpátečka nic, ještěže bylo volné parkoviště a dalo se zaparkovat čumákem napřed. Modlím se, ať to je jen spojka, ale mám obavy, že bude v kelu i mechatronika:-(

Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 8:07, pebe napsal:

po páté nemusí nutně znamenat že se nedaří :)

já dělal řidičák 4x, malá motorka, velká motorka, auto, auto s velkým přívěsem (řazeno chronologicky)

Vidíš, to mě nenapadlo
Odesláno
  V 7. 2. 2018 v 11:47, straspol napsal:

Implementace šikany EU do zbrojního zákona.... to bylo slibů a teď si s náma vytřeli otvor pod zádama...

Tak snad si nečekal nic jiného... A co teprve, až nám nacpou nedejbože kvóty...
Odesláno
  V 6. 2. 2018 v 8:49, Igicz napsal:

DSG, suchá 7°. Tak tak sem dojel na 1., 3. a 5. stupeň. Zpátečka nic, ještěže bylo volné parkoviště a dalo se zaparkovat čumákem napřed. Modlím se, ať to je jen spojka, ale mám obavy, že bude v kelu i mechatronika:-(

to me zajima. ve spojeni s jakym motorem?

Odesláno

Tak dnesni luxusni vylet na bezkach skoncil na urazovce se zlomeninou pazni kosti. Samozrejme prava ruka. Nastesti se nebude muset sroubovat. Kurnik.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...