Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky přidám běžkařskou historku. Někdy hned po revoluci, asi v roce 91 začal můj kamarád tahad ze švýcarska lyže z půjčoven. V době, kdy tady i ti dobří běžkaři měli artist a boty botas se třema dírkama ve špičce, jsem od něj koupil za 500 káčées komplet výbavu s novýma běžkama kneissl a botama adidas. Problém byl, že já na běžkách nikdy předtím nestál. Koupil jsem to vlastně proto, že kamarádka, po které jsem léta toužil, mě pozvala na výběh. Měli jsme sraz na Božím Daru, jenže cestou v Jáchymově se porouchal můj autobus, a já, s vidinou rande, jsem běžel po silnici a stopoval. Nakonec mě vzal nějakej chlapík na korbu na avii, takže si dokážete představit, jak vymrzlej jsem dorazil na místo, navíc o dobrou půlhodinu později. Slečna tam ale stále čekala, tak jsem vyndal svoje nové lyže, sklidil obdivné pohledy, nacvakl (!) levou botu, pak pravou botu a hodil takový záda, že jsem si vyrazil dech. Navíc jsem dopadl na hůlku, kterou jsem samozřejmě zlomil. Obdivné vzdechy se změnily ve výbuch smíchu, kdy jeden člověk, nekecám, smíchy vypadl z nedalekého vleku.

Takže rande se vyvedlo, skončili jsme na grogu v Zeleňáku a ruka byla v rukávě. Bohužel jen na chvíli, ale to je jiná story.

Odesláno

No ty jo, to jsou story :-)).

Ja a bezky sama nuda, od 5-ti let kazdej rok a bezkach, lyzaky, soustredeni s fotbalem, hokejem. O tohle jsem byl ochuzenej.

Ale mohla s vama byt sranda - martare,pavle, straso a asi i s priserou (sorry) :-))

Odesláno

Ja odmalička zjazdovky. Až do puberty som bol posadnutý skákaním. Skáču dobře, skáču rád, že áno. Raz som si požičal bežky. Keď som zistil, že nemám zásadný problém, tak som si samozrejme skočil. Spadol som dopredu na hubu a doteraz ešte cítim tú bolesť prstov, zovretých trojdierkovými topánkami Botas.

Odesláno (upraveno)

hezky Manta na běžkách, to jsou dobrý terénní historky.  :cheers:

Jo běžky, to je fenomén, dřívějc mě to bavilo, i na tý Jizerce jsem byl 3x. No ale po různých úrazech se na tom teď jen plácám, od boudy k boudě. Nejlepší bouda je na Pomezkách Pivovar Trautenberk. To mi jde dobře, 11 i 13 nefiltr.  :goof:

Dobrý zážitek z roku 1981, při přejezdu z Velké Úpy přes Pomezky na Sněžku a pak přes Luční boudu  na Lišku po sjezdovkách do Pece a zase do Velké Úpy. Když bylo slunce byl jsem ve dvě odpo zpátky. Když slunce nebylo - jelo se i v Hančo-Vrbatově počasí, zákaz vycházení, všude pusto, nebylo na hřebenech  nikoho kdo by mi to řekl. :frusty:  Až ve starém bufetu na Rozcestí, kam se šlo 3 metry pod zem, tedy pod sníh, mi to dělil a divili se kde se tam beru. No záchrana, měl jsem toho plný brejle.

Dobrý to bylo až po třetím grogu.

post-18915-0-01054500-1518447964_thumb.jpg

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno
  V 12. 2. 2018 v 14:14, kuncák7 napsal:

No ty jo, to jsou story :-)).

Ja a bezky sama nuda, od 5-ti let kazdej rok a bezkach, lyzaky, soustredeni s fotbalem, hokejem. O tohle jsem byl ochuzenej.

Ale mohla s vama byt sranda - martare,pavle, straso a asi i s priserou (sorry) :-))

Ja ti dam, zavodne sem nikdy nebehal, ale jezdim celkem rad a hodne. Radsi klasicky nez bruslit. Letos to bohuzel neklaplo :) tohle je cca tri hodky pred padem :)

5bc7656f3671e37e57cc4fe89792174b.jpg

Odesláno

Kubo ja vim, ale bohuzel jsem si te predstavil mezi tema pribehama, jak tam balancujes a padas, pridala se obrazutvornost a bylo to.

Vim, ze v "nasem veku " a to se neuraz, se " po hube" vetsinou neobejde bez urazu.

Tez si pamatuju, kdyz jsem pri sjezdu z Martinovky skoncil obkrocmo na borovici v cca 3 metrech, lyze na srot, ale ja byl ok ( to mi ale bylo 14 ), ted bych se dlouho lecil.

Odesláno

Ja vim Martine :). Ja si vybral stesti na podzim, kdy muj 5 metrovej pad na zada a hlavu (bez helmy, blbec) na kameni, po tom co sem vytrhl jisteni pri lezeni, skoncil nakonec jen odreninama. Takze pokorne klopim usi :).

Odesláno

Taxikari. Do-pr-de-le!! Doma vsichni nemocny, seberu se z prace driv, musim nakoupit, uvarit a tak a uz pres pul hodiny stojim kvuli tem debilum na jednom miste u divadla.. A to jsem tak ve tretine. Ja je teoreticky chapu, ale co je mi do jejich nespokojenosti s Uberem? Prisaham bohu, ze taxikem uz ne.

Odesláno (upraveno)

Taky chápu myšlenku legální podnikání vs. "sdílená ekonomika"

(představte si legální hotel oproti pronájmu ubytování ve 30

pokojích přes AirbnB bez hygieny, finančáku a bez daní)

ALE tenhle protest je na hovno (sorry za vulgaritu), protestuje skupina lidí

která má naprosto šílenou pověst a ještě protestem nasírají další

občany - nogo. Takhle vylézt z droček a jít s transparentem na

náměstí, to né, stejně jako jet zablokovat třeba poslaneckou

sněmovnu nebo ministerstvo, ani prd. Myšlení houpacích koníků

místo činu který by byl skutečným protestem.

Upraveno uživatelem Tom4
Odesláno

To tramvaj nedokáže projet? Vždyť má vepředu takouvou tu napichovací kovovou věc, na to napíchne první taxík a s ním zamete zbytek...

Teda myslím, že jsem docela tolerantní, ale blokování MHD je prasečina..

Odesláno (upraveno)

To je divný, doteď jsem si myslel, že Manťák je tlustej fousatej starej chlap s pupkem a pleší.....................

sem netušil, že to je takovej sportovec.

tak sorry jako................... :D :D :D

Upraveno uživatelem mondeo2
Odesláno
  V 12. 2. 2018 v 18:09, mondeo2 napsal:

To je divný, doteď jsem si myslel, že Manťák je tlustej fousatej starej chlap s pupkem a pleší.....................

sem netušil, že to je takovej sportovec.

tak sorry jako................... :D :D :D

Ty woe :-)), ten by tady prohnal kupu lidi. " Dedek jeden slachovitej".:-))

Odesláno

Dostal jsem flastra, už se mi to dlouho nestalo a takovým způsobem už vůbec ne. Vloni v létě jsem dostal lísteček za sklo za špatný  parkování, nezaplatil jsem parkovný. Většinou to  platím, tehdy jsem to z nějakýho důvodu neudělal, stane se. A protože se mi nechtělo jet do centra na městskou policii (blbě se tam parkuje, stát frontu...), tak jsem počkal až mi domů přijde úřední psaní. Po čase přišlo, pokuta 300, jenže jsem to sklerotik zaplatil pozdě a tady to začíná. 

Dneska mi přišlo nový úřední psaní a v něm se píše že jsem to zaplatil 3 týdny po termínu a proto mi ty peníze vrátili na účet a dávají mi pokutu 1500.

To fakt jde? 

Odesláno

co je to nogo ? to je slang ako ked sa  povie "ty vago"? co to presne znamena ?

V 12. 2. 2018 v 15:59, Tom4 napsal:

občany - nogo.

Odesláno
  V 13. 2. 2018 v 8:37, financ napsal:

Dostal jsem flastra, už se mi to dlouho nestalo a takovým způsobem už vůbec ne. Vloni v létě jsem dostal lísteček za sklo za špatný parkování, nezaplatil jsem parkovný. Většinou to platím, tehdy jsem to z nějakýho důvodu neudělal, stane se. A protože se mi nechtělo jet do centra na městskou policii (blbě se tam parkuje, stát frontu...), tak jsem počkal až mi domů přijde úřední psaní. Po čase přišlo, pokuta 300, jenže jsem to sklerotik zaplatil pozdě a tady to začíná.

Dneska mi přišlo nový úřední psaní a v něm se píše že jsem to zaplatil 3 týdny po termínu a proto mi ty peníze vrátili na účet a dávají mi pokutu 1500.

To fakt jde?

Ano jde. To samé jsem měl u nás v Lounech. Místo 300 hned u MP jsem platil městu 700, bohužel 2 dny po termínu. Tak později 1000 nebo 1500. Zaplatil jsem i s pekne nastvanym e-mailem. Ale chyba samozřejmě má/naše. ;)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...