Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Kilometr od vchodu a nikde nikdo. Ale tohle se mi spíš stalo na parkingu u práce. Máme vyhrazené stání, ale bohužel někteří to nerespektují a parkuji tam taky... Takže spíš někdo takovej. No a díky těmhle exotum raději parkuji přes dvě...btw, nikdy neparkuju tak, aby druhé auto vedle mě mělo omezený přístup. Hlavně taky z toho důvodu, že by mě mohl drbnout do auta...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil
  V 16. 2. 2018 v 15:45, Gustaf napsal:

... hodím to přes dvě místa. .... Sekat ruce těmhle blbum. .... Nechápu

Taky nechápu ty blbce, co se svým škopkem bezohledně zaberou dvě parkovací místa. Před časem tady někdo psal, že schválně nesundavá kouli, aby se o ní ostatní při parkování napíchli. Nebyl`s to taky ty?

Auto je spotřební materiál a občasnému škrábanci se obvykle člověk stejně nevyhne. Zvlášt při parkování v Praze.

Upraveno uživatelem Kamil
Odkaz ke komentáři

parkoval jsem normálně....ale díky těmhle blbcům to opravdu dávám přes dvě místa. Ale vždy vyberu takovou část parkoviště, která je prázdná...ale jeden nikdy neví. Takže jak jsem psal..u obchodu vždy co nejdál vchodu. Tam to snad nikomu nevadí. Je to sice spotřebák, ale stojí to taky dost peněz. Tak si to nemusím nechat otloukat jako píšťaličku od nějakýho kloboučníka se 120tkou. Já peníze doma netisknu...A už jsem tak nějak naučenej se o věci starat a vážit si jich....

edit: ne to jsem nebyl já

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 16. 2. 2018 v 20:21, Gustaf napsal:

Já peníze doma netisknu...

Já taky ne, ale spotřebka auto je. :D

Což mě přmělo zamyslet se nad auty, co jsem měl. Za komunistů ....

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil

Na nic jsem nezapomněl a jestli ten výčet aut působí nepatřičně nebo zbytečně, nechám ho smazat. Tady taky člověk nemůže nic napsat, aby se do něj někdo nezačal trefovat. :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Kamil
  V 16. 2. 2018 v 21:07, ivan_989 napsal:

No.. Hm..

A? Nejako mi uniká pointa príspevku :)

Pointa měla být v tom, že už jsem v životě vystřídal poměrně dost aut, aby mi musel vadit každý šrám na dveřích.

V 16. 2. 2018 v 21:55, McStinger napsal:

Teraz nie si Root admin, nemusíš všetko brať vážne. Sem človek nemôže nič napísať, aby niekoho neurazil :)

Já se neurážím a ta reakce byla na Ivana. Tys měl pravdu, že jsem si spíš zkoušel vybavit své začátky.

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2018 v 0:01, Kamil napsal:

Pointa měla být v tom, že už jsem v životě vystřídal poměrně dost aut, aby mi musel vadit každý šrám na dveřích.

Já se neurážím a ta reakce byla na Ivana. Tys měl pravdu, že jsem si spíš zkoušel vybavit své začátky.

to sice jo, ale jak píšeš, polovinu těch lepších si nevlastnil :D a neber to jako rypnuti ;)
Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2018 v 7:51, Jeronimo napsal:

No a takhle se parkuje u nás. Ne přes dvě, ale přes čtyři místa.

No a toto je přesně ten zkreslený pohled. Všimni si že vedle sebe vpravo má sloup tudíž nemůže mezi čáry a taky nevidíš jak je dlouhý ,jestli by nevyčníval do cesty a taky kolik je na parkovišti volných míst nevidíš a vedle bílá toyka stojí taky jako ....

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2018 v 8:55, stankoff napsal:

No a toto je přesně ten zkreslený pohled. Všimni si že vedle sebe vpravo má sloup tudíž nemůže mezi čáry a taky nevidíš jak je dlouhý ,jestli by nevyčníval do cesty a taky kolik je na parkovišti volných míst nevidíš a vedle bílá toyka stojí taky jako ....

To ale nemeni nic na tom, ze stoji jako k...t, pokud se nekam nevejdu, tak se tam necpu a timhle tranzitem se vedle sloupu vejde vpoho, nijak ho neomezuje

Odkaz ke komentáři

V 17. 2. 2018 v 9:05, kuncák7 napsal:

To ale nemeni nic na tom, ze stoji jako k...t, pokud se nekam nevejdu, tak se tam necpu a timhle tranzitem se vedle sloupu vejde vpoho, nijak ho neomezuje

No tak na to bych si vzal lístek do první řady abych viděl jak se v pohodě vejde vedle toho sloupu mezi čáry aniž by urazil tu tabuli na sloupu a nevyčníval čumákem do cesty Není to ford tranzit ale renault master a ten je dlouhý 6 metrů.V práci vedle něho parkuju s ducatem které má 6,4 m . A nikde na parkovištích se s dodávkama nepočítá, ačkoli je většina do 3500kg...takže buď přečníváš do zadního parkovacího místa nebo do předu...

Odkaz ke komentáři

Ale pres 4 mista tezko. A je problem si couvnout? Neni. A do prvni rady bych te v klidu pustil, asi by ses neco priucil. Evidentne parkujes stejne.

Na fotce je evidentne videt, ze frajer prijel, zatocil a dal nic neresil.

A jestli se dohadujem o tranzit/ master? A na parkovistich by mela byt mista pro auta s vozikem, zvlast u hobby marketu.

Jo a jeste neco, necpu se nekam, kam se nevejdu. To v autoskole tez uci.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...