Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Mam felicii, 2001 a ano, na silnici se casto potkam s wolem, co mi to da sezrat ( schvalne myska, troubeni a blikani kdyz nezrychlim dostecne rychle ), ale nijak me to nestve ( kdyby vedel, jak to brzdi bez abs :-), oroto pisu wolem ). Ale technicka vzdy s cistym stitem, i emise.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Máme rok 2018... to je od 91 hóóódně daleko...

To navic Dacia nebyla Renaultu...

Já nevím...možná to píšu moc složitě...mám tedy být korektní, a napsat, že to auto je po 5 letech ve skvělém stavu, a ten výfuk mu nezreznul a neupadl? :eek:

Odkaz ke komentáři

Já nevím...možná to píšu moc složitě... tak proč píšeš o svem vlastnictví v roce 91? Já měl asi 4 škodovky od novoty a co se mi stalo během 3let je fakt skoro na knihu. Ale znám spoustu lidí co jsou spokojeni... Já zas mám jen supr zkušenosti s Renaulty a dost lidí na ně nadává...

Prostě je potřeba mít kliku a koupit auto vyrobené ve středu...

Odkaz ke komentáři

Já se v tomhle ztotožňuju s názorem Karlose. Ten trend tady je a působí na nás na všechny...vyjma Kuncáka ;) Na někoho víc, na někoho míň. Na někoho v oblasti aut, na jiného v jiném směru...mobily/počítače/hodinky/dovolené. Těch oblastí je mraky. Někdo je ochoten si to přiznat, někdo není. A ruku na srdce, těžko tady někdo napíše "já jsem si koupil nové/dražší/lepší auto/barík/dovolenou, protože ho má i soused/kamarád/kolega/společník". Neříkám, že si ty věci pořizujeme jen proto, to ve většině asi ne. Ale i ten trend, který v okolí vidíme, k tomu prostě napomáhá. Když nemám prachy, tak mě těžko reklama zláká ke koupi nového Mercedesu, ale když ty prachy mám a třeba o změně přemýšlím, tak mě to nakopnout může...když k tomu ještě vidím v okolí, jak nakupují další. A málokdo vám potom řekne že jste kreténi zmanipulovaní reklamou. Každý vás poplácá po rameni, tvl dobrá kára, seš borec... Po setmění vám to auto sice obejde s klíčem, ale rád se nechá svézt.

No a často ti co nejvíc křičí "já bych nikdy...", tak už minimálně dvakrát ;)

Odkaz ke komentáři

Ad emise - ono jestli na ně někdo přijede se zanešeným, studeným motorem, tak se snad ani nemůže divit, když neprojde ne :) Zrovna před rokem zhruba touto dobou jsem na emisích byl, autu byly přesně 4 roky, navíc prý zrovna na emise dost špatný motor a prošel naprosto bez problémů s hodnotami u nižších hranic, takže s velkou rezervou. Samozřejmě jsem tam jel se zahřátým motorem, shodou okolností zrovna po cestě přes 100 km, takže ideál. Tím nechci samozřejmě říct, že má každý jet 100 km, než pojede na emise (mě to prostě jen zrovna vyšlo), ale jen na emise bez předchozí projížďky je tak trošku sebevražda.

Edit: PS: jinak zase vtipná debata dneska :D Jezdíme pouze novými auty a proto je reálné stáří aut v ČR nějakých 15 let, nebo kolik to teď je :D

Upraveno uživatelem Bells
Odkaz ke komentáři

Ale vždyť ta masirka je i tady a má jasné výsledky. Barbour, Red Wing, Loake, raw denim, Rolex, .... Zpochybňovat ovlivnitelnost lidí okolím je bláhové. Lidé často žijí v bludu, že nakupují výhradně podle své hlavy a tlaky okolí a reklamy na ně nedoléhají. Jenže ta hlava je manipulovatelná a tvárná až běda. Franta vám vysvětlí, jak s náma všema v práci mává, jak se mu zachce.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odkaz ke komentáři

Nicolas - ja vedel, ze se mi nekdo bude smat :-). Pisu z mobilu 3,5 roku starem :-).

Jinak mate pravdu, masirka je na vse- vsude se na me i usmivaj manekyni, co maj pekac buchet misto bricha, ale jsem neoblomnej jako skoro se vsim :-).

Vse psano na odlehceni, kdyby to chtel vzit nekdo vsechno moc vazne.

Odkaz ke komentáři

Nicolas - ja vedel, ze se mi nekdo bude smat :-). Pisu z mobilu 3,5 roku starem :-).

Jinak mate pravdu, masirka je na vse- vsude se na me i usmivaj manekyni, co maj pekac buchet misto bricha, ale jsem neoblomnej jako skoro se vsim :-).

Vse psano na odlehceni, kdyby to chtel vzit nekdo vsechno moc vazne.

to je vono, sám se řídím heslem co mi vyhovuje to neměním..................

jen u těch bab je to trochu horší...

Odkaz ke komentáři

Tenhle má 15 let a pořád drží. Na internet, maily mám tablet. 

Hezky, jedna z největších legend! Četl jsem, že právě tuto Nokii teď opět vzkřísili a vypadá i docela dobře :) Když to tak vezmu zpětně, tak já jsem měl snad nejradši vysouvací telefony, kam se na to hrabe můj dnešní iphone, to už je jen placka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...