Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Já hlavně nechápu to rozhořčení. To že je velká část ceny drahých hodinek daná exkluzivitou je tu snad každému jasný. Než aby se prodávaly pod cenou a poškozovaly značku, tak je stáhli zpět a rozebrali na náhradní díly. Ty se samozřejmě použijí pro opravy a nové hodinky. Náklady pro výrobce celkem malé. Mě to nepřijde jako až tak blbej nápad.

Edit: zceyee byl rychlejší

Upraveno uživatelem prischera
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak tak, nic se vyhazovat nebude - strojek, safír, tah a krabičku "zrecyklují" rovnou, nové pouzdro jim NCčko vystrouhá za búra, bouchne se na to nový ciferník + caseback indikující ještě hustší "limitku" - a s příchodem příští krize jim novyje russkije a číňani s nakřečkovanýma nedaněnýma Bitcoinama zase vybílí krámy...  :shit:  

Odkaz ke komentáři

5 injekcí u zubaře, bohužel malá dávka, takže znova pět. Teda, do pěti míst v puse. Pak asi 300km autem domů v tom vedru, moc jsem nespal, od rána jsem nic nejedl a teď to přišlo k sobě. Takhle zlý to ještě nikdy nebylo, serou mě věci co mě normálně vůbec neserou, si říkam jestli po cestě k vodovodu omdlim nebo ne. A to musim ještě dneska nějakejch 100km najet.

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Nejaka k*nda co mi v noci odnesla SPZ z auta. Doufam, ze za trest dostane syfla nebo aspon obema hnatama slapne v chorvatsku na jezka...

to první radši ne, to by se ti mohlo odněkud oklikou vrátit. Ale ten ježek, to nezní špatně. Jeden kolega to kdysi popisoval, jak ho cosi raflo. Prý že ledvinový záchvat je proti tomu pohoda nedělního odpoledne. Celá rodina prý dostala strašně vynadáno, co taky s nima když se všichni ptalí "táto, není ti něco?"

Zkusil jsi se rozhlídnout po okolí? Jestli to někdo jen po hrdinským činu nehodil do křoví nebo do koše.

Odkaz ke komentáři

Jo, prosel sem to tu kolem, ale protoze zmizly obe dve znacky, tak si spis myslim, ze nejaky vyfetla potrebovali podobny auto odvezt za hranice. Nicmene jsem pri tom chozeni kolem domu nasel klice od auta, bytu a dalku od garaze co tam nejak (netusim jak, protoze to mi nechtela vysvetlit) vytratila sousedka.

Odkaz ke komentáři

Jo, prosel sem to tu kolem, ale protoze zmizly obe dve znacky, tak si spis myslim, ze nejaky vyfetla potrebovali podobny auto odvezt za hranice. Nicmene jsem pri tom chozeni kolem domu nasel klice od auta, bytu a dalku od garaze co tam nejak (netusim jak, protoze to mi nechtela vysvetlit) vytratila sousedka.

no anebo si někdo zadarmo natankoval na pumpě..........

Odkaz ke komentáři

Kolegyně se rozhodla ( po měsíci co tu je ), že mi tu přestaví kancl k obrazu svému ( uklidí, utře prach, přeorganizuje hromádky lejster, přestaví skříně, vyhodí nepotřebné ). Do hajzlu, nemůžu nic najít, vše se tu blýská, voní to novotou a zjištuju, že ten kancl obsahuje i nějaké věci, o kterých jsem nevěděl a je nějakej větší. Ale já to nechci :-(

Hádat se nechci, jsem rád, že tu konečně někdo je, ale tohle jsem nečekal. 

Odkaz ke komentáři

Nahlásil jsi to odcizení na PČR?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...