Návštěvník Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Úplně mi to připomnělo ten díl Přátel, jak Joey měl novou spolubydlící babu a ta mu to tam začala takhle měnit JJ úplně ho vidím jak zdobí tu květinovou mísu a následně se urazí se slovy: ani nejde tak o to co jsi řekl, ale jak jsi to řekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Zas si tady někdy postěžuju, samej kamarád . nanuk nenanuk, prostě jí jednu flákni, nebo dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Se slovy: však ty víš za co to je.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 a když řekne, že neví, tak jí ještě přidej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Kurňa, proč je tu zakořeněné, že mlátím ženský ? Ani květinou bych je neuhodil ( spíš jsem ten blbec, co na nich dříví štípou ).Jinak humor, na někom si tu musíte brousit ostrovtip a mě to celkem neva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 tak to vůbec netuším, kde to vzniklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Mně právě naštvalo že prodávám hodinky který nechci prodat abych si koupil jiný který vím že chci ale pak je chtít nebudu a budu chtít zpět ty který teď nechci prodat. Jsem úplně bezmocnej a to mne štve :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Tak já si třeba myslím, že to s Kuncákem není tak strašné. Minule třeba říkal, že ty ženské dopředu varuje. Například jasně řekne: "Ještě jednou a máš ji". To se pak nemůžou divit když je to s varováním, že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 To je ale úplně připravuje o moment překvapení, a to je škoda, protože ženy milují překvapení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Marto- kytky mě se..u z principu, musíš se o to starat, kvete to, lítaj z toho lístky a tak ( osobně to vždy zalejvám když si vzpomenu a ty mrchy pak kvetou ještě víc, než když to zalévám podle návodu - každej se nad tím pak rozplývá a leze mi sem- to bylo za minulé kolegyně ). Kutloch bych to nenazýval, spíš taková nora, ale našel jsem tam vše ( teď mám umytej i telefon, sešívačku a vysypanou děrovačku, sakra ) a nemůžu nic najít.Naštěstí je vdaná a starší, takže zbytek nehrozí, ale včera už jsem dostal nanuka, tak zas nevím.hele,možná si tě testuje jakej seš lízač....D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Kurňa, proč je tu zakořeněné, že mlátím ženský ? Ani květinou bych je neuhodil ( spíš jsem ten blbec, co na nich dříví štípou ).Jinak humor, na někom si tu musíte brousit ostrovtip a mě to celkem neva. No já bejt ta ženská, tak bych taky asi vod tebe nějakou vydržel než abys na mě štípal dříví.Ale dyž to vidíš takhle.No třeba to zas myslíš dobře. Hele už mi dou smajle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Naštval mě team Sky, takhle mi tam potrhat Simona Yatese, to nebylo úplně fér Ten Froom nepředvede dva týdny skoro nic a teď takové monstrum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Naštval mě team Sky, takhle mi tam potrhat Simona Yatese, to nebylo úplně fér Ten Froom nepředvede dva týdny skoro nic a teď takové monstrum... šílený tempo, jsem zvědavý jestli to Chris vydrží až do cíle nebo se nechá dojet , drama dneska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 (upraveno) šílený tempo, jsem zvědavý jestli to Chris vydrží až do cíle nebo se nechá dojet , drama dneska Mi je toho Simona líto byl škvělý a dnes tam dostane klidně 30 minut. Ale Dumoulin, respekt jak je schopný být v klidu a jet se svou váhou vyrovnaně s nejlepšími vrchaři..Tomu to momentálně přeji. Frooma nemusím. EDIT: já bych s nima v tom kopci vydržel tak 500m Upraveno 25. května 2018 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Mi je toho Simona líto byl škvělý a dnes tam dostane klidně 30 minut. Ale Dumoulin, respekt jak je schopný být v klidu a jet se svou váhou vyrovnaně s nejlepšími vrchaři..Tomu to momentálně přeji. Frooma nemusím. EDIT: já bych s nima v tom kopci vydržel tak 500m no možná s Yatesovou skupinkou, ale když jsem viděl jak tam jel Štyby s ním, vestoje a tak tak se držel, tak asi ani s ním 500 metrů je hrozně dlouhých kolikrát já to přál taky Simonovi, byl prima tokový bezprostřední a sympaťák, ale dneska bude rád když dojede v limitu do cíle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Třeťák VUT strojárna - odevzdaná bakalářka, všechny zkoušky hotový. A já nedostanu zápočet z povinně volitelnýho předmětu, kterej končí klasifikovaným zápočtem a ta zkouška z něj ani není. LAMBÁDA! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Chlape, zkouškové Ti končí až za týden - ví ten vyučující vůbec že seš ve třeťáku? Sám se tomu snažím předcházet, ale i tak se mi (hlavně u repetentů) stává že troubové ani nekváknou a neštětí je na světě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Rekl jsem mu to samozrejme, ale moc ho to neobmekcilo... Zkouskovy konci az pristi patek, takze mam tyden na to ho nejak presvedcit, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knihomol Odesláno 26. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2018 Ja ten počítač snad dnesk rozmlátím. Varování všem. Nepoužívejte šílený, špatný program, kteří všichni vychvalují a jmenuje se Lyx. Prý na úžasný na sázení textu. Nic v něm nefunguje jak má. Mám v něm text cca 500 stran, strasne hodin prace a vysledek je zalostny :-(:-( Mam v nem obrazky a dvousloupcovy text a text se snazi byt vertikalne vyrovnany, takže je někde text nahoře a zbytek dole a mezitím je mezera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky