Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Úplně mi to připomnělo ten díl Přátel, jak Joey měl novou spolubydlící babu a ta mu to tam začala takhle měnit :)

JJ úplně ho vidím jak zdobí tu květinovou mísu a následně se urazí se slovy: ani nejde tak o to co jsi řekl, ale jak jsi to řekl  :lol2:  :lol2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kurňa, proč je tu zakořeněné, že mlátím ženský ? Ani květinou bych je neuhodil ( spíš jsem ten blbec, co na nich dříví štípou ).

Jinak humor, na někom si tu musíte brousit ostrovtip  :cheers:  a mě to celkem neva.

Odkaz ke komentáři

Tak já si třeba myslím, že to s Kuncákem není tak strašné. Minule třeba říkal, že ty ženské dopředu varuje. Například jasně řekne: "Ještě jednou a máš ji". To se pak nemůžou divit když je to s varováním, že jo  :lol2:

Odkaz ke komentáři

Marto- kytky mě se..u z principu, musíš se o to starat, kvete to, lítaj z toho lístky a tak ( osobně to vždy zalejvám když si vzpomenu a ty mrchy pak kvetou ještě víc, než když to zalévám podle návodu - každej se nad tím pak rozplývá a leze mi sem- to bylo za minulé kolegyně ). Kutloch bych to nenazýval, spíš taková nora, ale našel jsem tam vše ( teď mám umytej i telefon, sešívačku a vysypanou děrovačku, sakra ) a nemůžu nic najít.

Naštěstí je vdaná a starší, takže zbytek nehrozí, ale včera už jsem dostal nanuka, tak zas nevím.

hele,možná si tě testuje jakej seš lízač....D
Odkaz ke komentáři

Kurňa, proč je tu zakořeněné, že mlátím ženský ? Ani květinou bych je neuhodil ( spíš jsem ten blbec, co na nich dříví štípou ).

Jinak humor, na někom si tu musíte brousit ostrovtip  :cheers:  a mě to celkem neva.

No já bejt ta ženská, tak bych taky asi vod tebe nějakou vydržel než abys na mě štípal dříví.

Ale dyž to vidíš takhle.No třeba to zas myslíš dobře.            :notworthy:

Hele už mi dou smajle.

Odkaz ke komentáři

Naštval mě team Sky, takhle mi tam potrhat Simona Yatese, to nebylo úplně fér :) Ten Froom nepředvede dva týdny skoro nic a teď takové monstrum... :D

šílený tempo, jsem zvědavý jestli to Chris vydrží až do cíle nebo se nechá dojet , drama dneska :)

Odkaz ke komentáři

šílený tempo, jsem zvědavý jestli to Chris vydrží až do cíle nebo se nechá dojet , drama dneska :)

Mi je toho Simona líto byl škvělý a dnes tam dostane klidně 30 minut. Ale Dumoulin, respekt jak je schopný být v klidu a jet se svou váhou vyrovnaně s nejlepšími vrchaři..Tomu to momentálně přeji. Frooma nemusím. 

EDIT: já bych s nima v tom kopci vydržel tak 500m :D 

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

Mi je toho Simona líto byl škvělý a dnes tam dostane klidně 30 minut. Ale Dumoulin, respekt jak je schopný být v klidu a jet se svou váhou vyrovnaně s nejlepšími vrchaři..Tomu to momentálně přeji. Frooma nemusím. 

EDIT: já bych s nima v tom kopci vydržel tak 500m :D

no možná s Yatesovou skupinkou, ale když jsem viděl jak tam jel Štyby s ním, vestoje a tak tak se držel, tak asi ani s ním :) 500 metrů je hrozně dlouhých kolikrát :)

já to přál taky Simonovi, byl prima tokový bezprostřední a sympaťák, ale dneska bude rád když dojede v limitu do cíle :(

Odkaz ke komentáři

Ja ten počítač snad dnesk rozmlátím. Varování všem. Nepoužívejte šílený, špatný program, kteří všichni vychvalují a jmenuje se Lyx. Prý na úžasný na sázení textu. Nic v něm nefunguje jak má. Mám v něm text cca 500 stran, strasne hodin prace a vysledek je zalostny :-(:-( Mam v nem obrazky a dvousloupcovy text a text se snazi byt vertikalne vyrovnany, takže je někde text nahoře a zbytek dole a mezitím je mezera.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...