Frostie Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Samozřejmě, že je vratná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Fakt? Uz jsem ji vyhodil... Nicmene se mi vratna nezda, je to bezna tenka PETka. Upraveno 9. července 2018 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Stve me rozkopana Praha a okoli. To je fakt takovej problem obeslat zucastnene strany, ze se chysta oprava a nebo je proste jednodussi vyznacit objizdku a modlit se, ze se trefim a nic se tam neopravuje?Od doby telefonu a e-mailu otazka 20 minut i se skenem navrhu. Fakt me par kolegu s..e. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Fakt? Uz jsem ji vyhodil... Nicmene se mi vratna nezda, je to bezna tenka PETka.Tak se probuď :-) Vratná je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 (upraveno) Stve me rozkopana Praha a okoli. To je fakt takovej problem obeslat zucastnene strany, ze se chysta oprava a nebo je proste jednodussi vyznacit objizdku a modlit se, ze se trefim a nic se tam neopravuje?Od doby telefonu a e-mailu otazka 20 minut i se skenem navrhu. Fakt me par kolegu s..e.Jo, blbejm lidem holt ani telefon ani email chybejici mozkovy bunky nenahradi. Me by jenom zajimalo, kde ty c.r.ci, co tohle vymejslej, zijou ? Jak se prepravujou z mista na misto oni ? Bydlim za Prahou v zemi krale milovnika vina a je to tu dtto. Tu nasi visku odrizli naraz se tri smeru. Vsechny uzavery na krajskych komunikacich v sousednich obcich, takze ani nejde "vynadat" starostum, ze jsou trdla a neumej se dohodnout Upraveno 9. července 2018 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Fakt? Uz jsem ji vyhodil...Nicmene se mi vratna nezda, je to bezna tenka PETka.Je to dokonce na lahvích označeno na etiketě. Protože ne všechny jsou vratné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Jo, blbejm lidem holt ani telefon ani email chybejici mozkovy bunky nenahradi. Me by jenom zajimalo, kde ty c.r.ci, co tohle vymejslej, zijou ? Jak se prepravujou z mista na misto oni ? Bydlim za Prahou v zemi krale milovnika vina a je to tu dtto. Tu nasi visku odrizli naraz se tri smeru. Vsechny uzavery na krajskych komunikacich v sousednich obcich, takze ani nejde "vynadat" starostum, ze jsou trdla a neumej se dohodnout O tom právě mluvím, neochota a lenost aspoň poslat e-mail, že se plánuje tohle a tohle, objížďka tudy a tudy a náhodou prosím, není na ní plánovaná též objížďka?? To je fakt problém? Myslím že není.A v Praze snad ani nemluvím, nedomluvěj se mezi sebou městské části a když jo, tak mě pohřbí magistrát, kterej uzavře něco, co loni opravoval ( a s měsíčním zpožděním mi to pošle na vědomí- přitom kolegu znám, ještě před 2 lety dělal též jen na městské části, ale holt se vyjadřuje diplomatičtěji, takže šel vejš ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Tohle se mi na Německu zrovna líbí, aspoň se pak PETky neválí všude po příkopech a lesích. Snad se k tomu u nás taky dopracujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 I v Norsku. Plastove tvrde maji dokonce nejvetsi zalohu. Zalohovane tu jsou i plechovky od piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Aspoň si po sobě občas zkontrolujte, co jste vlastně na Chronomag vylepili .... :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 On si to zkontroloval, jen to tam pro jistotu vrazil ještě jednou a pro větší jistotu znovu a znovu :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Proč by zrovna tady někdo nemohl prodávat čtvery stejné hodinky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Proč by zrovna tady někdo nemohl prodávat čtvery stejné hodinky?Ani do pěti neumíš a co teprve do šesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Sem na to tak narychlo omrkl v mobilu, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robo7 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Zdravim a omlouvam se. Zadal jsem pres mobil tapatalk a stale hlasilo ze interat nebyl vlozen a chyba. Ted se divam pres mobil a vidim jen jeden inzerat. K notasu se nedostanu. Poprosim pokud to cte spravce jestli muze smazat vsechny inzeraty krome jednoho. Dekuji Robert Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Už se dávno stalo. Ale ten Tapatalk mne fakt se-e .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 A na co je ten Tapa... dobrej. To nejak setri data nebo co ? "Vsici" na to nadavate, ale furt to pouzivate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Na mobilu je to tak nějak přehlednější než prohlížeč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 ?Komunikovat? Tenhle termin uz nemuzu ani slyset! A ?vyzva? je hned v zavesu.Doprdele proc takhle kurvime cestinu?! Ja uplne lezu z kuze.Ted jsem zahlidnul reklamu na to ?lepsi auto nez ma soused? a udavaji tam neco, cemu rikaji ?komunikovana cena?. Co to proboha je? Odpoledne jsem cetl nejaky clanek, kde bylo, ze neco (uz nevim co) ma krom ?vyzev? take urcite vyhody. Nedavno kolega, na nejakem jednani, popisoval ?problem?. Samozrejme pouzil neucene ?vyzva?, coz nebylo absolutne na miste. Mluvili jsme o opravdovem a nefalsovanem problemu. Uvedomil si to, s omluvnym vyrazem se opravil a potichu rekl ?problem?. Skutecne mu delalo problem (byla pro nej vyzva) pojmenovat vec pravym jmenem. To jako ze kdyz problem pojmenujeme jinak tak zmizi? Nebo rekneme, to je jen komunikovana cena, to nejde brat vazne. Co bude dal? Budeme mit komunikovany objem napoju? Komunikovanou vahu masa a pocet rohliku? A przneni decek bude vyzva? Hmmm, to nam bude o moc lip... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Hele, ja zas uplne nechapu, co si mam predstavit pod - kakaem z udrzitelnych zdroju, ale strilet se z toho nebudu a to magnum si zas nekdy dam.Kasli na to- vykomunikuj so to :-), vsak sr dockas i horsich veci :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky