Tom4 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Ještě že jsem dnes dostal genderově vyváženou zmrzlinu na cestu z práce. Vanilková a ta černá je Oreo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tom4 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Jestlipak víte, proč vymysleli Fidorku v bílé čokoládě? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kuncák7 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 To nevim, ale je to ma nejoblibenejsi a dostal jsem na ni hroznou chut, fakt diky :-).
Tom4 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Vole, to je přece jen pro černý, aby si nepokousali prsty.
kuncák7 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Vole, to je přece jen pro černý, aby si nepokousali prsty.:-). Vole, jenze z toho, zes ji sem postnul na ni mam fakt chut a prsty si pokousu taky ( mam tu jen kus salamu, ale neterim jsem slibil ze dieta ), sakra, dvojnasobna strast - nemam fidorku a porusim dietu.
Tom4 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Fidorku tam v těch končinách stejně neseženeš, 2cm tlustý kolečko salámu je taky kulatý, ne?
kuncák7 Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 Fidorku tam v těch končinách stejně neseženeš, 2cm tlustý kolečko salámu je taky kulatý, ne? Prave, tu tu nesezenu. A kvuli 2 cm do lednice nepolezu, platky si nedelam :-).
decebal Odesláno 4. září 2018 Nahlásit Odesláno 4. září 2018 opatlej ho majonezou a mas bilou fidorku Nebo sadlem. A na chvilku do mrazaku.
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Jestlipak víte, proč vymysleli Fidorku v bílé čokoládě? foto1.jpg zlatý komunisti, to byla Fidorka jen jedna, včera jsem kupoval dítěti limitku hořkou s citronem a samozřejmě jsem taky jednu sežral
shewcza Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Kluci, když jsme v tom vláknu "co mě právě naštvalo" tak to sem prsknu taky. Je to reakce na předchozí strany, kde se řešila cena za projektovou dokumentaci. Já dal 55tis. a plnou moc projektantovi a on nám dal (dodá) kompletní projektovou dokumentaci včetně stavebního povolení. Ovšem uvidíme, jestli to podle toho půjde postavit už jsem řešil nějaké nesrovnalosti a od té doby co jsme poprvé kopli do hlíny, jsem nasraný prakticky permanentně prostě se pořád něco se*e Ale jsme malé město a to má bezpochyby vliv na cenu projektu, protože tady by nikdo větší prachy za to nechtěl utratit.
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 V čem je smysl limitované edice něčeho, co se hned sežere?
Návštěvník Zmizík Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 V čem je smysl limitované edice něčeho, co se hned sežere? Že by obchodní strategie?
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 V čem je smysl limitované edice něčeho, co se hned sežere? Tak mě napadá: Většina těch sladkostí, co se dneska dělá už jsou pěkně hnusný, obzvlášť pokud výrobce padnul do rukou firmě Mondelez. Takže udělaj limitku, tu udělaj dobrou (lepší než sérii) a pak když lidi začnou třeba ty fidorky kupovat, tak s limitkou skončej, páč třeba byla dražší na výrobu, páč to museli udělat dobrý. No a zas ta firma vyrábí dál jen ten sériovej hnus až do další limitky. Ale v kostce je to ta obchodní strategie, jak píše Zmizík.
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Jasně, jde jen o byznys, ale na co míří název limitovaná edice, když to hned sežeru? Je to pocit, že to bude žrát jen někdo? Nebo že si to nebudu moct koupit za měsíc? Evidentně to ale funguje.
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Bingo: "Je to pocit, že to bude žrát jen někdo. Nebo že si to nebudu moct koupit za měsíc."
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Že by limitované edice byly lepší než běžná produkce??? Fakt mají jiný složení?Tvl hele nevim, ale tak jsem spekuloval. Ale dam příklad za mě: Třeba kaštany v čokoládě - obyč mi přestaly chutnat, začali dělat v bílý a ty mi chvíli chutnaly (možná šlo ale jen o to, že je to něco novýho) a za čas přestaly chutnat, udělali takový ty marcipánový a ty mi chutnaj zatím. Jestli maj ale jiný složení... nevím, ty malý blechy na obalu číst nebudu a zkoumat ty zkratky, co je v tom za sajrajty taky ne. Ale až zas nebudou ty marcipánový a budu mít chuť na kaštany v čokoládě, asi dvakrát, třikrát koupím ty klasický, než mi zas dojde, že už dneska nejsou nic moc. Upraveno 5. září 2018 uživatelem geometr
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Ty pocity můžou fungovat jen na lidi se závislostí na nakupování.
Doporučené příspěvky