Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Že by limitované edice byly lepší než běžná produkce??? Fakt mají jiný složení? za mně ne, ta fidorka s citronovou příchutí byla imho hnusná, jak s nadsázkou říkám, zlatý komunisti, jedna fidorka, jedny ledový kaštany, jedny slaný bohemia chips z choustníku a aby nás pánbůh potrestal za rozežranost, tak na nás seslal Mondeléz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 ...... a aby nás pánbůh potrestal za rozežranost, tak na nás seslal Mondeléz ..... No, tak nějak.
Dantechno Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Ještě ze Sedita drzi vlajku vztyčenou... Horalky, Lina a Mila
bandicoot Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Dantechno, souhlas.<br />Ale nikde nemůžu narazit na polomáčený od Sedity. Myslim tim běžný obchody.<br />To je totiž poslední šunt, co žeru od Mondelezu, byť už taky dávno nejsou co byly...
nickolas Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Za Mondelezem musi stat nejaka lekarsko zdravostravna lobby. Jinak si tu jejich strategii neumim vysvetlit - skoupime vsechny firmy na fakt dobry sladky a pak to zacnem vyrabet tak, aby se to nedalo zrat...
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Za Mondelezem musi stat nejaka lekarsko zdravostravna lobby. Jinak si tu jejich strategii neumim vysvetlit - skoupime vsechny firmy na fakt dobry sladky a pak to zacnem vyrabet tak, aby se to nedalo zrat... třeba docela velká kauza dětské piškoty, zmrdi prej ty od mondelez nežerou ani psi Upraveno 5. září 2018 uživatelem tolja
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Za Mondelezem musi stat nejaka lekarsko zdravostravna lobby. Jinak si tu jejich strategii neumim vysvetlit - skoupime vsechny firmy na fakt dobry sladky a pak to zacnem vyrabet tak, aby se to nedalo zrat...Nadávat můžeme tak leda sami sobě - že to kupujeme a tím jim umožňujeme to dál vyrábět a nabízet. Výrobce si naopak zaslouží obdiv za to, co všechno dokáže lidem prodat.Máslo na hlavě tedy mají zákazníci, ne výrobce. Ten si mne ruce. Nebo jinak - komu to nechutná a přesto to kupuje, tomu není pomoci. Upraveno 5. září 2018 uživatelem Karlos
decebal Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Nadávat můžeme tak leda sami sobě - že to kupujeme a tím jim umožňujeme to dál vyrábět a nabízet. Výrobce si naopak zaslouží obdiv za to, co všechno dokáže lidem prodat.Máslo na hlavě tedy mají zákazníci, ne výrobce. Ten si mne ruce. Nebo jinak - komu to nechutná a přesto to kupuje, tomu není pomoci.To je jak s tzv. polskýma uzeninama. Lidi to kupujou a nadávaj, že je tam málo masa:-).
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Nákupem tohoto výrobku dáváte svůj souhlas k tomu, že vás výrobce může o..bávat.
milda21 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Nadávat můžeme tak leda sami sobě - že to kupujeme a tím jim umožňujeme to dál vyrábět a nabízet. Výrobce si naopak zaslouží obdiv za to, co všechno dokáže lidem prodat.Máslo na hlavě tedy mají zákazníci, ne výrobce. Ten si mne ruce. Nebo jinak - komu to nechutná a přesto to kupuje, tomu není pomoci.No já to vidím trošku jinak, obal zůstává a vnitřek se mění, takže za mě podvod (složení na obalu studovat nebudu). Na druhou stranu, zkouším to tak jednou za rok, takže já je rozhodně neživím.
Boudy Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Na to moudro jsem čekal... Můžeme si za to (všechno) sami... Karlos rules
decebal Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 No já to vidím trošku jinak, obal zůstává a vnitřek se mění, takže za mě podvod (složení na obalu studovat nebudu). Na druhou stranu, zkouším to tak jednou za rok, takže já je rozhodně neživím.Člověče, to máš ale zvláštní definici podvodu. Právě to složení by mělo kupujícího upozornit na to, že to nebude to, co si představuje. Nebo jak by sis to představoval?
milda21 Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Člověče, to máš ale zvláštní definici podvodu. Právě to složení by mělo kupujícího upozornit na to, že to nebude to, co si představuje. Nebo jak by sis to představoval? "Původní" složení neznám a staré obaly sebou pro porovnání nenosím, tak by mi to přečtení stejně bylo k ničemu.
Návštěvník YPO Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Mila nejlepší .... na tom sem závislej ..... a pak eště žeru čoklitky (nebo jak se to jmenuje?) z lidlu ...... tu strčím celou do huby a usmívám se
decebal Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 "Původní" složení neznám a staré obaly sebou pro porovnání nenosím, tak by mi to přečtení stejně bylo k ničemu.Tomu rozumím, ale nějak tam marně hledám ten podvod.
Hasňa Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 "..složení na obalu studovat nebudu.." Mondelez's dream.
Karlos Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 (upraveno) Na to moudro jsem čekal... Můžeme si za to (všechno) sami... Karlos rulesTen kdo má určeného opatrovníka ať se obrátí na něj. A ti mladší mohou doma nahlásit, že ani Pinďa už to nežere. Upraveno 5. září 2018 uživatelem Karlos
geometr Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 "..složení na obalu studovat nebudu.." Mondelez's dream. Jo! Mondelez´s dream.
VintageLover Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 Chtěl bych se Vás zeptat. Je možné stát na místě bronzové Fiesty?Přikládám pár fotek. Jedná se o ulici Lomnického na Praze 4. 1. fotka = zákaz zastavení2. fotka = výjezd, kde je stopka, tudíž by se měla značka zákaz zastavení zrušit, nemýlím-li se?3. fotka = bronzový Ford Fiesta, před kterým je na obrubníku namalovaná žlutá čára.4. fotka = fotka stojících aut z čelního pohledu. A teď má otázka zní, která auta tam smí stát, a která nikoliv? Řeším to proto, že pravidelně stojím na místě bronzové fiesty a včera mi přišla první pokuta z 10.8., (stání na místě zákazu zastavení před budovou Lomnického 2a) a pak mě zatím čekají na poště další 2 pokuty. Nic jsem neměl za stěračem, jen chodí pokuty a pravděpodobně další přijdou. Je to standardní postup nebo mám nějakou šanci na Magistrátě? Díky za rady... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník YPO Odesláno 5. září 2018 Nahlásit Odesláno 5. září 2018 jooooo .... tam jezdí 134 ...... jasně že se tam nesmí stát ........ mezi autem a dělící čárou by měl bejt průjezd 3m .... což tam není .... viz tvoje první fotka kde ten mercedes nebo co to je porušuje předpisy tím že jede přes plnou čáru ..... kdyby tam ty auta nestála tak nemusí porušovat předpisy dopravní ....... ale v zásadě se tam dá projet i s autobusem
Doporučené příspěvky