Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak to mi zily netrha, sice je to furt lepsi, jak mumble rap, ale ze bych z neho nak padal na prdel, to se rict neda..

Jasně, každému se líbí něco jiného. Škoda jen že odešel tak brzy.

Sakra to nemůžou ty motorkáři jezdit trochu normálně? Chvíli 60, tak se ho snažím předjet a debil přidá na kilo, za 200m totéž , zase 60 a pak kilo když se snažím předjet..to nemůže jet normálně 80-90 jako všichni ostatní ? V zájmu bezpečnosti jsem hodil tempomat na 65 .. pan s německou značkou v BMW x6M5.0d už to nedal a předjel nás všechny a toho magora málem sundal.. pak už jel 90 ..

Včera to jeden přede mnou poslal k zemi a jen těsně minul zábradlí u krajnice. Nedodržel bezpečnou vzdálenost a auto před ním prudce zabrzdilo. Starší pán lehce v šoku (komplet oblečení takže ok), motorka pár škrábanců a ulomená stupačka. Nebylo to nic příjemného.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rodina se vrátila z JAR, a teď mi celou dobu vypráví jak to tam jde do zadele :-( Všude bordel, silnice v dezolátním stavu, voda ve vodovodu už není pitná, všechno oplocený, aj, a už se začali zabírat farmy. Testuje se jeden resort, kde vzali farmářům pár farem, dali černochům ale ti s obratem ruky zase prodali bílejm :-) Takže stát hledá páku a připravuje nové zákony, aby černochům ty farmy zůstali a nemohli je prodat...špatné je to tam, velmi :-(

Odkaz ke komentáři

Jojo, mam tam par zakazniku a vetsina zvazuje zmizet..

Většina lidí už zmizelo, popřípadě vyvedlo finance což už v dnešní době není úplně tak jednoduché. Tam to vezme kotrmelec jako sviňa, takže ode dneška pouze platba předem, yes? :-)

To OndraTce: Přesně a jednom díky Zimbabwe ten problém trochu oddálili, bylo to takové ponaučení jak asi skončíme když vyženeme bělochy. Ale co, počítá se dnešek, zítřek nás nezajímá, vrchních sto dostane azyl ve Švýcarsku až se to posere a zbytek populace jižní afriky co tam začne umírat hlady snad jednou získá nějakou tu pomoc od vyspělého světa.....

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

To mi pripomina jeden cesky dokumentarni film (uz nevim jak se jmenoval) jak tym dobrovolniku z CR vybudoval v Africe pro lidi studny. Zadarmo! Zaucili je jak studnu obsluhovat atd. .

Kdyz se po nejakem case vratili, tak vsechno prislo vnivec.

Ten blby cernoch je tak lenivy, ze radeji si pujde stoupnout s banokem na vodu do fronty u Cerveneho Krize nez aby si ji sam nacerpal a staral se o studnu.

To mi hlava nebere...........

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Tak von to stání ve frontě na vodu někdo od nás naučil toho černocha dědu, ten to naučil tátu a mladej už to uměl taky docela dobře a teď přijde chytrák s nějakou studnou. Ber to tak, já taky nerad měním zvyky.

Odkaz ke komentáři

To mi pripomina jeden cesky dokumentarni film (uz nevim jak se jmenoval) jak tym dobrovolniku z CR vybudoval v Africe pro lidi studny. Zadarmo! Zaucili je jak studnu obsluhovat atd. .

Kdyz se po nejakem case vratili, tak vsechno prislo vnivec.

Ten blby cernoch je tak lenivy, ze radeji si pujde stoupnout s banokem na vodu do fronty u Cerveneho Krize nez aby si ji sam nacerpal a staral se o studnu.

To mi hlava nebere...........

A nejenom studna. Pamatuju si, že jsme byli u známýho na farmě v Namibii. Pro pointu je důležité zmínit, že je to běloch. Krásná, udržovaná, čistá a prosperující farma, samozřejmě s čističkou vody, elektřinou a tak. Ale holt denně ráno vstane, rozdá domácí úkoly a sám se stará. Prostě jako v jakýkoliv jiný normální firmě. Pro ?srandu? jsme se stavovali na sousední farmě. Po běloších a teď tam operujou místní. Prý byla před pár lety stejná, jako ta jeho. Bordel, nic se už samozřejmě nepěstuje, elektřina není a v čističce 2 metry bahna, takže voda taky nic. Praděda na farmě makal pro bělocha celý život, děda taky, otec jak by smet a i ten mladej. Takže přesně vědí, co mají dělat a kdy. Ale běloch vypadne a podnik je do roka ve sračkách a na huntě.

Nevím no. Každej to má holt v tý kebuli srovnaný nějak jinak. Je to škoda. Afrika je nádherná a návyková.

Odkaz ke komentáři

Tak kauza s mestakama pokracuje. Vcera jsem byl u nas, na Praze 9. Tam mi sdelila, ze to nemuzou vyresit, ze nemaji propojeny databaze a ze musim tam, kde se prestupek stal. Tak dnes na Prahu 6, reditelstvi. Tam mi rekla, ze mi nemuzou odpustit pokutu (slo o cisteni ulic a byl jsem v dobe umisteni zakazove znacky prakazatelne mimo) a ze musim pockat na dopis od magistratu a nasledne podat vysvetleni tam.

Tak super, dalsi vylet kamsi a jako bonus jeste cesta na postu pro doporucenej dopis... :-(

Dnes příjezd z dovolené z teplých krajů. V Česku zima, zataženo, ráno déšť. Na letišti čekáme 1h na kufry, pak ještě 15 min. na slunečník. Dojedeme MHD k autu (parkoval jsem na Dědině), a koukám, že je zrovna čištění ulic, za stěračem lísteček od měšťáků. Říkám si, no problem, byl jsem pryč, to se vysvětlí; ovšem měšťáci dělají v Pá jenom do 11h. No nic, tak v Po... Jdu aspoň na oběd do místní "číny" a koukám, že zavřela (skončila); chodil jsem tam cca 10 let. Teď ještě hádka s přítelkyní... no, asi jsme měli zůstat v tom Řecku...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...