nickolas Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Co mě na tom jabku hrozně vadilo je, že když se tomu systému něco nelíbí, napíše "chyba, opravu nelze dokončit" a tlačítko ok. Nikde nic o tom, co máš udělat jinak. Musel jsem si pozvat jablečnýho synovce a i ten občas celkem tápal. Hrozně mi vadí, že mi to nedává na výběr. A udivuje, kolik citlivých informací bylo povinných.Tak ty citlive informace si muzes upravit...neni nutne zadavat skutecne jmeno, adresu, data narozeni...obcanku to nekontroluje.
nickolas Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Co mě na tom jabku hrozně vadilo je, že když se tomu systému něco nelíbí, napíše "chyba, opravu nelze dokončit" a tlačítko ok. Nikde nic o tom, co máš udělat jinak. Musel jsem si pozvat jablečnýho synovce a i ten občas celkem tápal. Hrozně mi vadí, že mi to nedává na výběr. A udivuje, kolik citlivých informací bylo povinných.Tak ty citlive informace si muzes upravit...neni nutne zadavat skutecne jmeno, adresu, data narozeni...obcanku to nekontroluje.
zceyee Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 Mam bramboraky, ale nemam pivo. Spatna kombinace.
sibirnaya Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 rano vstanu extra brzo, nuda v brne, zajedu si na wapku, volnej je aji box na myti podvozku, tak to vemu docista docista, chemicky predmyti, mikroprasek, oplach do lesku, vofouknu aji vodu z kapoty, predniho vokna a dveri fukarem, spokojen nad svym vykonem. pul hodiny potom zacne chcat jak svina. jako gut, ze zahrada trochu zazelena, ale ja se s tim jebu a ted tohle?
geometr Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 To tak bejvá. Chceš, aby pršelo? Umej auto.
lindys Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Poslední dobou jsem měl pracovně náročný období, ve vzduchu samej průšvih, ale všechno se to zvládlo, tak si říkám, že bych si za odměnu mohl něco koupit. Hodinkově jsem takovej dost nestálej, respektive věčně nevim, co chci, tak už jsem zkusil nějaký ty levnější automaty, pak jsem si řekl, že jsou nepřesný, pak zase že bych zase nějaký chtěl, ale za půl roku jsem je zase prodal. Teď opět toužím po novém kousku, říkám si "Už jsi velkej kluk, kup si pořádný hodinky (rozuměj automaty)" tak jsem si teda vybral, už se dostavila taková ta přednákupní radost, jenže! Neplánovaný servis auta + zaplacení všech pojistek + něco málo do rekonstrukce domu, no prostě ŽÁDNÝ NOVÝ HODINKY NEBUDOU! Koupim si aspoň novej řemen na Bulova Moony...
zceyee Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 lindys, naprosto s tebou soucítim, tohle znam moc moc moc dobře.
Tom4 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 rano vstanu extra brzo, nuda v brne, zajedu si na wapku, volnej je aji box na myti podvozku, tak to vemu docista docista, chemicky predmyti, mikroprasek, oplach do lesku, vofouknu aji vodu z kapoty, predniho vokna a dveri fukarem, spokojen nad svym vykonem. pul hodiny potom zacne chcat jak svina. jako gut, ze zahrada trochu zazelena, ale ja se s tim jebu a ted tohle? Koukal jsem že sem píšeš stejně brzo ráno jako si to tady zrovna čtu, někdy okolo pátý . . . .na počasí zkus norky, docela jsou přesný na dalších 48 hodin . . . https://www.yr.no/sted/Tsjekkia/S%C3%B8r-M%C3%A4hren/Brno~3076803/time_for_time.html
shewcza Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Tome u nás na vsi YR vůbec, ale vůbec nefunguje. Ale když jsme byli ve Švýcarsku, tak jsme se podle toho úspěšně orientovali a fakt nám to dost pomohlo při výstupech na ty krásné kopečky.
Tom4 Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Kolem vsi co máš pod avatarem jezdím . . . tam to asi nepočítá s anomálií v podobě těch kopečků co oddělují Svitavy bych řekl
shewcza Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Asi máš pravdu, vetšinou vše co jde od Svitav "zachytí" Hřebeč a u nás vůbec neprší.
lindys Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 lindys, naprosto s tebou soucítim, tohle znam moc moc moc dobře. Beru to z tý lepší stránky, budu mít víc času na rozmyšlení :-D
Conrad Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 (upraveno) Koukal jsem že sem píšeš stejně brzo ráno jako si to tady zrovna čtu, někdy okolo pátý . . . .na počasí zkus norky, docela jsou přesný na dalších 48 hodin . . . https://www.yr.no/sted/Tsjekkia/S%C3%B8r-M%C3%A4hren/Brno~3076803/time_for_time.htmlVýrazně je lepší Windy.com Upraveno 14. září 2018 uživatelem Conrad
VS Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 (upraveno) To tak bejvá. Chceš, aby pršelo? Umej auto.Že prej octování. Prdlajs, auta to chce mýt. Upraveno 14. září 2018 uživatelem VS
montemar Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 na pocasi je super accuweather a wetteronline
M.K. Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 @Conrad: Výrazně lepší? Tak díky za tip, doteď jsem používal právě yr.no a Wetteronline, tak to porovnám...
Conrad Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 @Conrad: Výrazně lepší? Tak díky za tip, doteď jsem používal právě yr.no a Wetteronline, tak to porovnám...V posledních týdnech čelí obyvatelé Karibské oblasti ničivé síle přírodních živlů. I když se to nemusí na první pohled zdát, předpověď počasí je pro tamní uživatele velmi důležitá. Zajímavé je především to, že velké popularitě se těší především česká aplikace Windy.com. Ta během řádění hurikánu Irma opět pomáhala zachraňovat lidské životy.Aplikaci českých tvůrců Windy.com si totiž oblíbili nejen zahraniční uživatelé, ale také prestižní zahraniční média, jako jsou například Reuters, Express.co.uk či Telegraph. Tyto servery se ve článcích pravidelně opírají o data z Windy.com, čímž pomáhají varovat před aktuálními hrozbami
montemar Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 windy je hlavne o vetru.. smery, rychlosti.. pro surfare, kitare, atd..
Conrad Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 windy je hlavne o vetru.. smery, rychlosti.. pro surfare, kitare, atd..Tak si jej pořádně prohlédnihttps://www.windy.com/50.087/14.421?49.277,14.421,7
M.K. Odesláno 14. září 2018 Nahlásit Odesláno 14. září 2018 Aha. A dokonce český. Dík, vůbec jsem to neznal...
Doporučené příspěvky