Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nevim jestli nastvalo, ale jen se divim a koukam na to s otevrenou pusou - prisla mi upozornenka na novej telefon iphone, v nejvyssi vybave za 43,500,-, to je snad april, ne? Za mobil?

Asi jsem fakt z jiny doby.

Odesláno

Si tu jen tak odložím z jiné doby...

DJi_1VKXcAAwdwu.jpg

Jo asi mas pravdu, tohle jsem si neuvedomil. V ty dobe jsem zadnej nemel, chodil volat do budky, psal korespondaky a nejak mi nechybel.

Odesláno

Si tu jen tak odložím z jiné doby...

Ale tohle byl tehdy technologický luxus, praktický rozdíl mezi jabkem za 40k a droidem za 5k je...no oproti volání z budky zanedbatelný.

Odesláno

Ale tohle byl tehdy technologický luxus, praktický rozdíl mezi jabkem za 40k a droidem za 5k je...no oproti volání z budky zanedbatelný.

To je samozřejmě nesmysl, iP za 40 je taky dnešní technologický luxus (nebo Samsung za 30k, co je komu libo...). I tehdy šly koupit telefony za 5.000Kč (různé Alcately, Siemens C25, atd.) a funkčně si vlastně byly daleko blíž s těmi na obrázku, než dneska tebou zmíněný Android za 5k vs. Apple za 40k.

A to se nezastávám Applu - sám jsem z Keynote zklamán a letos poprvé po 11 letech vynechám.

Odesláno

Pravda jsem neodhadl dobu, ty jsi postaval cca 99, já přemýšlel o 93, tehdy snad ten baťůžek od Eurotelu stál necelé pade a alternativa prakticky nebyla.

Odesláno

Priznam se, ze ja jsem rad, ze jsem 11 vynechal :-).

Asi je to dobrej foun s dobrym fotakem ( to bych potreboval ), ale tohle proste za neco do kapsy fakt nedam ani omylem. Ale treba neter rika, ze by k nicemu jinymu uz nesla.

Proste, ja se v tom vubec nevyznam, jen me fakt dostala ta cena.

Odesláno

Jiní by zase nedali 160K za něco na ruku, no... :)

Tak tak. A ver, ze vetsina lidi, co ma penize, hodinky vubec neresi. Mam ve svym blizkym okoli par dost bohatejch lidi, drahy kary, baraky (zadny hypoteky), vysoky postaveni ve firmach, asi tak dva z nich  okrajove hodinky zajimaj, ale kdyz rikam okrajove, taky to tak myslim. Nedavno jsem s jednim sedel na pivu a hodinky jsem mel asi desetkrat drazsi, nez on. Ale venku mel povoz, na kterej nevydelam za dva zivoty:-) Dat treba pade za hodinky je pro nej utopie, zbytecnost. Tohle ma kazdej jinak a je to tak dobre.

Odesláno

Pises to na spatny forum.

To nemá s tímto fórem nic společného, i když si nedělám iluze, že řadu členů ten fakt, mírně řečeno, určitě trochu mrzí.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...