Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Návštěvník tolja

A co tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského? :-)

a co třeba Indra Vostrá v Nad dopisy diváků?

v příloze je fotka dopisu, kterým soudružka Vostrá v roce 1982 odpovídá na dotaz proč bylo zastaveno vysílání pořadu o skupině Abba

post-953-0-57700900-1539749095_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni, patri to sem. Klasicke kazde rano pred skolkou v Praze.

a teď trochu ze života ...... zopáknem si testovou otázku ....... sobota !!! 13.10.  ....... opět vyhrálo polsko a středočeši :D

jo a kuncáku vole ..... to uzavření pruhu u teplárny michle posrals :D

https://www.youtube.com/watch?v=I8seUglBI0M

Odkaz ke komentáři

Obnova dopravniho znaceni a uprava nastupiste zastavky bus a tram, akce " bezpecna cesta do prace". To je z vyssich mist, me nenadavej :-).

tak je tam pozdravuj ..... kolik to je od slavie ? ...... kilometr ? ........ 13 minut

*jo a nikdo tam nepracuje ... to je vidět .... ne? :D

Upraveno uživatelem YPO
Odkaz ke komentáři

kdyby zastavil auto, vysadil kindoše, ani to nefotím. Chlap zastavil, nahodil blikačky a šel pryč. To auto tam stálo prázdný. O 10 metrů dál byly 3 volný parkovací místa

Ja te v tomhle plne chapu, tohle mi osobne hrozna vadi- kvuli svymu diteti ohrozuje vsechny dalsi- bezohlednost.jedine mestak, ale u zvysenych zpomalovaku ho tam nikdo neposle. Vic s tim ja uz nevymyslim.

I ja porusuju predpisy ( u YPOva videa jsem se i lekl, ze tu jednu mysku jsem mu udelal ja, ale byl to nastesti omyl ), ale u skol a skolek se snazim bejt vzornej.

YPO- tohle je u planovane nove vlakove zastavky, s tim mostem to jinak nejde a ze nemakaj? Zamestnanci AZD zatim moc nemusi- technologicka prestavka ci co ( a tam bude i hur ), tuhle linku jezdi co nejmin, kdyz to pujde :-), tam lip nebude ani dal.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...