Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Vole, ja byl v Hip Hap Hop :D

Já byl jednou v Hradeckejch novinách. Titulek: Dva muže uspalo náměstí.

Odesláno

Mě k tomu naskočily ještě ty starý kreslený Želvy Ninja :D

Tvl, Sibiř a HHH ... zajímavá představa. Vyhráls aspoň?

Picu, byla sprcha. A to sme mohli vyhrat encyklopedii o ceskych hradech a zamcich.
Návštěvník tolja
Odesláno

A co tvůrčí skupina Aleny Poledňákové a Vladimíra Tišnovského? :-)

a co třeba Indra Vostrá v Nad dopisy diváků?

v příloze je fotka dopisu, kterým soudružka Vostrá v roce 1982 odpovídá na dotaz proč bylo zastaveno vysílání pořadu o skupině Abba

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Jesteze tohle neslysim v praci, ale na relaxacnim pobytu. Jak jsem za to rad.

Takhle me to rozcili jen trosicku, jdu si dat bublinkovou koupel.

Návštěvník YPO
Odesláno

Neni, patri to sem. Klasicke kazde rano pred skolkou v Praze.

a teď trochu ze života ...... zopáknem si testovou otázku ....... sobota !!! 13.10.  ....... opět vyhrálo polsko a středočeši :D

jo a kuncáku vole ..... to uzavření pruhu u teplárny michle posrals :D

https://www.youtube.com/watch?v=I8seUglBI0M

Odesláno

Obnova dopravniho znaceni a uprava nastupiste zastavky bus a tram, akce " bezpecna cesta do prace". To je z vyssich mist, me nenadavej :-).

Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

Obnova dopravniho znaceni a uprava nastupiste zastavky bus a tram, akce " bezpecna cesta do prace". To je z vyssich mist, me nenadavej :-).

tak je tam pozdravuj ..... kolik to je od slavie ? ...... kilometr ? ........ 13 minut

*jo a nikdo tam nepracuje ... to je vidět .... ne? :D

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

Neni, patri to sem. Klasicke kazde rano pred skolkou v Praze.

kdyby zastavil auto, vysadil kindoše, ani to nefotím. Chlap zastavil, nahodil blikačky a šel pryč. To auto tam stálo prázdný. O 10 metrů dál byly 3 volný parkovací místa

Odesláno (upraveno)

kdyby zastavil auto, vysadil kindoše, ani to nefotím. Chlap zastavil, nahodil blikačky a šel pryč. To auto tam stálo prázdný. O 10 metrů dál byly 3 volný parkovací místa

Ja te v tomhle plne chapu, tohle mi osobne hrozna vadi- kvuli svymu diteti ohrozuje vsechny dalsi- bezohlednost.jedine mestak, ale u zvysenych zpomalovaku ho tam nikdo neposle. Vic s tim ja uz nevymyslim.

I ja porusuju predpisy ( u YPOva videa jsem se i lekl, ze tu jednu mysku jsem mu udelal ja, ale byl to nastesti omyl ), ale u skol a skolek se snazim bejt vzornej.

YPO- tohle je u planovane nove vlakove zastavky, s tim mostem to jinak nejde a ze nemakaj? Zamestnanci AZD zatim moc nemusi- technologicka prestavka ci co ( a tam bude i hur ), tuhle linku jezdi co nejmin, kdyz to pujde :-), tam lip nebude ani dal.

Upraveno uživatelem kuncák7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...