Exiztence Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Ještě mi řeknětě že máte zvířata rádi tak moc že příspíváte na PETA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) 2Ondra: Z pohledu lidstva se ty "trpící milióny" hospodářských (nebo laboratorních) zvířat morálně odůvodňují vesměs tím, že nebyly zplozeny a nežijí na základě "vůle bóží" (a přirozeného přírodního výběru), ale na základě lidského záměru namnožit je za účelem produkce masa, kůží a dalších živočišných produktů (přičemž spousta takto domestikovaných druhů by měla s přežitím v přírodě vážný problém). A když už se tu zmiňovali nimrodi a lov kopím, podobný "bohulibý záměr" měl mimochodem svého času "Vrchní říšský lovčí" Goering, když se upnul na představu že mu Lutz Heck reverzně vyšlechtí dávno vyhubené divoké pratury a ty pak za účelem "epického lovu" vypustí do Bělověžského pralesa (který byl právě za tímto účelem "očištěn" od překážejících místních lidí). Bohužel, místo krvelačných bestií které by Herr Reichsjägermeistera hned zkraje napíchly na rohy byly výsledkem jen krávy neužitečně bloumající po lese (pár kousků tzv. Heckova skotu se dodnes chová i v tuzemsku), takže na dotyčného narcise došla řada až o pár let později v Norimberku... Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Ještě mi řeknětě že máte zvířata rádi tak moc že příspíváte na PETA Ne, ale na 2 jiné ano, je na tom něco špatnýho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Mě to nechává chladným, protože nejvíc řvounů nemá s diskutovaným tématem ve většině případů vůbec nic společného. V tomto případě si myslím že z Vás co tady souhlasíte s taktikou té slečny si myslím že jste pro ochranu zvířat nikdy nehli ani prstem. Decebale, mám dost kamarádů v Krůgerově národním parku, kde se před dvěmi lety přemnožili sloni, hrozila totální destrukce a museli být vystříleni. Nahnali tam kluky co tam pracují a ne jeden, ale všichni z nich se po pár výstřelech psychicky sesypali a nebyli schopni pokračovat. Musela být povolána JAR armáda, která špinavou práci udělala. A víš proč to ty kluci nebyli schopni dělat i přes to že to bylo pro dobrou věc? Víš velký prd, viď....a už nebudu reagovat, protože Vám to je všechno upřímně úplně šumák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 S diskutovaným tématem máme tak trošku společného všichni. A jo, je nám to všem úplně šumák a ty jsi tady jediný spravedlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Mi přijde úplně na palici rozčilovat se nad pár zastřelenejma žirafama či lvama, když si vemu, co se děje třeba v tom Jemenu s dětma. Ale každej to má jinak, no. Tyhle starosti můžete klidně pustit z hlavy, Micey, lidí je na světě jako sraček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Mi jde hlavně o člověka.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Kdo by chtěl zabít sloníka, je pro mě zrůda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Mě to nechává chladným, protože nejvíc řvounů nemá s diskutovaným tématem ve většině případů vůbec nic společného. V tomto případě si myslím že z Vás co tady souhlasíte s taktikou té slečny si myslím že jste pro ochranu zvířat nikdy nehli ani prstem. Decebale, mám dost kamarádů v Krůgerově národním parku, kde se před dvěmi lety přemnožili sloni, hrozila totální destrukce a museli být vystříleni. Nahnali tam kluky co tam pracují a ne jeden, ale všichni z nich se po pár výstřelech psychicky sesypali a nebyli schopni pokračovat. Musela být povolána JAR armáda, která špinavou práci udělala. A víš proč to ty kluci nebyli schopni dělat i přes to že to bylo pro dobrou věc? Víš velký prd, viď....a už nebudu reagovat, protože Vám to je všechno upřímně úplně šumák.Kdyby ty přemnožený slony nepostřílela armáda ale lovci ze západu za prachy, tak ty by se daly použít na ochranu jiných ohrožených zvířat, s tím bych neměl problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Ne, ale na 2 jiné ano, je na tom něco špatnýho?Byl to jen vtip vzhledem k tomu že PETA je živoucí zlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Oukej, mi to vyznělo v kontextu jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Oukej, mi to vyznělo v kontextu jinak Já jsem spíš repjnul jak si občas lidé nepřečtou na co přispívaj :> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 ...mám dost kamarádů v Krůgerově národním parku, kde se před dvěmi lety přemnožili sloni, hrozila totální destrukce a museli být vystříleni. Nahnali tam kluky co tam pracují a ne jeden, ale všichni z nich se po pár výstřelech psychicky sesypali a nebyli schopni pokračovat. Musela být povolána JAR armáda, která špinavou práci udělala. A víš proč to ty kluci nebyli schopni dělat i přes to že to bylo pro dobrou věc? Víš velký prd, viď....a už nebudu reagovat, protože Vám to je všechno upřímně úplně šumák. Trochu to odlehčím a zdravím z Krugeru, Afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 už se ví kdo vystřílí lidi až se přemnožej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 už se ví kdo vystřílí lidi až se přemnožej ?Chřipka se hlásí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Hele, nechci přilévat olej do ohně, ale možná stojí za to se podívat na rozhovor s tou lovkyní. Myslet si o lovu můžeme co chceme, ale označit ji za "svini" je podle mě silný kafe. Ale chce to věnovat tomu těch 25 minut...https://video.aktualne.cz/dvtv/strilet-selmy-je-hnusne-ale-planeta-je-na-to-nastavena-tvrdi/r~547a9bc4ecef11e8a1900cc47ab5f122/?fbclid=IwAR1rxBxBx-ye7fGfWBEJq6q97WcVYw5QIZrE7ZlM7iLyULxM2wS1j315ixE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 (upraveno) už se ví kdo vystřílí lidi až se přemnožej ?lidi ad titus: souhlas Upraveno 21. listopadu 2018 uživatelem luka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 2Ondra: Z pohledu lidstva se ty "trpící milióny" hospodářských (nebo laboratorních) zvířat morálně odůvodňují vesměs tím, že nebyly zplozeny a nežijí na základě "vůle bóží" (a přirozeného přírodního výběru), ale na základě lidského záměru namnožit je za účelem produkce masa, kůží a dalších živočišných produktů (přičemž spousta takto domestikovaných druhů by měla s přežitím v přírodě vážný problém)....a tohle je realita:https://www.novinky.cz/clanek/kravy-uveznene-v-hnoji-umiraly-hladem-policie-obvinila-zemedelce-z-tyrani-40257446 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Trochu to odlehčím a zdravím z Krugeru, Afri Se máš :-) Wow... Velká pětka už byla? To luka: Když ono většina národních parků s lovem pro zábavu nesouhlasí a nepodporuje. Už odmítá i jejich peníze, jak o nich decebal mluvil. Ještě si malinko přidám, ono totiž s jídlem roste chuť a je velmi časté že od jelena, žirafu, lva chtějí lovci něco silnějšího a neváhají zaplatit miliony za trofeje ohrožených zvířat. Proto se parky, i různé organizace pro ochranu zvířat začínají distancovat od peněz z této zvrhlé zábavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 21. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2018 Se máš :-) Wow... Velká pětka už byla? To luka: Když ono většina národních parků s lovem pro zábavu nesouhlasí a nepodporuje. Už odmítá i jejich peníze, jak o nich decebal mluvil. Ještě si malinko přidám, ono totiž s jídlem roste chuť a je velmi časté že od jelena, žirafu, lva chtějí lovci něco silnějšího a neváhají zaplatit miliony za trofeje ohrožených zvířat. Proto se parky, i různé organizace pro ochranu zvířat začínají distancovat od peněz z této zvrhlé zábavy.Konečně debata:-). Pokud někdo dělá to, co píšeš, je to samozřejmě přes čáru a zaslouží si to tvrdé potrestání, jak na straně toho, kdo platí, tak na straně toho, kdo to za ty prachy umožní. O tom ale přece není řeč, pustil sis ten rozhovor? Ona má sice trošku osobitý projev, ale říká věci, které nejsou úplně mimo. Já si dokonce myslím, že kdybyste o tom spolu debatovali, našli byste poměrně dost věcí, na kterých byste se shodli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky