Murphy97 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Sestimsmiř, asi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Synátor, po mém nevinném dotazu, jak daleko jsi s diplomkou? Nooo, napíšu ji do konce měsíce, kuwa to si děláš srandu? Už vloni měl promovat, ale prý se mu nechtělo učit na státnice a psát diplomku. Naštěstí se už půl roku živí sám, ale sere mě to kuewsky. Je ve stadiu všechno vím, všude jsem byl 2x. Na dotaz, jestli chce dělat někde kokota za 30k celý život, na mě hodil pohled ala debil.Byl jsem na tom úplně stejně. Páťák jsem nakonec dělal dokonce 3x, než se mi povedlo napsat diplomku tak, aby se dala obhájit. Bejt našima, tak mě zabiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 28. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2018 Jsem chěl bejt ftipnej................ale seru na to........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sickboy Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Řek bych, že existuje celkem slušná řádka lidí, který by za těch 30k celej život byli rádi. Mě upřímně serou lidi, který si myslej, že kdo nemá kilo, tak nestojí za to, aby žil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Sickboy +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Tak Berbatow do "skupiny" 30K třeba patří taky, ale o to tam přeci vůbec nejde. Pokud to chápu správně, tak šlo o motivaci potomka. Sám jsem lopata hloupá a dětem jsem furt říkal " koukejte se učit jinak budete dělat celej život kokota jak fotr" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hinkle Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 No bohužel děláš často kokota i za těch 100+. Je to otázka priorit. Kokot vs. Nekokot. Je asi příjemnější být kokot za 100 než za 30, ale podle mě dočasně. Takže ideál nekokot za 100+. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Sickboy, nějak sem chtěl napsat to samý.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
464 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 (upraveno) Tak tak, kdyz jsem byl o deset let mladsi, tak jsem 30k (navic je otazka jestli hrubec, to je tak 22k cistec, nebo cistec, to je tak 42 hrubec), tak jsem 30k bral jako metu. A pohrdani touhle castkou me dost mrzi. Navic nevim, odkud se bere autorova jistota, ze musi mit vysokou skolu, aby mohl vydelavat vic. Ja jsem taky stredoskolak Upraveno 29. prosince 2018 uživatelem 464 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Byla to jasná nadsázka, klidně mohl říct 20. Neblbnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Sám říkáš, že je to nadsázka. Tak proč zrovna 20. To by mě docela mrzelo. Jako by člověk nesměl být šťastný s 20. Vždyť jsou lidé co mají 20 a vedou spokojený život. Tos mě teda naštval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Zřejmě citlivý téma tyhlety měsíční platy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Čím dál víc se potkávám ve strojařině s VŠ co umí hovno a chtěj tu 30 čistou a pak když je dělnas na něčem dostane tak čumí a ještě jsou uražený co si to dovolil. (+_+) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Tak jim tolik nedávej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 ja bych za tricet ani nenarizoval budik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 ja bych za tricet ani nenarizoval budik...protoze v Praze ma ridic busu vic nez mladej inzenyr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 30 ? tak to má málo kdo jasně pokud nepracuješ v Praze :-( a mnoho no věršina lidi nemá ani 20 čistého a to makají na 1-3 směny a šetří celí rok na jednu dovolenou k moři :-( docela mě v poslední době opravdu sere jak mladí vylezou ze školy a řeknou za 20 nevstanu ani z postele když se nezaplatí dělník nebude potřeba vedoucí pracovník dnes má každá lopata vysokou školu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 ja myslel cistyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 ...protoze v Praze ma ridic busu vic nez mladej inzenyr... Jo a kolik je řidiču busu 10 a kolik je mladéjch ing. 1000 řidiče nechce nikdo dělat zodpovědnost stane se nehoda jdeš bručet :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 ja sem mladymu rikal at de na instalatera ze se bude mit jako prase v zite kdyz je blbej jako puctok ........ ale von ne ....... tak studuje ...... vubec nevim co ....... zrejme z nej bude mladej inzenyr........ blbec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky