Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Synátor, po mém nevinném dotazu, jak daleko jsi s diplomkou? Nooo, napíšu ji do konce měsíce, kuwa to si děláš srandu? Už vloni měl promovat, ale prý se mu nechtělo učit na státnice a psát diplomku. Naštěstí se už půl roku živí sám, ale sere mě to kuewsky. Je ve stadiu všechno vím, všude jsem byl 2x. Na dotaz, jestli chce dělat někde kokota za 30k celý život, na mě hodil pohled ala debil.

Byl jsem na tom úplně stejně. Páťák jsem nakonec dělal dokonce 3x, než se mi povedlo napsat diplomku tak, aby se dala obhájit. Bejt našima, tak mě zabiju.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Berbatow do "skupiny" 30K třeba patří taky, ale o to tam přeci vůbec nejde. Pokud to chápu správně, tak šlo o motivaci potomka. Sám jsem lopata hloupá a dětem jsem furt říkal " koukejte se učit jinak budete dělat celej život kokota jak fotr"

Odkaz ke komentáři

Tak tak, kdyz jsem byl o deset let mladsi, tak jsem 30k (navic je otazka jestli hrubec, to je tak 22k cistec, nebo cistec, to je tak 42 hrubec), tak jsem 30k bral jako metu.

A pohrdani touhle castkou me dost mrzi.

Navic nevim, odkud se bere autorova jistota, ze musi mit vysokou skolu, aby mohl vydelavat vic. 

Ja jsem taky stredoskolak :D

Upraveno uživatelem 464
Odkaz ke komentáři

30 ? tak to má málo kdo jasně pokud nepracuješ v Praze :-( a mnoho no věršina lidi nemá ani 20 čistého a to makají na 1-3 směny a šetří celí rok na jednu dovolenou k moři :-( docela mě v poslední době opravdu sere jak mladí vylezou ze školy a řeknou za 20 nevstanu ani z postele když se nezaplatí dělník nebude potřeba vedoucí pracovník dnes má každá lopata vysokou školu.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...