Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ježdění s manuální převodovkou :-/

Už abych měl auto ze servisu doma....

Tohle slyším skoro ze všech stran, tak jsem taky podlehl a vyzkoušel a pokorně se vrátil k manualu. Budu asi jinej.

Odesláno

Vyzkoušel je málo :-) S AT jezdím cca 20 let,po městě se s manuálem fakt trápím...

Nemáš Seika, v tom si jinej :-)) nebo jsem něco prošvihl ? :-)

Odesláno

Vyzkoušel je málo :-) S AT jezdím cca 20 let,po městě se s manuálem fakt trápím...

Nemáš Seika, v tom si jinej :-)) nebo jsem něco prošvihl ? :-)

No nemám, máš pravdu :-). Já měl svůj automat jen 14 dnů, nesedlo mi to. Ale to co říkáš, slyším fakt od skoro všech. Asi na tom něco je.

Odesláno

Jezdím přes čtyřicet let, nikdy jsem automat neměl, nemám a mít nebudu. Mám kamarády, kteří tvrdí, že by už nic jinýho nechtěli, párkrát jsem si to zkusil, ale není to vono, furt mám pocit, že auto pracuje, jak chce ono, a ne jak chci já. Ano, ve městě či při popojíždění v kolonách to není špatný, ale za mě prostě nee. Jo, a Seika taky nemám. :)

Odesláno (upraveno)

To bude tím, nemáte Seika :-( :-))))

A asi taky tím, že jsem línej :-))

Upraveno uživatelem DavidLC
Odesláno

To bude tím, nemáte Seika :-( :-))))

A asi taky tím, že jsem línej :-))

Není spíš ta druhá věta pravda? :-)

Dobrý.

Odesláno

Není spíš ta druhá věta pravda? :-)

Dobrý.

Asi jo :-( Ale co s tím už. Ale jak jsi psal, 14 dní by mě asi dostalo. Ale samozřejmě každému co vyhovuje ;-):-))

Odesláno

Už mě začíná trochu sr... to počasí. Jsem ven zatím nemusel a ani nechtěl, aspoň jsem si udělal nějakou administrativu, ale už mě ten kancl přestává bavit a jel bych ven, ale v tom humusu, co je kolem Prahy poslední dny... A lepší to moc bejt nemá.

Odesláno (upraveno)

Tak to vítej, mě ta sousedka aspoň zastavila, aby se optala, zda mi nic není. Ale co, už se tomu jen směju, auto je opravené a dle fotek vypadá skoro líp než nové ( to zas budu mít problém ho po zimě poslat pryč ).

Tak aspon sa opytala cize zachovala ako clovek so srdcom na spravnom mieste a s trochou rozumu :) ja ked som siel kolo nejakeho nestastia tak som automaticky zastavil a ponukol pomoc pokazde.

A inak sere ma ten sneh ... Behom hodiny som 2x odhrnal po min 10cm ... Uz ho nemam ani kam davat :(

Upraveno uživatelem Octavian
Odesláno

Už mě začíná trochu sr... to počasí. Jsem ven zatím nemusel a ani nechtěl, aspoň jsem si udělal nějakou administrativu, ale už mě ten kancl přestává bavit a jel bych ven, ale v tom humusu, co je kolem Prahy poslední dny... A lepší to moc bejt nemá.

Mám to taky tak. Už aby byl alespoň březen.
Odesláno

Tak aspon sa opytala cize zachovala ako clovek so srdcom na spravnom mieste a s trochou rozumu :) ja ked som siel kolo nejakeho nestastia tak som automaticky zastavil a ponukol pomoc pokazde.

A inak sere ma ten sneh ... Behom hodiny som 2x odhrnal po min 10cm ... Uz ho nemam ani kam davat :(

Nejsi z Kysuc?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...