shaggy Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 U chladniciek je to kvoli tomu, ze pri pohybe sa premiesa olej s chladivom, olej sa roztecie po trubkach (hlavne ak bol dovezena nalezato) a potom nemaze motor.Pred par mesiacmi mi doniesli chladnicku a ujco jasne povedali, ze aspon 6-8 hodin nech len tak stoji, i ked v manuali nebolo spomenute nic. Len to, ze sa prvych 6 hodin nema casto otvarat a vypinat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 ... co mne naštvalo .... mno tak není to úplně dnes ale když mi zavolala manželka před nějakou dobou že píchla auto .... a já říkám OK kde jsi, ona že za Nuselákem ... mno a já kde píchla ... a ona že asi v Krči ...Že od nájezdu na spojku to nějak divně bouchalo .... mno semnou to taky málem bouchlo .... dokážete si představit jak vypadalo to auto .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Copak nám asi Donseladon chce prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Urcite nejaku šmakocinku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Možná dostal od kamaráda Langy a přenechá je za 1500,-. Já bych to hned nezatracoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 On nám to asi ukáže, padesátku zdárně díky třiceti devíti dnešních blábolů dotáhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 (upraveno) Vytopená zkušebna, rychlá záchrana bicích. Potřetí za půl roku. Už se dušovali, jak se to nestane.Fakt hrůza. Nemáte někdo tip na zkušebnu/suchý prostor v Plzni? Ideálně škola/ školka/ kancelář, kde večer nikdo není. Upraveno 6. února 2019 uživatelem Pavelpu27 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Copak nám asi Donseladon chce prodat? Bez názvu.jpgDonseladon se mě dnes slušně zeptal v SZ, jak to že mu nejde vložit inzerát do prodeje když je tu od roku 2008. Je to tichý člen, který už tu i nějaké obchody udělal, rád si tu čte a hodinky ho zajímají. Poradil jsem mu že potřebuje nějaký příspěvky a mrknout do pravidel. Neviděl bych to kluci nějak tragicky, každý prostě není ubrebtaný jako já :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Mě alza roky z těch velkých e-shopů vyhovuje asi nejvíc, asi jsem měl štěstí zatím. Co mě ale vytáčí je, že se tam v poslední době rozmohl takový nešvar a sice že prodejci (i ti lidi na výdeji) na sílu tlačí doplňkový služby. Já chápu jejich motivaci i to, že to po nich chtěj. Ale když řeknu 7x že nechci, tak už by to mohli brát vážně. Je mi to strašně nepříjemný. A oni se vždycky tvářej, že když si nekoupím službu ?okamžitá výměna? nebo něco podobného, tak jsem asi úplnej kikot. Naposledy včera při koupi airpods. Normálně jsem odtamtud musel utéct a ještě na parkovišti jsem se ohlížel, jestli po mě nejdou. http://dfens-cz.com/jak-to-chodi-v-alze/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Donseladon se mě dnes slušně zeptal v SZ, jak to že mu nejde vložit inzerát do prodeje když je tu od roku 2008. Je to tichý člen, který už tu i nějaké obchody udělal, rád si tu čte a hodinky ho zajímají. Poradil jsem mu že potřebuje nějaký příspěvky a mrknout do pravidel. Neviděl bych to kluci nějak tragicky, každý prostě není ubrebtaný jako já :-)Když jsem ještě moderoval, řešil jsem to mnohokrát dokola. Odpověď je naprosto jednoduchá. Prodejní sekce je bonusem pro aktivní členy chronomagu. kteří svými příspěvky fórum vytváří. Kdybych jich nebylo, nebylo by si co číst, nikdo by sem nechodil a nefungovala by ani inzerce. Pokud někdo není schopen, nebo ochoten vytvořit za jedenáct let padesát SMYSLUPNÝCH příspěvků, tak si za tenhle slovní průjem zaslouží tak akorát BAN a ne vstup do inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baldic Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Kdyby se odfiltroval ten verbalni prujem, ktery tu obcas plodi ti, kteri "vytvareji svymi prispevky forum", tak by tu zmizela vetsi na fora. Tyve lepsolidi vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 V televizi zrovna radi jak poznat cerstve hovezi. A pan ?reznik? povida ze musi byt hezky ruzove a bla bla... Ja se z toho poseru. Shodou okolnosti jsme se o tom v nedeli bavili s bratrancem (on kuchar, ja reznik). Zpitomeli lidi chteji po obchodnicich krasne cerstve ruzove hovezi. Obchodnici tomu zhusta hovno rozumi, navic cerstve hovezi vypada hezky ze jo a lidi to chteji, tak proc jim to nedat. Reznici taky potrebuji prodat maso hned a ne se s tim crcat v drahych chladirnach x tydnu. A kdyz uz nahodou ano, sup na to nalepku ?extra starene? a cena leti vzhuru. A chudaci kuchari nemaji z ceho varit. Prostor na odlezeni vesmes nemaji a cerstve hovezi proste neuvaris, resp uvaris, ale nezmekne. A ti pitomci, co si to krasne ruzove maso donesou domu pak cumi jak puci, ze to je jak podesev. A protoze to rikali v televizi, ze cerstve ma byt ruzove, tak nam ten lump prodal zichr stare, hajzl! Pomoooooooc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Nicolas-to máš ve všech oborech, jak se to řekne v televizi (nejlíp typ Soukup, Nova či telenovela) je to jistě pravda a ten kdo řekne něco proti, ten tomu nerozumí. Klid, to nezměnís:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Jo, je to jízda teď kolem toho hovězího. Dneska jsem koukal na článek na idnes (ale byl i v lidovky a dalších netových plátcích) jak náš pan ministr vyprávěl o těch údajných pražských restauracích, které prodávaly to polské špatné maso jako jihoamerické a bla bla... No, nevím, z čeho má bejt člověk rozpačitější, jestli z polských jatek, údajně pražských restaurací, našeho tajnůstkářského pana ministra, nebo těch médií a jejich hodnotných pardon senzačních informací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Podstatne nebezpečnejšie je, keď niečo povie kamarátka. To sa telka môže strčiť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 +1 :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 6. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2019 Podstatne nebezpečnejšie je, keď niečo povie kamarátka. To sa telka môže strčiť Největší cvrkot nastane, když kamarádka poví všechno manželce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Pražské luxusní restaurace s asijským názvem, ve kterých prodávali polské zkažené hovězí za argentinské, s cenou 1000 Kč za porci... https://www.idnes.cz/ekonomika/domaci/hovezi-maso-kontroly-potravinarska-inspekce-restaurace.A190211_133406_ekonomika_jn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 Však taky (nejen) proto jediný hovězí maso, který celý roky kupuju a z kterýho vařím, je vepřová krkovice! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 11. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2019 (upraveno) Koukám že soudruh ministr asi bude fandou "rádia Jerevan", vzhledem k tomu že ani jeden ze zmiňovaných pajzlů nesídlí v Praze, nemá zrovna asijské jméno a že ono "argentinské za litr" ani nebylo z Polska... Upraveno 11. února 2019 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky