Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Ked budes mat moznost zviezt sa ix20kou tak to vyuzi, odporucam. Rozsiris si obzory a prestanes placat kraviny o Veyronoch. Sorry, ale tie tvoje zvasty o ix20 a dalsie o Tuaregu sa uz nedaju citat.

Ps: nie, nemam ix20, ale vozil som sa na tom dost dlho.

Ps2: vo Veyrone som sa neviezol a asi ani nebudem

Divil bych se, kdyby nepřišel pan eskimak, co ví všechno.

S ix20 jsem samozřejmě jel, jinak bych si nedovolil hodnotit. A je to střep jako blázen s podvozkem, který bych při jen trochu svižnějsi jízdě označil za vysloveně nebezpečný. Zadní kola odskakují a ztrácejí adhezi už ve chvíli, kdy každé normální auto nemá problém.

Troufám si tvrdit, že v této oblasti jsou moje obzory poměrně široké. Nevím co o Touaregu, kterého mám aktuálně 8 měsíc a 40 tis km je plácání. Kolik si s nim najel ty a jaký je tvůj názor?

Co přesně jsou žvásty a můžeš jim nějak rozumně argumentovat, nebo tady na mě jenom prskáš, protože tě něčím seru?

PS: Já jsem se na něm vozil asi dvě hodiny a stačilo mi to do smrti. Je to křáp. Pokud si myslíš něco jiného, fajn.

PS2: Nechápu smysl této poznámky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Končím diskusi o autech. Zase jsem se nechal strhnout a vždycky to skončí úplně stejně. S každým si o tom rad promluvím osobně třeba u piva. Jsem z Prahy, napište, vážně se rád sejdu. Jsem schopen akceptovat spoustu názorů, viz pan collombo. Nejsem schopen akceptovat pány, co se vozili dost dlouho na ix20 a proto vědí vědí všechno o Touaregu, Veyronu a vůbec vlastně o všem. Jdu si čist zase o hodinkách.

Odkaz ke komentáři

Divil bych se, kdyby nepřišel pan eskimak, co ví všechno.

S ix20 jsem samozřejmě jel, jinak bych si nedovolil hodnotit. A je to střep jako blázen s podvozkem, který bych při jen trochu svižnějsi jízdě označil za vysloveně nebezpečný. Zadní kola odskakují a ztrácejí adhezi už ve chvíli, kdy každé normální auto nemá problém.

Troufám si tvrdit, že v této oblasti jsou moje obzory poměrně široké. Nevím co o Touaregu, kterého mám aktuálně 8 měsíc a 40 tis km je plácání. Kolik si s nim najel ty a jaký je tvůj názor?

Co přesně jsou žvásty a můžeš jim nějak rozumně argumentovat, nebo tady na mě jenom prskáš, protože tě něčím seru?

PS: Já jsem se na něm vozil asi dvě hodiny a stačilo mi to do smrti. Je to křáp. Pokud si myslíš něco jiného, fajn.

PS2: Nechápu smysl této poznámky.

Ja by som sa divil keby pan Dawe pouzil argument. Co sa standardne nedeje. To ze si tam mal obute cinske gumy a nevies s tym autom jazdit adekvatne este tiez nieje argument, vsakze? Napadlo ta niekedy ze urcenie toho auta nieje Tvoje porovnanie s Veyronom ani Panamerou? Ze mozno nieje urcene na vyberanie zakrut bokom? Ze ma celkom slusnu variabilitu a velkost vnutorneho priestoru (ja som teda ziral) a nastupuje sa don pohodlne?

A ked sme u argumentov, toto vies nejako podlozit ci len opat prskas ako vzdy?:

"Říká se, že dnes už nejsou špatná auta. Jenom dobrá a ještě lepší. Existují ale výjimky. Jednou z nich je ix20. Je to opravdu špatné auto, až s podivem, že dnes někdo může takovej střep ještě vyrábět. Sám Hyundai nedával tomu autu žádné velké naděje. Jaké bylo překvapení, když se vlastně omylem naprosto přesně trefili do cílovky důchodci. Kombinace vyššího posezu a nízké ceny učarovala opravdu tolika lidem, ze Hyundai dokonce prodlužuje výrobu a mne si ruce, jak se mu povedlo na tom krámu vydělat. Tohle auto je jasným důkazem toho, ze velká skupina lidí nedokáže poznat rozdíl mezi dobrým a špatným autem, navzdory tomu, že jinak je na auta odborník v podstatě každý."

Odkaz ke komentáři

eskímaku, ja myslim, ze tady dawe vystupuje korektne, bez zbytecne konfrontace a navic jsem si jisty, ze o autech neco vi.

Zbytecne to hrotis, dle meho nazoru

Ok. Mas pravdu, nechal som sa uniest. Nemyslim sice ze Dawe vystupuje korektne (vid jeho prispevok o pocitoch vlastnikov Hyundai ktori sami neverili ako sa najhorsie auto na svete bude dobre predavat) ale davam Ti za pravdu ze nema zmysel to dalej zhavit. A nepochybujem o tom ze Dawe nieco o autach vie.

Vdaka za stopku, mas recht. Peace.

Odkaz ke komentáři

Já si dovolím tvrdit, že korektně vystupuji.

To co jsem psal o tom, že Hyundai od toho nic moc nečekal a pak byl překvapen? To se bohužel nikde nedočteš a nikdo ti to oficiálně neřekne. Já se v té branži pohybuju spoustu let a znám se s lidmi z automobilek. Zrovna třeba tři lidi, co byli roky v Hyundai pracují teď u mě. Znám spoustu lidí z jejich mediálky. Znám jejich bývalého i současného PR i lidi z marketingu. A to, že se to auto vyrábí už 9 let, že mělo v roce 2017 skončit, ale že díky tomu, že poptávka od důchodců z východní Evropy byla pořád veliká a jejich náklady už nulové, tak že prodloužili výrobu o další 3 roky, to se dočteš na jeden klik v Googlu.

Omlouvám se, pokud jsem se i já nechal někde unést, ale cítím dlouhodobě, že seš na mě vysazenej. Já se snažím k autům moc nevyjadřoval. Ale občas mě něco tak bouchne do očí, že to nevydržím. Budu se snažit to omezit ještě více.

Odkaz ke komentáři

Ale občas mě něco tak bouchne do očí, že to nevydržím. Budu se snažit to omezit ještě více.

Uplne to iste plati pre mna. Snad to vysvetluje celu situaciu. Na Teba vysadeny niesom, proste mi to bombasticke vyjadrenie buchlo do oci a uz to islo. Nic nieje ciernobiele. Sorry.

Odkaz ke komentáři

Kamarád má na různý bolístky na vandru dobrou hlášku: Ty vole, a kdy ses naposledy podíval do vobčanky?  (je o 5 let starší než já)

To s tou občankou je úplně k ničemu. Tak například mně dali do občanky fotku nějakýho cizího plešatýho tlusťocha a úřednice se mi snažila nakukat, že jsem to já. Se jí to stopro nechtělo předělávat a napravit tak svoje pochybení...

Odkaz ke komentáři

Víš já třeba upřímně věřím tomu, že rozumíš spoustě věcem, o kterých já nemám tušení. Jsem si tím jist. Já zase trochu vidím pod pokličku u aut a díky práci jsem měl příležitost jezdit a zkoušet a dělat si názory nejen svoje, ale brát je i od lidí, kteří jsou strojaři, inženýři, vývojáři, designéři, závodní jezdci, ale i prodejci nebo markeťáci. Jezdil jsem v poušti, za polárním kruhem, na zamrzlem jezeře, na závodních okruzích, jezdil jsem jebkama i v autech za desítky milionů. Nic z toho mi nepatří, je to jen moje práce, která není vždycky jenom zábava a často není co závidět. Můj denní chleba jsou motorističtí novináři, znám 100% motoristických novinářů v Česku, s 95% si tykám a znám mnoho let je i jejich rodiny, stejně znám minimálně přes 50% motoristických novinářů na Slovensku a spousty z celého světa. Znám PR všech automobilek. Několikrát měsíčně s nimi můžu sedět a debatovat. Opět díky práci si můžu vyzkoušet jakékoliv běžně dostupné auto mě napadne, občas i ty méně dostupná. Navíc je to všechno i můj koníček v podstatě od dětství, jinak bych tu práci nemohl dělat, protože je velmi časově náročná a málokdy jsem doma. Jestli něčemu na světě aspoň trochu rozumím, tak je to tohle. Tím nechci říct, ze můj názor je jediný správný. To určitě není. Ale dovolím si tvrdit, že je alespoň něčím podložený. Asi taky proto někdy reaguji prudčeji a navíc si někdy neuvedomuju, ze se proste spolu všichni osobně neznáme, nevíme o sobě to pozadí a muže to pak vyznít afektovaně. Omlouvám se taky a jak jsem řekl, pokusím se do těchto obecných debat spíše nevstupovat.

Upraveno uživatelem dawe009
Odkaz ke komentáři

Taky jsem to tu nechtěl takhle rozviriit a rozhadat, jen jsem si posteskl s výběrem. Rád tě dawe někdy někde pozvu na pivko a pokec, třeba o autech a hodinkách :-).

Jinak to mám podobne v jiných věcech, kde se cítím "povolán" se vyjadřovat, ač můj názor nemusí být ten jedinej správnej :-) - viz.doprava a dochází ke slovním přestřelkam.

Dik všem za postřehy, barvu jsem doma už též poladil (teď ještě zkoukneme tu Hondu a chci to mít s rodičema za sebou), oddychnu si ale až ve chvíli, kdy se něco doveze na zahradu.

Upraveno uživatelem kuncák7
Odkaz ke komentáři

Můj denní chleba jsou motorističtí novináři, znám 100% motoristických novinářů v Česku, s 95% si tykám a znám mnoho let je i jejich rodiny.

Pepa z autosalonu je fakt takovej kokot, nebo to jen hraje? A ty decka s sebou taha dobrovolne, nebo je to narizeni shora?

Odkaz ke komentáři

Kluci omluva , ale uteču trochu od těch aut jo ?

Naštval mně prodejce hodinek " letecké Longines "  http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/125881-leteck%C3%A9-longines-kalibr-1594/

Nejdříve se ve vlákně slušně ptám, jestli je číselník opravdu porcelánový ? Poté mně někdo z moderátorů tento dotaz vymaže a nyní neumí prodejce krom podrážděných reakci dodat relevantní foto číselníku, který je dle mého na hodinkách za 69 000,.kč fake.

Minimálně si prostě myslím že hodinky nejsou intaktní, tedy jakási skládačka a spíše to opravdu vypadá podle kvality provedení číselníku navíc na dotisknutý nepůvodní číselník.

Tak to mně za ty prachy sere. :-(

Odkaz ke komentáři

Pepa z autosalonu je fakt takovej kokot, nebo to jen hraje? A ty decka s sebou taha dobrovolne, nebo je to narizeni shora?

Nejsi jedinej, kdo se mě na to ptá :) Rád osobně řeknu, tady mi to nepřijde vhodné. I Pepa je člověk :)

Odkaz ke komentáři

Naštval mně prodejce hodinek " letecké Longines "  http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/125881-leteck%C3%A9-longines-kalibr-1594/

Nejdříve se ve vlákně slušně ptám, jestli je číselník opravdu porcelánový ? Poté mně někdo z moderátorů tento dotaz vymaže a nyní neumí prodejce krom podrážděných reakci dodat relevantní foto číselníku, který je dle mého na hodinkách za 69 000,.kč fake.

Minimálně si prostě myslím že hodinky nejsou intaktní, tedy jakási skládačka a spíše to opravdu vypadá podle kvality provedení číselníku navíc na dotisknutý nepůvodní číselník.

Taky mě to štve. Je to opravdu smutné. Tady bych to nečekal.

Odkaz ke komentáři

Máš naprostou pravdu - na fokách je krásně vidět, že se jedná o tamponový tisk - typické kudrnaté okraje čísel. Ale pořád je tu drobná možnost, že to prodejce sám netuší... no, i když...

Odkaz ke komentáři

Máš naprostou pravdu - na fokách je krásně vidět, že se jedná o tamponový tisk - typické kudrnaté okraje čísel. Ale pořád je tu drobná možnost, že to prodejce sám netuší... no, i když...

no a teraz tam ako na potvoru niekto postol fota cifrov (vraj original) z dob kedy este o tamponovom tisku nechyrovali,... tak jak to je?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...