martar Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 Bandi: pardon, netusim, jak se mi tam ta citace dostala... zadnou souvislost nehledej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 14. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2019 U nás bonusy neexistují - máš mzdu za práci a nějaké celoroční úkoly. Každý rok se vyhodnotí a podle toho se upravuje mzda. Nejdřív jsem prskal ale je to férový systém. Bez urážky, ale přece to, že někdo udělá zakázku dobře a včas je jeho náplní práce za kterou pobírá plat ne? Nevím kde se vzalo to zvrácené myšlení, že když udělám něco navíc a dobře, tak hned bonus. Samo - pokud se jedná o dlouhodobou změnu pracovní náplně, tak je třeba udělat revizi mzdy. Ano ano, je to zvrácené chtít za svůj čas a námahu dostat něco zaplaceno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Ano ano, je to zvrácené chtít za svůj čas a námahu dostat něco zaplaceno. A plat je podle tebe co? Není to náhodou odměna za tvůj čas a námahu?BTW jsem taky zaměstnanec, ale přistupuju k tomu objektivně. Upraveno 15. června 2019 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Když je mizernej plat tak to honí odměnami.Neni to jen o té odměně,je toho vic a proto ta výpověď. Z vedoucího šéf vlastně udělal šaška,novej nástup koukal z votevřenou hubou a do budoucna taky nedobrá vyhlídka ,že se to může opakovat. Upraveno 15. června 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Holešovická tržnice, nebo Sapa. Vyber si u Nguyena pět, deset stejných kousků, to by bylo, aby ti to pár sezón nevydrželo...Tak děkuju za pokus, ale psal jsem kvalitní sluneční & polarizační Potřebuju vidět pod hladinu, úplně odstranit lesk vody. S opravdu dobrejma polarizacnima brejlema máš pocit, že je potok vyschlej a že se nade dnem nějak zahadně vznášej pstruzi, nebo tloušti, nebo jiný objekty zájmu. Fungujou podobně jako kvalitní polarizák v přírubě objektivu. Dost bych se divil, že by to Sapa nabizela, ale třeba se šeredně pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) No, mám z Číny dva sluneční klipsy po 50,- a moc jsem proklamované polarizaci nevěřil, ale kupodivu polarizované jsou... možná to nebude taková super kvalita jakou hledáš, ale za pokus-za ty prachy- to stojí... Upraveno 15. června 2019 uživatelem Lynx12 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 A plat je podle tebe co? Není to náhodou odměna za tvůj čas a námahu?BTW jsem taky zaměstnanec, ale přistupuju k tomu objektivně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Tvl to je zas den, v půl jedný v noci se vplížilo jedno děcko do mý ložnice (mělo zlej sen) a probudilo mě, nějak se trefilo do blbý fáze mýho spánku + obrannej adrenalin a náběh do plnýho vědomí... už jsem neusnul. Spal jsem všehovšudy 40 minut. Přes den děti skákaly "bomby" do bazénu tak usilovně, až to nevydržela klapka ve skimmeru (a to jsem vypnul filtr). A do třetice se mi letos rozlomily už druhý docela drahý sluneční brejle, pokaždý rupne horní obroučka. Asi mám blbej profil hlavy - chci brejle nosit na nose nebo nahoře na hlavě, jenže v poloze "nahoře" je to pro rám brejlí asi moc velkej záhul. Neznáte nějaký sluneční polarizační brejle, který mají elastičtější rám? Nošení na hlavě mi vyhovuje, nehledám je, neřešim kapsy, tašky, nerozsednu si je.... Martare ja mam nejaky polarizacni Carrery, ktery maj to uchyceni nozek flexibilni - jako ze se muzou vykejvnout nejakejch deset dvacet stupnu do protismeru, jestli mi rozumis:) A jsou supr.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Jestli není odměna jednoznačně stanovená smlouvou, tak je to jen vůle zaměstnavatele, něco jako dobročinnost. Podraz v tom nevidím a dožadovat se toho je takové...Někteří lidé po druhých něco chtějí, a když to nedostanou, začnou se vztekat a kopat. Podobný, lehce jednodušší příklad: K sousedovi přijede návštěva, přijdou jestli si můžou dát auto před moji garáž. Páč je všude jinde mrak místa, tak říkám slušně ne. A už jsem za špatného. Upraveno 15. června 2019 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Jestli není odměna jednoznačně stanovená smlouvou, tak je to jen vůle zaměstnavatele, něco jako dobročinnost. Podraz v tom nevidím a dožadovat se toho je takové...Někteří lidé po druhých něco chtějí, a když to nedostanou, začnou se vztekat a kopat. Podobný, lehce jednodušší příklad: K sousedovi přijede návštěva, přijdou jestli si můžou dát auto před moji garáž. Páč je všude jinde mrak místa, tak říkám slušně ne. A už jsem za špatného. Spis je to jako kdyz sousedovi dovolis parkovani pred tvoji garazi, bude to fungovat uplne v pohode 6 let, soused se prestehuje a jakmile se zacne stehovat, zakazes mu tam parkovat protoze tam nebydli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Mě na tom udivuje to, že aniž bych cokoliv udělal, jsem špatný, jen koukám. To můžou svoji chtivost vynechat, zazvonit a rovnou mi vynadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Takze Vraby, doufam ze ses poucil do dalsiho zivota. Vidis to i tady na foru gentlemanu....jaky je trend...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Takze Vraby, doufam ze ses poucil do dalsiho zivota. Vidis to i tady na foru gentlemanu....jaky je trend......V pohodě,ničeho se nedožaduju.Karlos musí mít asi na vše smlouvu,slovo pro něj nic neznamená. Hlavně,že se tady tím všichni gentlemani ohánějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 V pracovněprávních vzrachich bohužel pro dzentlmenstvi prostoru není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) Je to jen o lidech Upraveno 15. června 2019 uživatelem Prochy68 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 já jsem třeba v kolektivní smlouvě podepsal, že když odejdu v průběhu pololetí, nedostanu za něj pololetní odměny. Výpověď jsem podal v 7. měsíci, odcházel na konci září, odměny za první pololetí jsem dostal ve výplatě v srpnu. Už jsem nic nečekal, nicméně mi cca 50% odměn dorazilo v únorovém termínu výplat na účet. To bylo prima Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Toto jsem taky zažil a na tu firmu vzpomínám s láskou:) Byla to výborný firma:) Pak jsem zažil firmu podobnou jako vraby a musím říct, že to byla hrozná firma(no a jak se ke mě při odchodu zachovali). Je to opravdu o lidech a ti chytří, se ze zaměstnanci loučí lidsky. Platí nepsané pravidlo, že čím menší firma, tím větší péče o ukončení pracovního poměru by měla být. Následky případné pomluvy pro malou firmu, můžou být značné. U korporátu je to asi jedno, tam se to mění jako ponožky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Mě na tom udivuje to, že aniž bych cokoliv udělal, jsem špatný, jen koukám.Nic jsi neudělal, ač jsi udělat mohl a z (pravda, trochu pokřiveného) náhledu sousedů/návštěvy i měl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 (upraveno) a lepší to asi nebude Upraveno 15. června 2019 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 ... vládne paní Kiliánová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky