Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

baldic: čti dál, ne jen první odstavec + třeba se přesvědčil i při 90 + nám to muže byt úplně jedno

kuncak: 10 aut x 5 metru = 50 metrů + mezi každým 5 metrů mezera..víc tam ti lidi při tomhle způsobu jízdy fakt nedržej. Takže třeba má 120 m, nebo 150..ale víc fakt ne

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

baldic: čti dál, ne jen první odstavec + třeba se přesvědčil i při 90 + nám to muže byt úplně jedno

kuncak: 10 aut x 5 metru = 50 metrů + mezi každým 5 metrů mezera..víc tam ti lidi při tomhle způsobu jízdy fakt nedržej. Takže třeba má 120 m, nebo 150..ale víc fakt ne

Jojo, to mi stačí, 150m, žes to uznal :).V klidu, já se nepřišel hádat, jen tohle rád čtu a monitorují si to.

Odkaz ke komentáři

ja treba na 90 jedu tachometrovych 100, coz podle me je 92-94 realnych, a presto se mi "skveli ridici" lepi na naraznik.. mam se teda nechat vyprovokovat k porusovani pravidel? tak by to bylo správně?

Tak jsem to přece nemyslel, píšu o těch co jezdí 10 - 20 km/h POD limit, takový ty předjíždíš a přitom jedeš předpisově, lepení na nárázník taky nemám rád a nedělám to, btw, nevím kde se pohybuješ, ale já mám tady u nás (Třebíčsko, Velkomeziříčsko, Žďársko) pocit, že když jedu podle tacho 100, tak patřím k těm rychlejším na silnici a ta většina co jezdí 70 - 80 mě má za piráta.

P.S. při 100 na tachu mi GPS ukazuje 95, při 110 pak 103, zrovna dneska mě to nevím proč napadlo, cestou z práce, zkoušet :-) 

Odkaz ke komentáři

Taky pár čísel: za předpokladu, že máš auto německého výrobce, které dokáže vyvinout rychlost 100km/h za 7.2s jseš schopen se dostat za kolonu která má 10 aut a jeden traktor s vlekem za dlouhých 10s. +/-2s. Obrázek o tom, co všechno se může stát během tohoto dlouhého času, když máš okolo sebe 11 účastníku silničního provozu ať si udělá každý sám. Z mého pohledu je to hazard, pro tebe je to vlastně jenom hra:) 

Odkaz ke komentáři

1. lepení se někomu na zadek (myšleno na silnici) nesnáším a sám to nedělám

2. předpisy o silničním provozu dodržuju ze zhruba 95%

3. zbylých pět procent je rychlost jízdy. Devadesátkáři na okreskách mi vůbec nevadí, nedělá mi problém jet za nimi stejně jako podle okolností je předjet a pokračovat dál svým tempem. Netřeba mi k tomu uhýbat na krajnici či odstavnou plochu, poradím si sám.

4. řidiče jedoucí na přehledných okreskách z mně nepochopitelných důvodů (ano, do hlavy nikomu nevidím) 20km/h pod limit moc rád nemám.

5. co mě však sejří úplně ze všeho nejvíc zejména ve městech, jsou rozjezdy na semaforech. Lidi čiměj všude okolo a nesledujou provoz, padne zelená a než se probudí a rozjedou, to by fakt vyrost kedlub, namísto deseti aut projedou čtyři, každej jede jak ponocnej a já jsem za volantem hodně sprostej... 

Odkaz ke komentáři

Tak jak chlapci, taky jste naštvaný že vám nedopadli ty Explorery? :-) Já tedy dvojnásob, protože jsem i zároveň zjistil jaké jsem slabé chronopovahy, dal jsem si totiž pro rok 2019 zákaz nákupu hodinek za jakoukoliv cenu :-) :-) No, psal jsem půl hodiny po podání inzerátu, moc šancí nebylo, no takže se v klidu dál můžu plácat po zádech jak se držím dál od hodinek, ale séře mě to tedy dost :-) :-)

Odkaz ke komentáři

Taky pár čísel: za předpokladu, že máš auto německého výrobce, které dokáže vyvinout rychlost 100km/h za 7.2s jseš schopen se dostat za kolonu která má 10 aut a jeden traktor s vlekem za dlouhých 10s. +/-2s. Obrázek o tom, co všechno se může stát během tohoto dlouhého času, když máš okolo sebe 11 účastníku silničního provozu ať si udělá každý sám. Z mého pohledu je to hazard, pro tebe je to vlastně jenom hra:)

Čekal jsem, že to někdo znalý fyzikálních vzorečků spočítá:) Za prvé můj koncernový vůz vyvine rychlost 100 km/h za 6.1 s, za druhé jsem nestartoval z nuly, tak nevím, jestli je to v tom započítáno. Já bych si to musel malovat a to se mi nechce. Kazdopadne bych to viděl na méně než 10s. Za druhé jsem viděl mockrat předjíždět Fabii jedno auto daleko delší dobu, když třeba předjíždí auto jedoucí 90, takže v tom nevidím žádný extrém. A za třetí (potřetí) opakuji, ze před námi byla kilometr dlouhá rovinka, s prerusovanou čarou a bez křižovatek. To by proti mě musel jet někdo asi 500 km/h, abych to nestihl.

A úplně nakonec dodám. Ze jezdím 20 let, mám všechny body a nikdy jsem nezpůsobil jedinou dopravní nehodu, to vše při průměrném nájezdu 50-60 tis. km ročně. K tomu desetitisíce na motorce. Z dob, kdy jsem jezdil se Š105 jsem velmi opatrný na to, jestli mám dost místa na předjetí nebo ne a nikdy nejdu do ničeho, kde si nejsem zcela jistej. Lidi jedoucí se mnou v autě většinou usinaji, protože jezdím rychlejc, ale plynule. To je pro mě důkaz, že to nebude tak strašný, nebo že bych hazardoval se životy. Mně se můj styl vzhledem k výše uvedenému osvědčil a nemám důvod jej měnit.

Odkaz ke komentáři

Já nevím, přijde mi debilni se lepit i blikat, ale cestou do práce potkám tolik lidí v levém, co se nedivaji za sebe, že to snad ani nejde. Hlavně pro to, co už tu někdo psal - pokud neuhnou vcas, a ja musim pribrzdit, tak se prostě s tím českým snem znova nerozjedu. A teď babo raď, co s tím. Nikdy jsem to nedělal, ale jedu, blik, pokud nereaguje sundavam nohu z plynu a bliknu znova, pokud ne, bilkam intenzivně, dojizdim k němu a brzdu mačkam, až na poslední chvíli... není to ani zdaleka ideální, ale jak to dělat líp mě nenapadá. Každopádně se dostavam do kategorie blikac i lepič, což mě netěší, ale nevím, co s tím, rád si necham poradit.

Upraveno uživatelem Maro
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...