Baldic Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Železniční přejezd § 28 (1) Před železničním přejezdem si musí řidič počínat zvlášť opatrně, zejména se přesvědčit, zda může železniční přejezd bezpečně přejet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Dejve, kolona 10 aut má 100m max když stojí, jedoucí kolona 10 aut má určitě víc, o dost víc. Ale předjet se dá i bezpečne. Asi jsi to myslel s nadsázkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 baldic: čti dál, ne jen první odstavec + třeba se přesvědčil i při 90 + nám to muže byt úplně jednokuncak: 10 aut x 5 metru = 50 metrů + mezi každým 5 metrů mezera..víc tam ti lidi při tomhle způsobu jízdy fakt nedržej. Takže třeba má 120 m, nebo 150..ale víc fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 baldic: čti dál, ne jen první odstavec + třeba se přesvědčil i při 90 + nám to muže byt úplně jednokuncak: 10 aut x 5 metru = 50 metrů + mezi každým 5 metrů mezera..víc tam ti lidi při tomhle způsobu jízdy fakt nedržej. Takže třeba má 120 m, nebo 150..ale víc fakt neJojo, to mi stačí, 150m, žes to uznal .V klidu, já se nepřišel hádat, jen tohle rád čtu a monitorují si to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Jojo, to mi stačí, 150m, žes to uznal .V klidu, já se nepřišel hádat, jen tohle rád čtu a monitorují si to.Tebe bych chtěl doma tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 ja treba na 90 jedu tachometrovych 100, coz podle me je 92-94 realnych, a presto se mi "skveli ridici" lepi na naraznik.. mam se teda nechat vyprovokovat k porusovani pravidel? tak by to bylo správně? Tak jsem to přece nemyslel, píšu o těch co jezdí 10 - 20 km/h POD limit, takový ty předjíždíš a přitom jedeš předpisově, lepení na nárázník taky nemám rád a nedělám to, btw, nevím kde se pohybuješ, ale já mám tady u nás (Třebíčsko, Velkomeziříčsko, Žďársko) pocit, že když jedu podle tacho 100, tak patřím k těm rychlejším na silnici a ta většina co jezdí 70 - 80 mě má za piráta. P.S. při 100 na tachu mi GPS ukazuje 95, při 110 pak 103, zrovna dneska mě to nevím proč napadlo, cestou z práce, zkoušet :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 dawe009 - kdybych prvně přečetl všechny posty a pak reagoval na ten Montemarův, tak se jen zeptám, kde můžu podepsat tvůj výlev z předchozí stránky, nebo použiju muliticitaci, sorry za plevelení vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 baldic: čti dál, ne jen první odstavec + třeba se přesvědčil i při 90 + nám to muže byt úplně jednokuncak: 10 aut x 5 metru = 50 metrů + mezi každým 5 metrů mezera..víc tam ti lidi při tomhle způsobu jízdy fakt nedržej. Takže třeba má 120 m, nebo 150..ale víc fakt neTaky pár čísel: za předpokladu, že máš auto německého výrobce, které dokáže vyvinout rychlost 100km/h za 7.2s jseš schopen se dostat za kolonu která má 10 aut a jeden traktor s vlekem za dlouhých 10s. +/-2s. Obrázek o tom, co všechno se může stát během tohoto dlouhého času, když máš okolo sebe 11 účastníku silničního provozu ať si udělá každý sám. Z mého pohledu je to hazard, pro tebe je to vlastně jenom hra:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 1. lepení se někomu na zadek (myšleno na silnici) nesnáším a sám to nedělám2. předpisy o silničním provozu dodržuju ze zhruba 95%3. zbylých pět procent je rychlost jízdy. Devadesátkáři na okreskách mi vůbec nevadí, nedělá mi problém jet za nimi stejně jako podle okolností je předjet a pokračovat dál svým tempem. Netřeba mi k tomu uhýbat na krajnici či odstavnou plochu, poradím si sám.4. řidiče jedoucí na přehledných okreskách z mně nepochopitelných důvodů (ano, do hlavy nikomu nevidím) 20km/h pod limit moc rád nemám.5. co mě však sejří úplně ze všeho nejvíc zejména ve městech, jsou rozjezdy na semaforech. Lidi čiměj všude okolo a nesledujou provoz, padne zelená a než se probudí a rozjedou, to by fakt vyrost kedlub, namísto deseti aut projedou čtyři, každej jede jak ponocnej a já jsem za volantem hodně sprostej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Tak jak chlapci, taky jste naštvaný že vám nedopadli ty Explorery? :-) Já tedy dvojnásob, protože jsem i zároveň zjistil jaké jsem slabé chronopovahy, dal jsem si totiž pro rok 2019 zákaz nákupu hodinek za jakoukoliv cenu :-) :-) No, psal jsem půl hodiny po podání inzerátu, moc šancí nebylo, no takže se v klidu dál můžu plácat po zádech jak se držím dál od hodinek, ale séře mě to tedy dost :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Afri, je mi vás skoro upřímně líto :-). Jsou to skvělé hodinky (mám stejně a i od stejného majitele). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Mně to teda neva-mam jich dost Teda co to kecam-s..e mě to-sam mám málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Taky pár čísel: za předpokladu, že máš auto německého výrobce, které dokáže vyvinout rychlost 100km/h za 7.2s jseš schopen se dostat za kolonu která má 10 aut a jeden traktor s vlekem za dlouhých 10s. +/-2s. Obrázek o tom, co všechno se může stát během tohoto dlouhého času, když máš okolo sebe 11 účastníku silničního provozu ať si udělá každý sám. Z mého pohledu je to hazard, pro tebe je to vlastně jenom hra:)Čekal jsem, že to někdo znalý fyzikálních vzorečků spočítá Za prvé můj koncernový vůz vyvine rychlost 100 km/h za 6.1 s, za druhé jsem nestartoval z nuly, tak nevím, jestli je to v tom započítáno. Já bych si to musel malovat a to se mi nechce. Kazdopadne bych to viděl na méně než 10s. Za druhé jsem viděl mockrat předjíždět Fabii jedno auto daleko delší dobu, když třeba předjíždí auto jedoucí 90, takže v tom nevidím žádný extrém. A za třetí (potřetí) opakuji, ze před námi byla kilometr dlouhá rovinka, s prerusovanou čarou a bez křižovatek. To by proti mě musel jet někdo asi 500 km/h, abych to nestihl.A úplně nakonec dodám. Ze jezdím 20 let, mám všechny body a nikdy jsem nezpůsobil jedinou dopravní nehodu, to vše při průměrném nájezdu 50-60 tis. km ročně. K tomu desetitisíce na motorce. Z dob, kdy jsem jezdil se Š105 jsem velmi opatrný na to, jestli mám dost místa na předjetí nebo ne a nikdy nejdu do ničeho, kde si nejsem zcela jistej. Lidi jedoucí se mnou v autě většinou usinaji, protože jezdím rychlejc, ale plynule. To je pro mě důkaz, že to nebude tak strašný, nebo že bych hazardoval se životy. Mně se můj styl vzhledem k výše uvedenému osvědčil a nemám důvod jej měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Afri, je mi vás skoro upřímně líto :-). Jsou to skvělé hodinky (mám stejně a i od stejného majitele).Life must go on :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 African: já byl druhej. Chápeš to?? Druhej. A psal jsem do minuty. A von se s nima ještě dneska chlubí na fb. Dožral mě teda slušně Ale přeju mu je samozřejmě. Zase mi zbylo na jiný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 African: já byl druhej. Chápeš to?? Druhej. A psal jsem do minuty. A von se s nima ještě dneska chlubí na fb. Dožral mě teda slušně Ale přeju mu je samozřejmě. Zase mi zbylo na jiný..Tak to je vůbec k posrání :-) AŮ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 co ja mam zkusenost, tak lepič je vetsinou :1/ strejc s hyundaiem2/ zenska s hyundaiem nebo fordem3/ dodavka od PSA .. ty hundajisty mozna provokuje embeckovej znak, dusledek drivejsi stvave kampane, ktery v nich zakorenil nevrazivost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 (upraveno) Já nevím, přijde mi debilni se lepit i blikat, ale cestou do práce potkám tolik lidí v levém, co se nedivaji za sebe, že to snad ani nejde. Hlavně pro to, co už tu někdo psal - pokud neuhnou vcas, a ja musim pribrzdit, tak se prostě s tím českým snem znova nerozjedu. A teď babo raď, co s tím. Nikdy jsem to nedělal, ale jedu, blik, pokud nereaguje sundavam nohu z plynu a bliknu znova, pokud ne, bilkam intenzivně, dojizdim k němu a brzdu mačkam, až na poslední chvíli... není to ani zdaleka ideální, ale jak to dělat líp mě nenapadá. Každopádně se dostavam do kategorie blikac i lepič, což mě netěší, ale nevím, co s tím, rád si necham poradit. Upraveno 30. července 2019 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Kudy to vsichni jezdite? Ja mam vesmes na silnicich pohodu, vetsina lidi jezdi dobre. Az teda na stary a mlady ridice, dodavkare, skodovkare.. jo a zensky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraTce Odesláno 30. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2019 Zapomněl jsi na vietnamce. A TIRáky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky