kuncák7 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) Jsi zmlatil sousedku? Ty jsi na chatě?No, málem. Ano bylo to kvůli dřevu a bordelu v neděli. A udavacstvi. A kaju se, jsem na chatě, v pondělí jsem sem vyexpedoval mámu a zůstal tu. Přiznám se, že mě to nenapadlo, že toho lidi zneuzijou k jarním prácem. A teď jsem jeden z nich. Bezmozek jsem. Dane ne, sloupek by u mě zvládl zbourat max buldozer, táta to stavěl fortelne, máme všechno že železobetonu a pro jistotu vyztužené dalším železem :-). Upraveno 22. března 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak lidi jsou nasrany. Vsude se pise, ze maj prazaci zustat doma a ty jeste delas drevo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 (upraveno) kuncák7: jak znam lidi, tak si dovedu predstavit o jake dve veci slo.Dobre delas, tohle chce vytrnout, jak plevel. Ale bez nervu , bud jak had.Edit: uz se nenervuj. Bud v klidu a ublizuj s usmevem Upraveno 22. března 2020 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 kuncák7: jak znam lidi, tak si dovedu predstavit o jake dve veci slo.Dobre delas, tohle chce vytrnout, jak plevel. Ale bez nervu , bud jak had.Edit: uz se nenervuj. Bud v klidu a ublizuj s usmevem To já neumím, většinou se mi zatmi před očima a když se proberu, tak je vymalováno. Tady jsem se probral včas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No, málem. Ano bylo to kvůli dřevu a bordelu v neděli. A udavacstvi. A kaju se, jsem na chatě, v pondělí jsem sem vyexpedoval mámu a zůstal tu. Přiznám se, že mě to nenapadlo, že toho lidi zneuzijou k jarním prácem. A teď jsem jeden z nich. Bezmozek jsem. Dane ne, sloupek by u mě zvládl zbourat max buldozer, táta to stavěl fortelne, máme všechno že železobetonu a pro jistotu vyztužené dalším železem :-).Ty jen doufej, že netuší, co děláš.Nebo pokud by zjistili, že Tě platí ze státního, tak Tě večer upálí jako Husa. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No, málem. Ano bylo to kvůli ... udavacstvi. Tvl nene. Smi připomněl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 A se/re mě, že se musím jmenovat Zmizík. Kdyby aspoň třeba King Nothing I. Ale Zmizík.. Tak proč se nepřejmenuješ zase zpátky na Milise ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ja Te znam jako dobraka, hodne velkeho pohodare, proto ta moje nadsazka.Nedovedu si predstavit, jak nekomu ublizujes.Lidem jedou emoce na maximum, pletou viry, politiku, emoce a stare veci dohromady. Tezka to doba, zase pozname, kdo je idiot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ty jen doufej, že netuší, co děláš. Já tu karanténu dodrzuju, i psa vyhazuju jen na zahradu :-), no, to je spíš lenost no :-). Nebo pokud by zjistili, že Tě platí ze státního, tak Tě večer upálí jako Husa. :-D Ja Te znam jako dobraka, hodne velkeho pohodare, proto ta moje nadsazka.Nedovedu si predstavit, jak nekomu ublizujes.Lidem jedou emoce na maximum, pletou viry, politiku, emoce a stare veci dohromady. Tezka to doba, zase pozname, kdo je idiot.Právě že dobrák moc nejsem, jsem dost nerv a dost agresivní. Jen se umím přetvarovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak proč se nepřejmenuješ zase zpátky na Milise ?Tak tohle mě dostalo :-)), ty to snad čteš úplně od začátku, cca 4400 stran :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Právě že dobrák moc nejsem, jsem dost nerv a dost agresivní. Jen se umím přetvarovat. True gentelman. A uz mu hrabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Tak tohle mě dostalo :-)), ty to snad čteš úplně od začátku, cca 4400 stran :-). Podívej se od kdy tady jsem, pamatuju časy kdy Milis v kožené kukle na ještěrce neohroženě řádil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Včera prechádzka ?okolo prírody? po asfaltovej ceste a syn si odniesol darček - pijaka. Smradi už to vylieza ako sa oteplilo (nemyslím dnešok). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Podívej se od kdy tady jsem, pamatuju časy kdy Milis v kožené kukle na ještěrce neohroženě řádil.Jojo, to vím. Já si ho taky pamatuju, i když ne tolik. Jen mě dostalo, žes tohle vyhrabal a pobavilo mě to:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 odniesol darček - pijaka. Ta slovencina je stejne bozi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Jojo, to vím. Já si ho taky pamatuju, i když ne tolik. Jen mě dostalo, žes tohle vyhrabal a pobavilo mě to:-).Ne tolik??? Milise si nikdo nepamatuje ?ne tolik?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ta slovencina je stejne bozi Přesně :-) Začnu to používat, pijak. Doufám že to je klíště, a ne pijavice...oba jsou to pijáci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Já myslel, že si přines takovej ten růžovej papír, jak se dával dětem pod ruku při psaní perem - piják. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ta slovencina je stejne bozi Aha, to bolo Slovensky?? Co je to pijak? Teda jeden vyznam poznam, akoze ochlasta, alkoholik. Len sa mi nezda ze vyliezaju hned ako sa otepli, a uz vobec sa mi nechce verit ze si syn jedneho doniesol domov, to nie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Pijak sice pouzivaju na Slovensku, ale po slovensky to nie je:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky