Qvido Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) V 3. 2. 2012 v 15:09, 'African' napsal: Dobrý masakr Jinak přijel kámoš se servisem, vytáhl kabely a auto jelo" To zase ten náš vekslák s autodílama někde nakoupil od Vietnamců kabely a nikomu nefungují, už jsem mu je tam byl omlátit o kebuly" Jo e ještě jsem si pro jistotu koupil novou baterku, měl jsem tam prej nějákou slabou ludru s Una Až budeš kupovat kabely tak je před tím rozbal a sundej tu gumovou rukověď jak je naražená na těch svěrkách. Pod ní uvidíš jak silná je v kabelech ta měděná žíla, na vlastní oči jsem viděl u některých kabelů že se skládala ze šesti drátků, to by nerosvítilo pomalu ani 100W žárovku. Hodně už napoví váha a taky cena, měď je dneska drahá.Ty kabely od opičáků by jsi potřeboval tak desatery aby tím něco proteklo. Upraveno 3. února 2012 uživatelem Qvido
KFL Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) V 3. 2. 2012 v 15:09, 'African' napsal: Dobrý masakr Jinak přijel kámoš se servisem, vytáhl kabely a auto jelo" To zase ten náš vekslák s autodílama někde nakoupil od Vietnamců kabely a nikomu nefungují, už jsem mu je tam byl omlátit o kebuly" Jo e ještě jsem si pro jistotu koupil novou baterku, měl jsem tam prej nějákou slabou ludru s Una Kupoval jsem kabely od výrobce autolamp.cz a ty 600A jsou hrozivý hovada (těžký a měděnej provaz v nich vypadá celkem přijatelně). Mají je v battery-import.cz (kde jsem je kupoval minulý týden). Upraveno 3. února 2012 uživatelem KFL
Adam99 Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Sorry za off topic, ale máte si koupit pořádné auto do každého terénu a počasí. http://www.youtube.com/watch?v=VWdTjwn5yk8
vikhra Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 15:46, 'Qvido' napsal: Až budeš kupovat kabely tak je před tím rozbal a sundej tu gumovou rukověď jak je naražená na těch svěrkách. Pod ní uvidíš jak silná je v kabelech ta měděná žíla, na vlastní oči jsem viděl u některých kabelů že se skládala ze šesti drátků, to by nerosvítilo pomalu ani 100W žárovku. Hodně už napoví váha a taky cena, měď je dneska drahá.Ty kabely od opičáků by jsi potřeboval tak desatery aby tím něco proteklo. Typická ukázka kabelu z Lidlu.
Qvido Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 16:25, 'Adam99' napsal: Sorry za off topic, ale máte si koupit pořádné auto do každého terénu a počasí. http://www.youtube.com/watch?v=VWdTjwn5yk8 Sakra do tater jsem byl blázen a šestsetrojku vlastnil po vojně. Na pohled nebyla holka nic moc, ale dokážete si představit lepší auto s takovou lůžkovou úpravou a bufíkem ?
PepaSFI Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 8:51, 'African' napsal: Nenastartoval jsem Octávečku, ale v -20 se asi není čemu divit Bohužel ani přes kabely, takže čekám na servisáky" Soused říkal, ať dám vařící vodu do konve a poleju celý motor, ale to se mi zdá nějáký na palici postavený Přišla zima na ropáky I ten Trabant v pohodě startoval v -27°C. Ale dost cynismu. Pokud to při startování málo točí, tak je buď slabší baterka nebo je to krutě vytuhlý. To pak kabely můžou pomoct. Ale když vytuhne nafta, teda přesně řečeno vysráží se v ní parafin, tak to prostě neproleze přes filtr. Nenastartuje to ikdyby s tím startér točil jak ventilátor na záchodě protože to prostě nemá šťávu. Pomohlo by ohřát palivový filtr ale to většina uživatelů netuší kde je. Polít celý motor nepomůže, důvodů je víc. Trochu bych se toho bál, je to samá elektronika a kdoví kam ta voda nateče. Moc to stejně neohřeje, diesel je moc masivní kus materiálu a ohřát to jen o pár stupňů je problém. A pak je tady jeden dost zásadní problém. To čemu běžný uživatel Oktávie TDI říká motor, to ve skutečnosti motor není. Je to nejzbytečnější věc na světě, ozdobný kryt motoru. A přes ten se to bude polívat dost blbě. Pomůžou jen dvě věci. Držet v kondici baterku, při krátkých jízdách ji občas dát na nabíječku a při větších potížích radši včas vyměnit. A druhá věc je udělat něco s tou mastnou věcí co nejde skoro ani zapálit a přesto má sloužit jako palivo. Najít pumpu co prodává kvalitní mrazuvzdornou naftu. Což nebude jednoduchý. Nebo do ní něco nalít. U italských aut většinou stačí petrolej, tak to snad germánům bude stačit taky. Zajímavý reference jsou i na syntetické bezaromatik ředidlo s trochou dvoutaktního oleje.
burina Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Příspěvky uživatele "Frantík" v diskuzi "Orlík L.E. Chronomag." Takto se podle mne chová malé dítě na pískovišti. ( moje bábovička je největší a nejhezčí) Nechápu to, stále se tu píše o fóru gentlmanů, ale příspěvky uživatele s několika tisíci příspěvků opravdu stojí za to.
burina Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Příspěvky uživatele "Frantík" v diskuzi "Orlík L.E. Chronomag." Takto se podle mne chová malé dítě na pískovišti. ( moje bábovička je největší a nejhezčí) Nechápu to, stále se tu píše o fóru gentlmanů, ale příspěvky uživatele s několika tisíci příspěvků opravdu stojí za to.
Gustaf Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 dneska sem chtěl v autě protočit motor (jako to dělám každý den), ale bohužel nenaskočil...tudíž čekám na první teplé jarní dny
Frantik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:15, 'burina' napsal: Příspěvky uživatele "Frantík" v diskuzi "Orlík L.E. Chronomag." Takto se podle mne chová malé dítě na pískovišti. ( moje bábovička je největší a nejhezčí) Nechápu to, stále se tu píše o fóru gentlmanů, ale příspěvky uživatele s několika tisíci příspěvků opravdu stojí za to. Holt ne každej je tady gentleman
sect Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 Mně ani tak neštvou, jako spíš "baví" příspěvky od ppluse...... , to je ještě nikdo nečetl?
bandicoot Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 (upraveno) Burina:Na prispevcich Frantika nevidim nic divnyho. To, ze spousta textu pak byla prekroucena, je jine tema.Gentleman nemusi mit nutne spolecensky konformni nazor a konvenci vyjadrovani.Gentlemana delaji ciny a tady je Frantik v pohode. Tezce v pohode. Upraveno 3. února 2012 uživatelem bandicoot
PepaSFI Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 vím že to bude klišé, ale štve mě ta zasr... zkur... tentononc zima, čert aby ji vzal. Zamrzlo mi vodovodní potrubí, konkrétně trubka ze studny k čerpadlu domácí vodárny. Sice se to povedlo rozmrazit ale může to zamrznout zas.
gougy Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:15, 'burina' napsal: Příspěvky uživatele "Frantík" v diskuzi "Orlík L.E. Chronomag." Takto se podle mne chová malé dítě na pískovišti. ( moje bábovička je největší a nejhezčí) Nechápu to, stále se tu píše o fóru gentlmanů, ale příspěvky uživatele s několika tisíci příspěvků opravdu stojí za to. Houby, všechno je to o diskuzi a to, že nemáme na některé věci úplně stejný názor neznamená, že to není super fajn!
sect Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:45, 'PepaSFI' napsal: vím že to bude klišé, ale štve mě ta zasr... zkur... tentononc zima, čert aby ji vzal. Zamrzlo mi vodovodní potrubí, konkrétně trubka ze studny k čerpadlu domácí vodárny. Sice se to povedlo rozmrazit ale může to zamrznout zas. Tak pouštěj jenom teplou vodu
filo-boxer Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:45, 'PepaSFI' napsal: vím že to bude klišé, ale štve mě ta zasr... zkur... tentononc zima, čert aby ji vzal. Zamrzlo mi vodovodní potrubí, konkrétně trubka ze studny k čerpadlu domácí vodárny. Sice se to povedlo rozmrazit ale může to zamrznout zas. V 3. 2. 2012 v 17:56, 'sect' napsal: Tak pouštěj jenom teplou vodu
burina Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:45, 'gougy' napsal: Houby, všechno je to o diskuzi a to, že nemáme na některé věci úplně stejný názor neznamená, že to není super fajn! Nemám problém s rozdílnýma názorama, ale s tím jak uživatel s tisícemi příspěvky tvrdě prosazuje svůj názor v diskuzi. Být to nějaký nováček z letošního roku s pár příspěvky, tak už má banána.
Honza.manta Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:15, 'burina' napsal: Příspěvky uživatele "Frantík" v diskuzi "Orlík L.E. Chronomag." Takto se podle mne chová malé dítě na pískovišti. ( moje bábovička je největší a nejhezčí) Nechápu to, stále se tu píše o fóru gentlmanů, ale příspěvky uživatele s několika tisíci příspěvků opravdu stojí za to. Vyjadřoval svůj názor. Po svém, ale za mně v pohodě. Myslím, že se tomu říká diskuze a o tom to tady je. To mi tam hnul žlučí jinej týpek. V 3. 2. 2012 v 17:31, 'sect' napsal: Mně ani tak neštvou, jako spíš "baví" příspěvky od ppluse...... , to je ještě nikdo nečetl? Přečet - na tvoji výzvu. Bezva odlehčovačka - Gabriel přišel soudit. Třeba z toho vyroste. A MI buď máš, nebo nemáš - on o něj chudák přišel už na základce - to asi měl těžkej život, já bych ho tak neodsuzoval.
Frantik Odesláno 3. února 2012 Nahlásit Odesláno 3. února 2012 V 3. 2. 2012 v 17:45, 'gougy' napsal: Houby, všechno je to o diskuzi a to, že nemáme na některé věci úplně stejný názor neznamená, že to není super fajn! presne tak, i kdyz s tebou nesouhlasim, protoze nemas pravdu vubec v nicem a mám jí já, tak te respektuju
Doporučené příspěvky