Enola Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Vzhledem k tomu, že si tady ponesu za své příliš otevřené příspěvky cejch prapodivného machra a vzhledem k tomu, že mi podle lékařů zbývá jen pár let života dovedu si je zcela snadno představit bez chronomagu kde jsem se setkal se zvláštním pohledem na to, že má někdo trochu jiný život než ostatní. Odcházím s trpkou příchutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 A co ? Vysel ? Špatný, hledá si nové místo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 no, nakonec jo Diky, to mi spadl kamen ze srdce. Clovek se musi obcas uskrovnit... Znam to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Vzhledem k tomu, že si tady ponesu za své příliš otevřené příspěvky cejch prapodivného machra a vzhledem k tomu, že mi podle lékařů zbývá jen pár let života dovedu si je zcela snadno představit bez chronomagu kde jsem se setkal se zvláštním pohledem na to, že má někdo trochu jiný život než ostatní. Odcházím s trpkou příchutí. Takhle to bohužel vždycky končí, a vždycky mě to mrzí. Já si asi začnu zapisovat, kolik lidí odešlo kvůli pár nejmenovaným individuím z tohodle fóra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) já bych si asi tyhle věci (zdravotní) nechal pro sebe... to je jako pověsit to na FB ... "a teď mě litujte"... Upraveno 13. února 2012 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Tak tady je přece normální se chlubit hodinkama třeba za 200 tisíc, ale vše ostatní je tabu. Kdysi jsem tady napsal, že kamarád s platem 100 tisíc sotva vyjde a ještě teď mám po těle virtuální modřiny Na tohle si dobře vzpomínám, reakce na to byly přesně jak popisuji výše Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Enola-ale no tak,všichni sme psali,že problémy se zdravím,nebo blízkými,jsou blbý.Ale když si do toho tak divně namotal hromadu peněz,byty atd.,tak to vyznělo trošku divně.Já ti přeju,ať se aspoň nějak držíš,vím co je rakovina,umřel mi na ní otec a vím co je to pečovat dva roky o takhle nemocnýho člověka. Upraveno 13. února 2012 uživatelem panedge Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Takže ted tady budeme teda chapave mrucet nad kazdym prispevkem? Uz se tady nesmi rikat nazor na plnou hubu, aby to nahodou nebylo politicky neprijatelne a necitlive? Nevadi mi oznaceni za negentlemana a ignoranta - to ale neznamena, ze si nemuzu rypnout do nekoho "kdo chudak nevyjde se 100 litrama mesicne" nebo do "Panamery a bytu v centru a strasnemu hotelu Four Seasons v Atlante"...............Za zdravi a zdravi rodicu jsem napsal omluvu, s tim by se zertovat ani debatovat nemelo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) No myslím ,že kdo sem chodí pravidelně tak ví,že řada lidí se zde zmínila o svých někdy dost vážných zdravotních problémech,ale podstatně decentnější formou a také reakce členů byly naprosto odlišné Upraveno 13. února 2012 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donuts Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Celou dobu na tohle vlakno pohlizim jako na zabavne, pokud ma nekdo potrebu sem psat "opravdove" problemy tak je chyba spis na jeho strane. Na verejnem foru vice ci mene anonymnimu davu sdelovat, ze mi umiraji rodice je fakt minimalne hloupe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Odcházím s trpkou příchutí. To bylo trochu teatrální. Jakožto člověk jistě vzdělaný a chytrý by jsi se mohl nad blbými kecy alespoň trochu povznést. Pokud jsi tady kvůli hodinkám . Upraveno 13. února 2012 uživatelem jacob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Na západě jsem se s tím nesetkal, naopak. Příjde vám to normální? Ja taky ne. Nezazil jsem zapadaka, ktery by do dvouminutoveho rozhovoru na tema zdravi rodicu se stihl pochlubit majetkem a uspechy v praci. Ono kdyz to clovek bere samozreje, tak o tom nemluvi. A ne naopak, jak si myslis. Nemec rekne, ze si roztrh sako. Cech rekne, ze si roztrh bossarnu za dvacet litru. U nas se nejezdi autem ale bavem, merglem, kve sedmou... Kdyz kupujes holinky, btw se zminis, ze mas 7 konu... Takze ano... Neprijde mi to normalni, ze to nevidis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Na tohle si dobře vzpomínám, reakce na to byly přesně jak popisuji výše Tak hlavně že víme, že když něco napíšeme, co se "nelíbí", dostaneme asi po hubě a to je taky asi důvod, proč hezky zůstat v řadě a nevyčuhovat.... .. Upraveno 13. února 2012 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Mně celej Enolův příspěvek přijde jako jedna velká blamáž, a to včetně odchodného příspěvku, kde z nějakýho důvodu neopomněl zmínit, že to má za pár.Myslim, že jsem za svůj online život zažil a viděl už mnohé, a tohle na mě dělá dojem touhy po pozornosti. Ale třeba se pletu. Jen mi to nedalo a někdo mě učil, že feedback je potřeba dávat kontinuálně a okamžitě, tak jsem ho napsal . Upraveno 13. února 2012 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 <br />No to je právě zvláštní, že upřímností v česku člověk uvede hromadu lidí do rozpaků. Stává se mi to u příbuzných běžně, proto je asi taky skoro nenavštěvuju. Výsledkem je, že je lepší si najít jiné známé (příbuzné nevyměníš) a nebo permanentně mlčet, případně mluvit co nejméně o sobě. Na západě jsem se s tím nesetkal, naopak. Příjde vám to normální?<br /><br /><br /><br /> Myslíš tím asi západně od Vladivostoku,jinak všude na světě je takováhle prezentace svých majetkových poměrů chucpe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 ... Hazarduješ se svým duševním zdravím. Podle toho, co máš pod čarou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Myslíš tím asi západně od Vladivostoku,jinak všude na světě je takováhle prezentace svých majetkových poměrů chucpe. Jestli tě to potěší, tak i ve Vladivostoku i na západ od něj jsem mnohokrát byl, a tyhle oblasti jsem tak úplně nemyslel když jsem to psal. Nicméně i na východě Ruska je závist a přístup k bohatství v lepším stavu (rozuměj menší) než v Čechách. Čím to je nevím. A abych se vrátil k tématu toho co píšeš, tak já jsem v tom příspěvku žádnou prezentaci majetkových poměrů neviděl, cítil jsem z toho to trápení a to co Enolu naštvalo. Já nevím co vy furt všichni máte s majetkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 (upraveno) Já třeba nemám rád to, když mě někdo tahá za nos. Celá tahle Enola blbost mi pěkně leze krkem. Ještě že mám nový hodinky, to mě zas háže do duševní rovnovány Upraveno 13. února 2012 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Taky den blbec... výplata zase takovej ranec že nevím za co to rozfrcám a to do roboty skoro ani nepáchnu... jsem nasranej jak sviňa protože od té doby co mám řidiče, tak se mi práší na Ferrari, Maserati, Porsche, BMW, Volva, Lamdrovery a vozím se jen v Rollsovi v zadu. Co jsem minulej týden doletěl z karibiku, tak je tu zima jak v psírně a to ještě musím na nákupy do švajcu a to teprve bude vopruz... no k věci... jedu výtahem ve své pražské vile (mám jednu v Praze, činžovní dům na Václaváku, jednu rekreační vilku v Toskánsku a nějaký další nemovitosti s kterejma je takovejch starostí že mě to až s..e) a až se výtahem dostanu do střešního ateliéru mé pražské vily ve čtvrtým patře... doplahočím se těch 200metrů k nejnovější Apple sestavě... odkládám svoje kolumbusky do hodinkovnice mezi Rolex, IWC, Lange a další hodinky na běžné nošení, tak pustím Chronomag a problém se serverem... to je den napytel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka404 Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2012 Taky den blbec... výplata zase takovej ranec že nevím za co to rozfrcám a to do roboty skoro ani nepáchnu... jsem nasranej jak sviňa protože od té doby co mám řidiče, tak se mi práší na Ferrari, Maserati, Porsche, BMW, Volva, Lamdrovery a vozím se jen v Rollsovi v zadu. Co jsem minulej týden doletěl z karibiku, tak je tu zima jak v psírně a to ještě musím na nákupy do švajcu a to teprve bude vopruz... no k věci... jedu výtahem ve své pražské vile (mám jednu v Praze, činžovní dům na Václaváku, jednu rekreační vilku v Toskánsku a nějaký další nemovitosti s kterejma je takovejch starostí že mě to až s..e) a až se výtahem dostanu do střešního ateliéru mé pražské vily ve čtvrtým patře... doplahočím se těch 200metrů k nejnovější Apple sestavě... odkládám svoje kolumbusky do hodinkovnice mezi Rolex, IWC, Lange a další hodinky na běžné nošení, tak pustím Chronomag a problém se serverem... to je den napytel Čau Dalíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky