Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Je nás asi hodně, spím také kolem 4 až 5 hodin denně, ráno pak do deseti koukám jak vyoraná myš a pak začínám pozvolna fungovat :oneeyed02: Říkám si, že se vychrápu v rakvi až až, a navíc kdo spí, jako kdyby nežil :D

Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 8:07, 'Hasňa' napsal:

Ne, muj dvoulety syn dava pozor na to, abych se moc neprespal.

Hmm, to je všude stejný. Navíc mě naše malá včera ve čtyři ráno probudila kopačkou do zubů. Normálně s náma nespí, ale asi do půl jedný strašně kašlala, tak jí žena vzala k nám do postele.
Odesláno

Celou noc člověk leží na hraně postele, bojí se pohnout aby malou náhodou nepostrčil a stejně dostává pravidelně pěsťovky do oka, kopačky do ledvin. Takže v rámci těch pěti hodin spánku je pětkrát vzhůru.

Asi děti čtou Škutinu, Máš na hlavě zahrádku - tam byla kapitola v usínání je síla.

Odesláno

Jáchym (3) od čtyř brečel, že chce do Teska na bagr (za 10 ká tam krotí nějakejma pákama a on se hejbe), od šesti pak vyžadoval dortík... Za 10 min jedu do Brna, nevyspalej, to bude den... :sleeping_03anim:

Odesláno (upraveno)

taky se hlásím do klubu, od porodu tj. přes měsíc jsem celou noc v kuse nespal ani jednou, těším se jak malej Jarda na dvoudenní poradu za 14dní... vykašlu se na večerní pitku a půjdu spát... dopřeju si luxus spánku celou noc:-)

Upraveno uživatelem Rudykopalsson
Odesláno
  V 8. 3. 2012 v 23:13, 'Peta-Biker' napsal:

Koktala?

Neni to moderatorka,neumi mluvit,rvala jako prdla,neni pohotova,je trapna,skakala do dekovny reci.Takhle proste ne!
Odesláno

Krásne nespanie pri deťoch. Dnes sa smejem, ale pred cca dvadsiatimi rokmi som tiež ledva liezol. Staršia dcéra mi milostivo dala pokoj na vyspatie aj po nočnej zmene, zato mladšia bola ako sto čertov. Dnes jej to občas provokačne vykričím. :D

Odesláno
  V 9. 3. 2012 v 10:35, 'railmaster' napsal:

Krásne nespanie pri deťoch. Dnes sa smejem, ale pred cca dvadsiatimi rokmi som tiež ledva liezol. Staršia dcéra mi milostivo dala pokoj na vyspatie aj po nočnej zmene, zato mladšia bola ako sto čertov. Dnes jej to občas provokačne vykričím. :D

ty si ale foter :smile_anim:
Odesláno

Tak mě o třídu lepší optika u nového Bushnella donutila mírně hejbat s dioptrickou korekcí, abych měl Vše krásně ostré :oneeyed02: A jelikož mám celej život zrak jak orel, tak jsem odpo zaskočil k očnímu, abych zjistil, zda-li jsem rozbitý já nebo dalekohled. Přeměřil mě a zjistil, že jsem rozbitý já, půl dioptrie na pravém oku" Jo jo stárnu :worried_anim: Pupek, pleš, brzy brejle, to je krach"

Odesláno

Dnes na Motocyklu 2012 Julda Fulda! Odbočíme na parkoviště, které je podél silnice směrem od Parkhotelu, jako všichni a vyskočí policajt, že jsme odbočili do zákazu odbočení! Já na to, že jedu jako sto aut přede mnou a sto aut za mnou. On za pět set. Já jako že nééé, že at zaplatí všichni co tam projíždí pořád a pořád další auta. Začnu to natáčet, že jako na důkaz pro přestupkové řízení. Povídá, chlape, tak jedte ale at se to neopakuje. Ten za mnou i přede mnou á 500,-Kč. Tam by vybral na novýho passata za hodinu. JE TO LUMPÁRNA NEJHRUBŠÍHO ZRNA! Proč tam pořadatel nedá osobu způsobilou k řízení dopravy. Policajt pak povídá, že si to přála paní starostka P6, že se tvoří zácpy. Přeji ted pořádnou zácpu Tobě starostko P6 !!!! Hasič

Odesláno (upraveno)
  V 9. 3. 2012 v 20:08, 'Hasič' napsal:

Dnes na Motocyklu 2012 Julda Fulda! Odbočíme na parkoviště, které je podél silnice směrem od Parkhotelu, jako všichni a vyskočí policajt, že jsme odbočili do zákazu odbočení! Já na to, že jedu jako sto aut přede mnou a sto aut za mnou. On za pět set. Já jako že nééé, že at zaplatí všichni co tam projíždí pořád a pořád další auta. Začnu to natáčet, že jako na důkaz pro přestupkové řízení. Povídá, chlape, tak jedte ale at se to neopakuje. Ten za mnou i přede mnou á 500,-Kč. Tam by vybral na novýho passata za hodinu. JE TO LUMPÁRNA NEJHRUBŠÍHO ZRNA! Proč tam pořadatel nedá osobu způsobilou k řízení dopravy. Policajt pak povídá, že si to přála paní starostka P6, že se tvoří zácpy. Přeji ted pořádnou zácpu Tobě starostko P6 !!!! Hasič

Taky mě tam asi před 2 lety chytli...podobnej průběh.

Naše starostka je sice pěkná p**a, nicméně tady to místo je už Praha 7, tak nechápu co by do toho mluvila.

Upraveno uživatelem Andrew
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...