Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Možná by se mohl vyjádřit ricous, jak koupil od longa Seata se zfalšovanou servisní knížkou...

Tady bych se Longa zastal - o zfalšované servisce dle jeho slov nevěděl, měl snahu vše řešit, nabídl zpětný odkup nebo snížení ceny a domluvili jsme se.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník pepahop

Nenavážej se do mě, prosím! Já jsem Ti nic prodat nechtěl a ani nechci. Že zřejmě neumíš (nechceš) odepsat na soukromou zprávu už také neřeším, protože mi zde bylo vysvětleno, že to není žádná povinnost. Jen jsem se domníval, že je to slušností.

Co se vztekáš? Přece ti muselo být jasné, že když se začneš hrabat ve sračkách, že začneš sm.dět taky. Jen mě zaráží, jak trapně nicotnou záminku jsi si našel k tomu, abys na mě zkoušel hodit longovu levou.
Odkaz ke komentáři

nevím kam s tím, ale bylo to správné rozhodnutí?

Tu jedničku tam vidí každý ;)

Snad je to jen "statistická chyba" :D. Myslím, že to je na individuálním posouzení některého z adminů :-).

Imho opravdu lepší než 50 smajlíků

V čem je problém?

Taky to tak vidím.
Odkaz ke komentáři

kuk, teď jsem gentleman a kuk, teď budu prase - to přece nejde kombinovat

Trochu jde. Obavany Lagerkommandant muze byt skvelym otcem a obetavym kamaradem. Je to o uhlu pohledu.

Treba nekdo, kdo hraje v realnem zivote jako prase, muze tady byt ferovym hracem a ma to tu jako oazu.

I kdyz samozrejme v jadru mas naprostou pravdu.

Odkaz ke komentáři

Ale, Andrew... gentleman buď gentleman je nebo není. Takové to kuk, teď jsem gentleman a kuk, teď budu prase - to přece nejde kombinovat?

Noblesse oblige...

Mě zkrátka primárně naštval tím chováním zde a to bych také řešil.

Řešili bychom to zde, kdyby prodej byl pouze a jenom na aukru a někdo z nás na to přišel...myšleno: "long prodával hodinky na aukru a neupozornil na absenci vteřinovky"?! Asi ne!

Edit: a bandicoot to doplnil tak, že já bych to lépe nenapsal

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Františku,jak souvisí počet příspěvků s charakterem člena,který třeba pouze léta čte a nemá potřebu seberealizace v každém vlákně?Je tu spousta letitých členů,kteří mají pár příspěvků a přesto jsou aktuálně a průběžně on-line.Jukni do sekce"Členové"a uvidíš.Tamní statistika posledních návštěv nelže.O co je takový člen horší než třeba podvodník Pete a Long s kvantem příspěvků?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...