Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Me prave rozzlobilo toto divadylko.. To je neuveritelny, co ty lidi kolem Andilka Debilka delaj. Musej platit nekoho, kdo vymejsli strategie, jak to co nejlepe pred verejnosti uhrat. Bych to nejradsi :sniper:

Joo, to je ten, kterého stíhají i za znásilnění :)

http://zpravy.idnes.cz/zmocnenec-rrathove-sejnost-je-obvinen-ze-znasilneni-pcj-/krimi.aspx?c=A120521_205725_krimi_cen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak mám bez použití brutálního násilí vysvětlit konstruktérovi, že na kreslení má AutoCAD a že používat MS Word ke kreslení technických výkresů není optimální a nikdy mu to nebude fungovat, jak by si představoval?

Je divné, že na to sám nepřijde...

Vždyť v CADu to je i jednodušší, pokud mluvíme o technickém výkresu.

Odkaz ke komentáři

Je divné, že na to sám nepřijde...

Vždyť v CADu to je i jednodušší, pokud mluvíme o technickém výkresu.

i konstruktéři mají své dny :)

Postup je následující:

- nakreslí výkres v AutoCADu a vytiskne

- naskenuje jej do PDF

- z PDF vyexportuje jpg

- jpg vloží do Wordu (mezistupeň, že to vložil do PowerPointu a ppt pak do Wordu jsem mu už rozmluvil)

- ve Wordu tam něco dopíše, protože v AutoCADu neumí psát v kruhu

- výsledek vytiskne

- naskenuje do PDF a předá dál.

Zabít ho, tak mě musí osvobodit :)

Někdy si říkám, že by na počítač měli dávat řidičák.

Upraveno uživatelem VS
Odkaz ke komentáři

Postup je následující:

- naskenuje jej do PDF

- z PDF vyexportuje jpg

- jpg vloží do Wordu (mezistupeň, že to vložil do PowerPointu a ppt pak do Wordu jsem mu už rozmluvil)

- výsledek vytiskne

Tak zase na druhou stranu, ona kreativita je u konstruktéra také důlěžitá... :)

Odkaz ke komentáři

Postup je následující:

- naskenuje jej do PDF

- z PDF vyexportuje jpg

- výsledek vytiskne

Tak jste ho nemeli brat ...
Odkaz ke komentáři

poď na pivo, budem se navzájem litovat, bude nám líp! Posted Image

Pivo s kubsonem je krok spravnym smerem. Ja bych sel hned.

Což o to, piva není nikdy dost, s kubsonem zvlášť, ale jsem zralý na podpeřinu a fertik. Jakože pro dnešek, zítra jako vstanu a bude líp.

Odkaz ke komentáři

Na tohle jsi přišel jak, vozidlo označené jako O1 být odtažené může úplně bez problémů, nesmí být na něj nasazen technický prostředek ( botička ). Pouze průkaz ZTP, nestačí, protože se obojí neslučuje. Nikde není psáno, že jako držitel ZTP dostaneš na vozidlo i označení O1 a v tom případě na rezervé pro O1 nemáš co dělat.:smile_anim:

ZPRÁVA MP PRAHA,NA DOTAZ NAŠEHO ÚŘADU-ODTAH NELZE.

OHLEDNĚ ZTP, NEVÍM, KDE TY JSI PŘIŠEL NA PODMÍNKU ZTP/P PRO VYDÁNÍ PARKOVACÍHO ZNAKU- II ČI III STUPEN INAVALIDITY - O1 se nevydává automaticky NIKDY.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

ZPRÁVA MP PRAHA,NA DOTAZ NAŠEHO ÚŘADU-ODTAH NELZE.

OHLEDNĚ ZTP, NEVÍM, KDE TY JSI PŘIŠEL NA PODMÍNKU ZTP/P PRO VYDÁNÍ PARKOVACÍHO ZNAKU- II ČI III STUPEN INAVALIDITY - O1 se nevydává automaticky NIKDY.:smile_anim:

Vozidlo označené jako O1 je možné bez problémů odtáhnout v případě, tvoří-li překážku v silničním provoze. Dokážeš si představit vozidlo takto označené, že zaparkuje tak, že kvůli němu kolabuje doprava a ty by jsi se ho nemohl dotknout kvůli tomuto označení, nebo bude li stát před výjezdem a ty se nedostaneš s např. rodící manželkou do nemocnice, hasiči k objektu, atd.

A na tvou odpověď ohledně označení O1, ty ale přesně cituješ mě.

Pouze průkaz ZTP, nestačí, protože se obojí neslučuje. Nikde není psáno, že jako držitel ZTP dostaneš na vozidlo i označení O1 a v tom případě na rezervé pro O1 nemáš co dělat.:smile_anim:

Odkaz ke komentáři

No naštvalo je asi slabý výraz, ale vzhledem k tomu, že se tady nesmí mluvit sprostě se s tím smířím, ALE právě mě dorazila faktura za plyn a je to běs. Za 2700 kubíků chtějí 41.000 Kč. Asi si v rámci úspor udělám v obýváku ohniště :) .

Odkaz ke komentáři

Vzpomínáte, jak jste tady řešili nebezpečné romy v Břeclavi? Co tady padalo za slova?

Přečtěte si tohle: http://brno.idnes.cz/chlapec-z-breclavi-si-zpusobil-zraneni-sam-fj2-/brno-zpravy.aspx?c=A120523_173901_brno-zpravy_itu

Tahle celá fraška je jenom další ukázka toho, jak jeden patnáctiletý blbeček spolu s bandou krvežíznivých novinářů dokáže obrátit naruby život v jednom městě, ne-li v celé zemi. Už jsem to asi říkal, ale berte to, co píšou média, s odstupem a nadhledem.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...