Foundryman Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Štvou mě místní Klugscheißer a Besserwisser kteří samozřejmě nevynechali příležitost s otráveným chlastem, aby ukázali jak jsou chytří a všemu rozumí a jak jsou všichni ovce a debilové a všechno je špatně. Pánové, jděte s těma kecama do p....e nebo na dfens nebo... Ale jo, D-fense čtu s potěšením No ale my tu jen píšeme, že celá ta prohibice je kopanec do křa a že Heger se projevil jako, řekněme, ne právě intelektuální atlet. Nakonec, zde je důkaz:PRAHA ? Změkčíme prohibici, uvažuje ministr zdravotnictví Leoš Heger (TOP 09). Prodávat by se tak směl alkohol vyrobený v zahraničí, možná i výrobky od zavedených českých značek. Edit: Už to vidím, jak tiskárna, tisknoucí dosud etikety "Jemná vodka DRAK" odmítá z principielních důvodů tisknout etikety "Wodka Wyborowa" A taky nezapomínejme, že Knížepán a Bakala vděčí za mnohé Becherovce Upraveno 15. září 2012 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Za vše můžou Moraváci . 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Za vše můžou Moraváci . Ty jsi fakt neskutečný blbec. Upraveno 15. září 2012 uživatelem Peta-Biker 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Ty jsi fakt neskutečný blbec.Zatím co jsem četl, se zavírá jen na Moravě, to jsi tak blbej,že to nevidíš? Možná,že z těch sraček už máš taky poškozený mozek. Upraveno 15. září 2012 uživatelem HonzaX 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Zatím co jsem četl, se zavírá jen na Moravě, to jsi tak blbej,že to nevidíš? Věřit v dnešní době jakýmkoliv médiím je naprostá naivita,že jsis něco hrknul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Zatím co jsem četl, se zavírá jen na Moravě, to jsi tak blbej,že to nevidíš?Ty fakt umíš číst? 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Ty fakt umíš číst? Druhý s pomlčkou se ozval. Tady v Praze snad umíme číst všichni, ale pančovat neumíme, ani trávit . 10 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Tady to rozdělolvaní dělaj pícusove z novinek a HonzíkX, který nesnáší Slováky. Nechápu, co chces a děláš na foru o hodinkach. V životě jsi tady nenapsal jediný hodinkovy příspěvek. Možná bys tak měl učinit. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Honzíku, tady na fóru každý ví, že jsi hloupý xenofobní blbínek. Zalez zase zpátky do sklepa a neotravuj. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Muj zivot je moje zodpovednost a nanny state me vytaci. Meli by udelat maximum pro to, aby vsichni vedeli, ze z chlastu hrozi otrava, udelat maximum pro to, aby si jednotlivci meli moznost overit zavadnost sve lahve, a dal to nechat na nich. Akorat to z lidi dela tupejsi a tupejsi stado, kdyz stat prebira tu zodpovednost. Kdyby nás teoreticky napadl nepřítel,tak věřím,že nebudeš čekat,až hloupý nanny stát v čele s ještě hloupějším ministrem obrany zahájí mobilizaci k obraně stáda ovcí a sám za sebe začneš vymýšlet strategický plán.Kdyby se v souvislosti s jedovatým alkoholem jednalo o Tebe nebo Tvé blízké,tak bys mluvil úplně jinak.Asi bys okolo sebe nešířil"můžeme si za to sami,měli jsme si vše ověřit"Buď chlap a přiznej to. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Žádný Honzík, Honza X, prosím ,žádné důvěrnosti. Oba stejně vypití ? A co chci, prodávat kola jako Ty rozhodně ne. 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Nápis nějakou pěknou recenzi o hodinkach a nebo vyfot, jinak zavri hubu, z Tvých řeči se tu nikdo o hodinkach nic nedozví. Nazdar. Upraveno 15. září 2012 uživatelem Peta-Biker 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Kdyby nás teoreticky napadl nepřítel,tak věřím,že nebudeš čekat,až hloupý nanny stát v čele s ještě hloupějším ministrem obrany zahájí mobilizaci k obraně stáda ovcí a sám za sebe začneš vymýšlet strategický plán.Kdyby se v souvislosti s jedovatým alkoholem jednalo o Tebe nebo Tvé blízké,tak bys mluvil úplně jinak.Asi bys okolo sebe nešířil"můžeme si za to sami,měli jsme si vše ověřit"Buď chlap a přiznej to. Ach jo, tak znova a pomalu: snažíme se tu vysvětlit, že zákaz v této podobě nepomůže vůbec ničemu, bude jen kontraproduktivní a zažene výrobce, distributory a pijáky tentokrát nejen pančovaného, ale všeho chlastu do ještě hlubší ilegality. Zlikvidovat pančování lze jen ekonomicky - snížením zdanění alkoholu. Vše řečené bylo názorně ilustrováno v USA během 20-.30. let minulého století.Jediný možný postup je neplýtvat policejními silami na kontrolách hospod a krámů, ale co nejrychleji najít zdroj. Paralelně varovat lidi, ať si do vyřešení raději odpustí vodku a tuzemák. Abych použil tvou analogii, postup vlády zhruba odpovídá nasazení 80% armády na systematické vybíjení příslušníků nepřátelského národa žijících na našem území, vinnej, nevinnej, všechno jedno, a 20% na obranu před nepřátelskou armádou. Upraveno 15. září 2012 uživatelem Foundryman 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Kdybyste mi radsi rekli, kam jsem si zasantrocil telefon ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Žádný Honzík, Honza X, prosím ,žádné důvěrnosti. Oba stejně vypití ? A co chci, prodávat kola jako Ty rozhodně ne.Honzíku, dopij si svoje kakao a jdi spinkat. Nerad bych abys dostal vynadáno od maminky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Kdybyste mi radsi rekli, kam jsem si zasantrocil telefon ...Vím, ale neřeknu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 Vím, ale neřeknu! Tak si misto hledani dam radsi par panaku albanske borovicky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2012 (upraveno) Tak to už ho nenajdeš určitě! Edit: ho Upraveno 15. září 2012 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 ...Tady v Praze snad umíme číst všichni, ale pančovat neumíme, ani trávit .V Praze se objevil další případ otravy metanolem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maty Odesláno 16. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2012 (upraveno) nechceš to dát do rubriky "co mě potěšilo"? V Praze se objevil další případ otravy metanolem Upraveno 16. září 2012 uživatelem maty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky