railmaster Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Išlo o dabing vo Fantomasovi a bolo to vo vtedajších médiach. Ešte som bol chlapec, ale na to uznanie od LdF si pamätám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2012 Išlo o dabing vo Fantomasovi a bolo to vo vtedajších médiach. Ešte som bol chlapec, ale na to uznanie od LdF si pamätám. No vida,takze bud Kecal Filipovsky,nebo Red:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Red Dwarf Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Poslední plevel - kdo to najde někde oficiálně? Psal jsem pár "znalcům" FF, co psali jeho životopis nebo recenze na filmy, hledám na netu a nic. A tu knihu jsem asi ztratil při stěhování ( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Noční cirkus Ch... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Stále mě fascinuje přístup mýho ředitele a obchoďáků, který nejdříf něco někomu slíběj, pak se mě jdou zeptat, jestli je to vůbec možný a ať to vyřešim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 No, já čekal, že po návratu s dovolený ve mě taková ta pohoda nějákou dobu vydrží, to bych ovšem nesměl žít v ČR Včera celej den po úřadech, papírování, vyřizování a co jsem zařídil? Nic" Tenhle celej Českej pojeba... systém mě zase úplně rozsekal Takže jsem tu pouhé tři dny a už jsem nasra... jako každej druhej Čecháček, no prostě paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gmic@1986 Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Legalizece skladu alkoholovych zasob...:-( Kontrolori nevi jak,ale vedi,ze takhle ne...jeste,ze to ma smysl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Stále mě fascinuje přístup mýho ředitele a obchoďáků, který nejdříf něco někomu slíběj, pak se mě jdou zeptat, jestli je to vůbec možný a ať to vyřešim.. To znám, já to řeším tak, že se šéfa výroby ani neptám a rovnou mu tam šoupnu zakázku s termínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 To znám, já to řeším tak, že se šéfa výroby ani neptám a rovnou mu tam šoupnu zakázku s termínem No jo, kdyby šlo jenom o čas, ale tady jde o to, jestli to vůbec jde technicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 V německým kauflandu v Zittau mi odmítli kartu české spořitelny,přitom prachy tam na ní byli. Vypadal jsem tam jak debil.Tak jsem plati gečkovou a bez problemu,to samý udělalo před týdnem tchýni.Tak nevím kde je chyba přitom na dveřích maj obě loga jak visa tak i master.Máte s tím někdo zkušenost ???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 V německým kauflandu v Zittau mi odmítli kartu české spořitelny,přitom prachy tam na ní byli. Vypadal jsem tam jak debil.Tak jsem plati gečkovou a bez problemu,to samý udělalo před týdnem tchýni.Tak nevím kde je chyba přitom na dveřích maj obě loga jak visa tak i master.Máte s tím někdo zkušenost ???? Jak lítám po světě, tak někde mě občas nevezmou Visu a někdy Master, anebo prostě nefznguje karta, i když to mají na dveřích, proto vozím zásadně obě" A vysvětlit mě to nikdy nikdo nedokázal, ani banka, ani obchodník Je to velkej systém, kterej si podle mě dělá co se mu zachce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Že mi někdo už podruhé polil auto nějakým sajrajtem. Dnes to bylo lepidlo na přední kapotě. Takže už mám vyžranou čáru na pravým boku a teď mám flek na kapotě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speedster Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Že mi někdo už podruhé polil auto nějakým sajrajtem. Dnes to bylo lepidlo na přední kapotě. Takže už mám vyžranou čáru na pravým boku a teď mám flek na kapotě. Neparkujete někomu ve vjezdu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Jak lítám po světě, tak někde mě občas nevezmou Visu a někdy Master, anebo prostě nefznguje karta, i když to mají na dveřích, proto vozím zásadně obě" A vysvětlit mě to nikdy nikdo nedokázal, ani banka, ani obchodník Je to velkej systém, kterej si podle mě dělá co se mu zachce V Německu je velkej problém najít obchod, kde berou VISA. Když už, tak v supermarketech většinou dobře funguje Maestro/MC/EC. Nevím, proč to tak je, ale bohužel. To samé v Belgii, tam jen v Carrefouru VISA a MC, LIDL, ALDI brali pouze belgicke Girokarty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriknapr Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Neparkujete někomu ve vjezdu? ne ne )) vjezd není široko daleko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctirad13 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Normalne vencim psa, kdyz kousek od naseho baraku zastavilo auto, vystoupila celkem slusne oblecena ciganka s pevnyma deskama (asi aby vypadala vic jak obchodnice). A sla k baraku kde u plotu stal zrovna jeden starsi pan. Tak ho dovedla k autu, otevrela kufr a nabizela mu neco "pouze za 7000 Kc". Kdyz ten pan odmitl tak na nej zacla volat at zavola manzelku at se jde taky podivat. To uz jsem stal u plotu kde ten duchodce zije a rekl jsem mu at jde domu a at se s nema ani nebavi. Spolecne s panem jsme ty dve svine (celkem slusne) poslali domu... grrr A vim ze tohle se deje celkem casto, jen jsem netusil ze se mi to stane 20 metru od baraku a navic v nasi ctvrti. Jinak auto ve kterem jeli byl tmave zeleny Fiat Marea s brnenskou poznavaci znackou zacinajici 7B7.. dal nevim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pirx Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Zm.decek od RWE, kterej se prave snazil presvedcit moji babicku, ze vyuctovani plynu a elektriny od pristiho mesice delaj oni, at mu prinese vsechny smlouvy od PRE a PP. A ze jinak bude muset jet nekam daleko to vyrizovat sama... Tak pochopitelne dostal dverma po drzce, ale kdybych tu nebyl...... To je k zbliti. :-((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
decebal Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 Normalne vencim psa, kdyz kousek od naseho baraku zastavilo auto, vystoupila celkem slusne oblecena ciganka s pevnyma deskama (asi aby vypadala vic jak obchodnice). A sla k baraku kde u plotu stal zrovna jeden starsi pan. Tak ho dovedla k autu, otevrela kufr a nabizela mu neco "pouze za 7000 Kc". Kdyz ten pan odmitl tak na nej zacla volat at zavola manzelku at se jde taky podivat. To uz jsem stal u plotu kde ten duchodce zije a rekl jsem mu at jde domu a at se s nema ani nebavi. Spolecne s panem jsme ty dve svine (celkem slusne) poslali domu... grrr A vim ze tohle se deje celkem casto, jen jsem netusil ze se mi to stane 20 metru od baraku a navic v nasi ctvrti. Jinak auto ve kterem jeli byl tmave zeleny Fiat Marea s brnenskou poznavaci znackou zacinajici 7B7.. dal nevim...A to tomu pánovi říkáš běžně, co má dělat :-)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 V Německu je velkej problém najít obchod, kde berou VISA. Když už, tak v supermarketech většinou dobře funguje Maestro/MC/EC. Nevím, proč to tak je, ale bohužel. To samé v Belgii, tam jen v Carrefouru VISA a MC, LIDL, ALDI brali pouze belgicke Girokarty...Souhlas - jezdil bych i do Kauflandu v Drážďanech, ale neberou VISA a v hotovosti se mi platit nechce, co s těma fufnikama. Proto jezdíme do Realu, kde není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ctirad13 Odesláno 5. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2012 A to tomu pánovi říkáš běžně, co má dělat :-)? Ne, vidavam ho zbezne, kdyz neco dela na zahradce a promluvil jsem k nemu poprve ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky