ivan_989 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 ...prave som sa vratil zo Slovenskeho Plynarenskeho Priemyslu. Doniesol som tam kopu kapierov k zaverecnej ziadosti aby mi konecne namontovali plynomer. Lenze vybavujem to uz tak dlho, vsetky mozne prijebane ziadosti, zmluvy o odbere a neviemco, ze jeden z dokumentov, ktory som pouzil na zaciatku, zaznam o tlakovej skuske uz expiroval. Takze ma slusne poslali do riti nech si zozeniem novy papier. Akoze uz ani neviem ake nadavky sem mam popisat, nechcem sa opakovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 ivan: Jebal pes Slovensky Plynarensky Priemysl! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 ivan: Jebal pes Slovensky Plynarensky Priemysl! aj s vrátnikom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Já jsem 7 měsíců vyřizoval povolení na zahradní boudu 3x3,5 m. Územní rozhodnutí, stavební dokumenty, požární zpráva a já nevím co ještě. Při kontrole stavebním úřadem (protože jsem byl hubatý) jsem dostal čočku, že nemám ohlasku na boudu pro psa. Ať žiji úředníci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 Akoze ja som tvrdy chlap © a znesiem dost. Vela. Ale hentej plynovej pani co ma slusne poslala do riti vravim "Mlada pani (mala si 54 rokov), ja sa teraz bud tuto pred vami ritualne obesim alebo rozplacem jak male decko, vyberte si co vam bude sympatickejsie". A ona vravi "ved ja by som vam to aj zobrala, ale oddelenie neviemjakeasidakekokotske mi to aj tak o tyzden vrati a neotvori zakazku, tak si radsej usetrite cas a doneste novy papier". Keby som mal pri sebe kancelarske bielidlo tak prisamvacku to pred nou premalujem na novy datum. Ale nemal som. Takze tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 (upraveno) zítra si asi v práci budem hrát na horníky. Měla by se zkušebně roztopit kompletně předělaná kotelna, jenže nebude uhlí. Teda uhlí jako takové problém není, to dovezou třeba hned ale není hotová násypka a dopravník. Náš velký konstruktér jaksi nepodchytil že uhlí z náklaďáku se do násypky bude sypat shora dolů, tudíž by horní okraj násypky měl být poněkud níže. Celá násypka je udělaná tak že jsme dnes při usazování na místo s jeřábem prováděli něco mezi laparoskopickou operací a gynekologií, to celé kombinované s wrestlingem, neboli jak přeprat železnou bednu velkou jak garáž, to celý v boudě jen o málo větší, pokud možno tak aby to nikoho nezamáčklo. A jako vrchol se ukázalo že dopravník jaksi nepasuje. Stěny baráku jsou pořád tam kde si je zakreslili, jen ta troubel poněkud kouká jinam. A největší sranda jsou ty rituální tanečky "všichni víme že to je blbě ale nemůžem to říct nahlas protože ti šmudlové v montérkách by z toho měli srandu". Jenže šmudlové nejsou úplně blbí a když je něco o půl metru jinde a přitom je to přesně podle výkresu tak nám nezbývá než se cynicky pochechtávat. Jenže ty kotle se budou muset vyzkoušet a tak asi dojde na kyblíky. Jenže ty pan konstruktér co to zprasil tahat nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 24. října 2012 uživatelem PepaSFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 24. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2012 1) Zemřel nám andulák. Mladý, zdravý, jenom najednou neměl šťávu, že nemohl ani stát na nožkách a neudržel hlavu - opíral si ji v rohu klícky. Veterinářka nic nenašla, prý je úplně fit (včera), jenom se nějak vysílil, píchla mu glukózu a nacpala hlt energogelu do zobáku, že se do rána sebere. Ráno byl tuhej. Přítelkyně z toho má depku a mně to zkazilo dovolenou. 2) Zjistil jsem, že na vlastní bydlení v rámci požadavků prostě ani po letech vydělávání a spoření nemáme. Měníme kompletně plány, budeme dál v pronájmu a domek přijde až někdy na stará kolena... možná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12 Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Tak po dlouhé době jdu dneska na oběd a mezi tím uteče http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54271-omega-seamaster-co-axial-cal-2500/ něco na co čekám a šetřím snad rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Mě dneska naštvala pokojská, která mi po úklidu nechala prkénko na záchodě nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Mě dneska naštvala pokojská, která mi po úklidu nechala prkénko na záchodě nahoře.Tak ji vyhoď. Stejně už je stará a senilní. Posledně se ti přece ztratila v tom bludišti z živýho plotu, co máš za zámečkem, ne? Jak jste ji pak 3 hodiny hledali a zahradník ji nakonec našel za bažantnicí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Se.u na ně, zítra to tu balím. Stejně mi nikdo nerozuměl, všichni nějak podivně žvatlají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Nejsi pristi tyden nekde v Dansku, nebo v Holandsku? Upraveno 26. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Ne, to jsem doma. Teď jsem na Pepys Street, kousek od mostu.Proč, v Holandsku a Dánsku taky pokojské zvedají po úklidu prkýnka? Mě to teda vadí, páč chcám v sedě a takhle si připadám, že mě implicitně berou jako nějakého male chauvinist pig. Zkusím ji udat na nějaký gender equality office, něco takového tady v Kingdom of Condom musí být. Předtím se ještě zkusím trochu lokálně přiškrtit, ať vidí, že jsou porušována práva barevných! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
B.F.G. Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 zítra si asi v práci budem hrát na horníky Jakou může mít asi ten autojeřáb nosnost při tomhle vyložení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 (upraveno) Ale nic, ja jen, ze se tan budu toulat, tak jsem si rikal, ze nahoda je blbec a treba bychom mohli dat jointa a kafe Upraveno 26. října 2012 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Hmm, tak to asi až na nějakém srazu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Uz se to domlouva. Nejprve ti "lepsi" v Praze a pak cela ostravska skvadra v Ostrave cerne, holce me verne. Bude dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 1) Zemřel nám andulák. Mladý, zdravý, jenom najednou neměl šťávu, že nemohl ani stát na nožkách a neudržel hlavu - opíral si ji v rohu klícky. Veterinářka nic nenašla, prý je úplně fit (včera), jenom se nějak vysílil, píchla mu glukózu a nacpala hlt energogelu do zobáku, že se do rána sebere. Ráno byl tuhej. Přítelkyně z toho má depku a mně to zkazilo dovolenou.Sorry, nemuzu si pomoct , ale hodi se na to jedna veta ze Svejka ). Ostatne jako na jakoukoli situaci v zivote. A ten papoušek že se z tý hanby, že je bezocasý, roznemoh a zvěrolékař že ho nějakejma práškama dorazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Tak nějak jsme u nás na severu (UL a TP) dlouhodobě profitovali z toho, že jsou v našich městech čerpací stanice ONO - ostatní značky cenu přizpůsobili a tak jsem jezdil na Shellku pro naftu za 34,90 a benzín 35,90. Jenže ze dne na den se ceny dost změnily: benzín všude 33,90, nafta na Shellce 36,90 (během dne o 2 ká), ONO stále 34,90. Sakryš že je nafta tak rychle dražší než benál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 27. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2012 Snezi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky