Donuts Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 UEFA, jsem tu letenku do Istanbulu nemel kupovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Štve mě spousta věcí. V první řadě zdraví, zrovna včera jsem se dozvěděl, že oboustranná operace mozku, kterou odkládám od loňského května, ktvůli nádorovému onemocnění slinivky břišní, nechci se nechat týrat, je neodkladná. Samozřejmě mě nikdo nemůže nutit je to moje věc. V druhé řadě mě docela mrzí, že polovina rodiny frčí do USA flákat se na Hawai, San Francisca a Los Angeles. Já chci letět a mám zrovna teď smůlu. Objektivně, teď bych stejně jet nemohl, čekjí mě zásadní vyšetření břicha a ty bych odložit nechtěl.Dál mohu pokračovat s počasím, je obleva a pár dní se drží mlha. Přál bych si asi tak -10°C a polojasno. S oblevou souvisí stav sjezdovek, se sjezdovkami souvisí přidružené služby, například bary na tratích. Káva nestojí za nic, Budu si muset promluvit s baristou, nekdě je chyba. Nejspíš má na konci sezóny obroušená kola a už ho to nebaví. Chyba, taky by mohl příští rok dělat turka někde na Žižkově.Jediným světlým bodem je, že se zase jako loni postavím jeden, dva dny na lyže. Můj kamarád, který v listopadu odjíždí na lyže do Itálie a vrací se asi tak v březnu, má totiž byt v Itálii, mi půjčí ski ze své mohutné zásoby. Z hromady jeho lyží jsem si vybral sjezdovky, které jsem měl už vloni, byly to ty vražedné Dynastary Juliena Lizeroux. On na nich vůbec nejezdí, co by perfektní jezezdec, 100% krát lepší než já, preferuje obřačky a jezdí dlouhý oblouk, to já se šmudlám na poloměru max.12m. Dynastray byly na sněhu naposled právě loni se mnou.. Budu jezdit hned ráno, pokud možno jako první, nejradši od půl osmé, nechám si když tak pustit vlek nebo večer těsně před koncem, abych si neutrhl moc velkou ostudu, jsem příliš marnivý. To zase bude p...l, budu se pořád válet na zemi, ach jo. V každém případě podám zpravodajství. Ty lyže mě totiž jednou zabijí. Zrovna jsem se o nich s kamarádem bavil. Nejen o nich, ale o konstrukci přímo závodních lyží jako takových. Mezi "závodní" lyží z prodejny a závodní lyží z firmy je prostě nebetyčný rozdíl, jedná se o absolutně jinou konstrukci. Kdo nepoznal, nepochopí. V každém případě by mohl být Dali o situaci obeznámený a vsadil bych se, že zrovna on pravé závodní lyže má, také má ty správné kamarády. To Dali - super fotka s Krausem. Vybroušený styl mé jedny téměř nejoblíbenější jezdkyně Světového poháru Julie Mancuso. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Jojo, bagofotbal přestal fungovat.Na tu jejich nudu se nedá dívat už dlouho. Ano, musím s tebou souhlasit. Ale tak nuda to nebyla když padaly góly z krásných kombinací a po Messiho gólech. Byla nádhera se dívat jak protihráči nechápou co mají dělat. Bohužel se na Barcu ostatní týmy už naučily hrát. Začalo to tou Chelsea loni... To je stejně neomlouvá, nehrajou nic nového. Všechny akce se dají předpokládat, nemají žádné brejky, přečíslení, prostě nic. Vždycky čekají než se celá obrana druhého týmu sběhne dohromady a pak se diví že se nemůžou dostat k zakončení. Nestřílí z dálky a nezkouší to tam nějak dostat. Neběhaj, oni nevypadli ani udýchaně ani spoceně po tech 90 minutách...hrůza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Ano, musím s tebou souhlasit. Ale tak nuda to nebyla když padaly góly z krásných kombinací a po Messiho gólech. Byla nádhera se dívat jak protihráči nechápou co mají dělat. Bohužel se na Barcu ostatní týmy už naučily hrát. Začalo to tou Chelsea loni... To je stejně neomlouvá, nehrajou nic nového. Všechny akce se dají předpokládat, nemají žádné brejky, přečíslení, prostě nic. Vždycky čekají než se celá obrana druhého týmu sběhne dohromady a pak se diví že se nemůžou dostat k zakončení. Nestřílí z dálky a nezkouší to tam nějak dostat. Neběhaj, oni nevypadli ani udýchaně ani spoceně po tech 90 minutách...hrůza Aby bylo jasno, mě se jejich styl nikdy nelíbil, ani když se jim dařilo.Já jsem zastáncem jiného stylu fotbalu. Podle mého gusta hrála Chelsea za Mourinha, s Drogbou na hrotu, fotbal se vším všudy. Centry, střely z dálky, průniky obranou. Ten styl ala na jeden dotyk, spousta nahrávek byl efektivní, ale mě neuchvátil. Prostě jedno velké brdo.Taky se musím přiznat, že fandím Realu, takže antipatie ke Kataláncům tam je prostě z podstaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Aby bylo jasno, mě se jejich styl nikdy nelíbil, ani když se jim dařilo.Já jsem zastáncem jiného stylu fotbalu. Podle mého gusta hrála Chelsea za Mourinha, s Drogbou na hrotu, fotbal se vším všudy. Centry, střely z dálky, průniky obranou. Ten styl ala na jeden dotyk, spousta nahrávek byl efektivní, ale mě neuchvátil. Prostě jedno velké brdo.Taky se musím přiznat, že fandím Realu, takže antipatie ke Kataláncům tam je prostě z podstaty. Jo já vím, tuším že po té výhře AC Milan jsme tu něco psali. Já fandím Barce, ale antipatii k Realu nemám, je tam spousta dobrejch hráčů. A teď byli prostě lepší. Jedninej Pepe mi leze na nervy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 (upraveno) Ve Spanelsku si me symtatie uz dlouhodobe drzi tym Rioja. Upraveno 28. února 2013 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Štve mě spousta věcí... Hele, to zdraví je blbý, tomu se věnuj. Co tak nějaká alternativní léčba? Já tomu teda moc nehovím, ale bylinky, čarodějnice, Japonská léčebná kultura.. nic? Ale to ostatní jsou takový prkotiny. Tam by mohlo pomoci máčení přirození v teplé vodě, aspoň to tu už několikrát proběhlo, a vždy k všeobecné spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Ve Spanelsku si me symtatie uz dlouhodobe drzi tym Rioja. Jo, já vím, tým, který obléká pískovaný dres se zlatou síťkou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dissidentagressor Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Že musím být v práci, dneska mám fakt koprrr Jo a ještě jeden pán v Audi A6 3.0 TDI kterej nějak nepřekous že jsem ho ráno předjel, tak sme se chvíli handkovali a pak ho to přešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 (upraveno) clovek si vybere boty a zjisti, ze se tady nikde nedaj koupit.. tak se pro ne bude muset tahnout za hranice.. edt.: pritom je to obycejnej adidas, zadna exotika... Upraveno 1. března 2013 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Stve me a dost me to prekvapuje,ze neni zadne ceske squashove forum,kde by chodili lidi.Jinak jedno je,ale vubec nikdo tam nechodi.Jsou jen zahranicni,ale moje anglictina je velmi slaba,takze zas nic:-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Potřeboval jsem přidat 2 poličky do trezorku. 2 kousky milimetrového plechu 28x36 cm, na delší straně ohnuté 5 mm o 90 stupňů, potažené šedým komaxitem. Říkám si, je to prkotina, nebudu tím zatěžovat mistry přes fušky a objednám originál. Po 14 dnech telefon, že poličky dorazily. Cena 500,- Kč za jednu. Na dotaz, jak přišli k té ceně, tak že prý trezor je certifikován pro I. třídu bezpečnosti, takže jsou patřičně certifikované i poličky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Ze nemam s kym na pivo nez pujdu do kina na ctyrlistek ... takze misto toho pracuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr77 Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Rano nestiham, valim narychlo z domu a po ceste na parking me nahodi auto, valim domu pro jine kalhoty a hura do auta... Jedu si takhle z Litomysle smer HK a sviti me hladove oko /uz cca 40km/... z neprekonatelne kombinace spechu a lenosti jsem posledni pumpu minul /si rikam, ze to jeste tech 12km vydrzi a pak natankuju plnou na tankovaci kartu u domovske pumpy/ a ikdyz na me vnitrni hlas doslova rval: "vrat se a natankuj nebo budes za dva kilaky nekde stat u krajnice", stejne jedu dal. O kilometr dal - skyt... nejak ta petka netahne... aha tuhnou brzdy a motor zhasina, jsem idiot! Jdu pecho na benzinku, tam nemaji kanystr, jdu do vedlejsiho servisu, tam me pujci neco o velikosti 20litrove bandasky a zase na benzinku. Chrstnu to do nadrze a pak zaleju i palivovy filtr /to me po telefonu navadel kamos ze servisu/ a cela akce spolkne hodinu a pul. Jsem ponaucen, poucen a nakonec i vzdelan pro pripad, kdybych to nahodou zase nekdy zopaknul. Uzijte vikend... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 (upraveno) Stve me a dost me to prekvapuje,ze neni zadne ceske squashove forum,kde by chodili lidi.Jinak jedno je,ale vubec nikdo tam nechodi.Jsou jen zahranicni,ale moje anglictina je velmi slaba,takze zas nic:-(. ... Upraveno 1. března 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Stve me a dost me to prekvapuje,ze neni zadne ceske squashove forum,kde by chodili lidi.Jinak jedno je,ale vubec nikdo tam nechodi.Jsou jen zahranicni,ale moje anglictina je velmi slaba,takze zas nic:-(. tak si pokecej tady...myslím, že plno členů squash chodí hrát....btw, jak dopadl ten výplet?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Rano nestiham, valim narychlo z domu a po ceste na parking me nahodi auto, valim domu pro jine kalhoty a hura do auta... Jedu si takhle z Litomysle smer HK a sviti me hladove oko /uz cca 40km/... z neprekonatelne kombinace spechu a lenosti jsem posledni pumpu minul /si rikam, ze to jeste tech 12km vydrzi a pak natankuju plnou na tankovaci kartu u domovske pumpy/ a ikdyz na me vnitrni hlas doslova rval: "vrat se a natankuj nebo budes za dva kilaky nekde stat u krajnice", stejne jedu dal. O kilometr dal - skyt... nejak ta petka netahne... aha tuhnou brzdy a motor zhasina, jsem idiot! Jdu pecho na benzinku, tam nemaji kanystr, jdu do vedlejsiho servisu, tam me pujci neco o velikosti 20litrove bandasky a zase na benzinku. Chrstnu to do nadrze a pak zaleju i palivovy filtr /to me po telefonu navadel kamos ze servisu/ a cela akce spolkne hodinu a pul. Jsem ponaucen, poucen a nakonec i vzdelan pro pripad, kdybych to nahodou zase nekdy zopaknul. Uzijte vikend...Přesně vim o čem mluvíš. Stalo se mi to dvakrát: poprvé jsem byl od pumpy kousek tak sem tam došel a koupil i kanystr. Podruhé jsem byl od první benzínky 8 km, vydal jsem se na cestu, ale svezl mne jeden pán. Bohužel na tý benzínce došla nafta takže jsem se vydal zpět k autu, začalo pršet. Začal jsem utíkat. Naštěstí mi zastavilo Pajero (přes škarpu se otočilo do mého směru) a jelo se mnou cca 20 km na pumpu a 16km zpět k autu. Natankoval jsem, ale jelikož jsem měl slabou baterku a nechal jsem výstražný světla takže vybito. Ještě že jsem společně s kanystrem vezl v kufru i startovací kabely. Na tuhle příhodu nezapomenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 tak si pokecej tady...myslím, že plno členů squash chodí hrát....btw, jak dopadl ten výplet?? přemýšlel jsem,že založím vlákno Squash,ale bojím se,že by rychle zapadlo...Přitom jedno české fórum je,i docela hezky udělané,ale nechodí tam vůbec nikdo,nechápu.Baví se o všelijakých hovadinách,ale o tak úžasném sportu,nic.Jinak výplet dopadl tak,že jsem zavolal ještě do jednoho eshopu a vyšli mi vstříc a poslali mi to v obálce.Sice jsem to zkoušel,ale popravdě řečeno jsem tomu nevěřil,o to víc jsem byl překvapený:-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 Dnes jsem byl tak troch prasit s drobečkem: Odnesla to rozvodovka :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 1. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2013 dnešní ráno, malá se po včerejším očkování vzbudila s horečkama a po ranní potřebě mě i syna jsme zjistili, že máme ucpáno... radost až na kost, když jsem se to pokoušel prošťouchnout ve stresu, že už dávno mám být někde jinde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky