Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Při sestřihu LM mě naštval "komentátor" Mejtský a jeho věta "Bursaspor, jeden z největších loserů letošní ligy mistrů..."

úúááááááá...... já nejsem nějakej extra češtinář, což jste si tady mohli mnohokrát přečíst, ale slyšet tohle na veřejnoprávní televizi, to se mi nelíbí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Tada

Dorazil mi tankistickej holster na 1911, hodinu jsem se mořil s tím, jak ho na sebe dostat, pak jsem zjistil, že dobrák prodejce prohodil ramení a hrudní popruh... A jako bonus jsem zjistil, že se tam 1911 skoro nevejde, asi ho budu muset trošku napařit, aby kůže povolila :(

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem si před dnešním srazem ve Varech přispat, když v tom zvonek:

"Dobrý den, pošta - máte dvě větší obálky".

"Hned jdu dolu..."

"Nikam nechoďte, já je nemám s sebou - jsou moc velké. Takže máte ve schránce oznámení, že jsou na poště."

"A není Vaší povinností je doručit?"

"Jsou moc velké, nebudu se s tím tahat."

"Tak proč na mě vůbec zvoníte, když nic nenesete?"

"Jen abyste pak neřekl, že jsem Vám to neřekla, že něco máte na poště."

"No ale to mi přece sdělíte tím lístkem, co najdu ve schránce. Kvůli tomu mě budíte, že mi nic nenesete?"

Teda ta mi hla žlučí, navíc jsem si teď uvědomil, že to jsou dva kalendáře od Bakera.

• Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

:D

Pripomina mi to situaci ze vcerejsi noci:

Po dvanacte v noci uz mam pulnoc. V tom zvonek.. Nasranej vylezu. Tam zenska, vubec ji neznam. A spusti: " vedu vam psa" Koukam na ni a jeste jakz takz slusne rikam: " Pani, psa mam tady " (drzel jsem ho za obojek aby na ni nevybehl). "psa mate venku, beha tam" " Pani, jste slepa?" "Takze ten venku neni vas pes?" No pak jsem ji napul slusne , napul sproste poslal domu. Druhy den jsem si uvedomil , ze kdyby se mi zabehl a byl opravdu muj , byl bych opravdu vdecny... Toz jsem ji vyhledal a omluvil se ji. Ale v noci se mnou asi nebylo prijemny jednani :D

Upraveno uživatelem Dantechno
  • Dát hlas 2
Odkaz ke komentáři

Mě naštvala Telefonica O2. Mám na stahování dat do telefonu limit 150MB za měsíc za 150,- Kč. Stahuji málo kdy málo co, dnes jsem stáhl nějaká data a přišla mi SMS, že jsem dosáhl dovoleného limitu stahování za týden a do konce týdne mi omezují rychlost stahování. Hned mi přišla nabídka, abych si zvolil vyšší limit stahování za 300,- Kč za měsíc. Jsou to podvodníci, protože v nabídce nic o týdenním limitu nemají. Přece je moje věc, jak si měsíční limit vyčerpám. Mám na ně pěknou zlost, za rok mi končí smlouva a skutečně už uvažuji o změně operátora. :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Som síce kludný človek a píšem sem málo ale kúpil som celostrieborné hodinky TEWOR od pána z ostravy.No kúpil poslal som mu peniaze a 200Kč na poštu.Pán tvrdí že ich poslal, ale bežným listom za 98Kč- nepoistené.Na pošte bola v obálke krabička a nastrihané noviny do váhy 0,154kg.Šlak ma ide trafiť- čo s tým????

Odkaz ke komentáři

sta: Ty jich máš víc těch pasů? ... ale tipuji, že jsi leťel bez manželky ;)

Jinak si to dovedu představit. Jednou na cestě na dovolenou jsme museli řešit hutně propadlý pas :suicide_anim:

pasů mám opravdu víc (kvůli spoustě víz), ale dneska jsem zapoměl svůj a manželčin :-)

Stalo se mi to poprvé v životě. Bohužel jsme zrovna letěli do země kde je pas a vízum povinností.

Přebukování hotelu bylo v poho, jen za posunutí letenek o jeden den jsme vyplázli skoro 8TCZK :-((

Upraveno uživatelem sta
Odkaz ke komentáři

Som síce kludný človek a píšem sem málo ale kúpil som celostrieborné hodinky TEWOR od pána z ostravy.No kúpil poslal som mu peniaze a 200Kč na poštu.Pán tvrdí že ich poslal, ale bežným listom za 98Kč- nepoistené.Na pošte bola v obálke krabička a nastrihané noviny do váhy 0,154kg.Šlak ma ide trafiť- čo s tým????

No, minimálně napiš co to je za prodejce. Pak ti asi nezbyde nic jiného než si stěžovat na platformě kde jsi koupil a eventuelně na policii. :(
Odkaz ke komentáři

Pokud člověk létá třeba do Izraele, doporučuje se mít na podobné země spec. pas, protože se může stát, že třeba do Arabských Emirátů se s vízem do Izralele nemusíte dostat.

no právě do UAE jsme měli letět. Zítra si teda dáme repete :-)

Upraveno uživatelem sta
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...