Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tím, že tu není oko za oko se právě liší civilizovaní lidé od islámských zvířat. Nicméně v tomhle případě bych byl pro, aby se na nich v krimlu někdo vyřádil...

vim,ze to bylo v te krajine nekde,ale nevim presne,jen jsem to pripomenul,protoze tento system oko za oko,zub za zub se mi libi a myslim,ze kriminality by hodne ubylo.samozrejme to je hodne zevseobecnene,ale myslim,ze by to jakousi vahu melo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Odkaz ke komentáři

A nejhorší na tom je, že ty hovada půjdou do vězení na max. 20 let a pak z nich budou ještě 100krát větší hovada.

Co se nenaučili do teď, tak to se v krimu doučí. A pak bude na ulicích teprve veselo.

Když už tu není trest smrti, kterej schvaluju, tak bych dával za vraždu doživotí. Nevidím důvod, proč za vraždu tohoto typu někoho pouštět na svobodu.

Upraveno uživatelem NIGHTinGALE
Odkaz ke komentáři

A nejhorší na tom je, že ty hovada půjdou do vězení na max. 20 let a pak z nich budou ještě 100krát větší hovada.

Co se nenaučili do teď, tak to se v krimu doučí. A pak bude na ulicích teprve veselo.

Když už tu není trest smrti, kterej schvaluju, tak bych dával za vraždu doživotí. Nevidím důvod, proč za vraždu tohoto typu někoho pouštět na svobodu.

Bohužel tady je velká díra v našem zákoníku. Vidím to úplně stejně - u prokázané úmyslné a plánované vraždy nelze uvažovat o tom, že by si to dotyčný nezopakoval.

Odkaz ke komentáři

mohly by se zacit prodavat automaticky zbrane. jako v usa. to by bylo veselo

To je pěkná kravina - automatické zbraně (umožňující střelbu dávkou) jsou zakázané pro prodej nejen u nás, ale i v USA. Díky nedávným událostem (Newtown) se v USA připravují další a další restrikce... Nicméně tyto restrikce nezachrání společnost před idioty, kteří se rozhodnou někoho postřílet.

Viz další příspěvky - když si někdo chce pořídit zbraň pro páchání trestné činnosti, tak si ji opatří načerno a žádné restrikce tomu nezabrání. Ostatně i Breivik si pořídil zbraně načerno - mimochodem, pokoušel se je marně sehnat i u nás... V Norsku jsou velmi přísné restrikce pro zbraně a co jim to bylo platné :guiltysmiley:  Ostatně, ve Velké Británii v roce 1996 prakticky zrušili možnost držení zbraní. Počet ozbrojených útoků se zvýšil o cca 40%. V Austrálii po podobném kroku stoupl počet loupeží o 50% a násilných přepadení o 40%...

Takže podobné výkřiky do tmy o zbraních mne dost štvou...

Odkaz ke komentáři

Mam pocit, ze Breivik ty zbrane nakonec koupil legalne a byl kvuli tomu v klubu strelnych zbrani, aby je mohl vlastnit. Proste koupit je na cernym trhu bylo tezsi nez si je legalne poridit. Na druhou stranu, kdyby je nesehnal legalne, tak je sezene na cernym trhu. Jsem drzitelem ZP a mam vz.58 v poloautomatu. U nas si muzes koupit plne funkcni automatickou zbran, jen pouze pro sberatelske ucely a musis byt v klubu sberatelu, jinak ti povoleni nevydaji.

Odkaz ke komentáři

keby len facebook...

funguje tak cely internet (napr. aj internetove sutaze - nevyhraje to naj, ale ten naj odrbavac... :(  )

vid napr. http://www.svadbacasopis.sk/svadobne-albumy/

jeden parik ma 335 hlasov... to je 335 unikatnych IP adries - ha ha ...

a vsetci ostatni vlastne vobec nemaju znamych .... 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...