Daemonultimate Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Štajny jsou jasná volba z různejch důvodů,spíš by mě zajímalo,proč se tu neobjevuje i Davosa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Davosa ala Rolex co jsem viděl, tak měly horší WR a vyšší cenovku. Navíc jsou u nás řekl bych hůř dostupné ve srovnání se štajny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Davosa ala Rolex co jsem viděl, tak měly horší WR a vyšší cenovku. Navíc jsou u nás řekl bych hůř dostupné ve srovnání se štajny.Přesně tak,nechybí moc a člověk má hydry od Longines,vycházejme tedy z ceny,dostupnosti a oblíbenosti,ale i tak jsem zvědav, kdy se tady ty pětikule od Davosy objeví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Já zas už minimálně rok čekám, až se tu objeví podobný model Ocean Date od Kadloo: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 Díky za osvětu, člověk by na to skoro zapoměl, kdyby mu to tu na každé druhé stránce nějaká dobrá duše nepřipomenula:-)opakovani matka moudrosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysiak Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 1. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2014 30 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Pánové, máte někdo tento kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Co to je? Nodate ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 Asi nějaké limitka, moc jsem toho o nich nenašel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 2. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2014 http://www.steinhartwatches.de/de/OCEAN-1-VINTAGE,192.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Už je mám taky... Ocean 1 Black Ceramic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 No však už bylo na čase:-) Ale teď vážně, gratulace a užívej si tyto megaparádní hodinky ve zdraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 8. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2014 Připojuji se ke gratulantům... Černá keramika bude můj další krok ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom88 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 I já se připojuji ke gratulacím, již týden jsem také hrdým majitelem těchto hodinek, zatím velká spokojenost za ty prachy. Jsou to moje první automaty. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarkJober Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 (upraveno) Zdravím, mám hodinky už také delší dobu v merku, ale bohužel jsem ještě neměl možnost si je vyzkoušet... Mohli by jste mi jenom říci jak kvalitní je tah u těchto Štejnů? Upraveno 10. srpna 2014 uživatelem DarkJober Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Ocelový náramek je v této cenové (s ohledem na celkové vybavení hodinek: ETA 2824-2, safírové sklíčko, komplet zpracování), troufám si tvrdit, jeden z nejpovedenějších, co jsem viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Asi bude záležet vždy na konkrétním kusu. Mám doma dvoje tyto hodinky a na jedněch je tah docela hrůza (hůře se ohýbá, trhá chlupy, povolují se mu šroubky) a na druhých je v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GSIA79 Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Díky!Na svých hodinkách jsem zatím nenašel jedinou chybku, jediné slabé místo... Dokonce i luminiscence vypadá vcelku slušně, třeba u Archimede pilotek byla horší.Tah ( příští týden jdu do chronoshopu na zkrácení) se zdá být perfektní. Pokud se neukáže nějaký problém, za 10k skvělá koupě...Všechny šobrky jsou nově lepené - Loctite nr. 243. Při zkracování tahu semusejí nejprve nahřát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Díky!Na svých hodinkách jsem zatím nenašel jedinou chybku, jediné slabé místo....Kyklopa už lepia rovno? Na všetkých Oceanoch čo som videl, bol málinko nakrivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se