Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 671
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

No tak ne každý je schopen pochopit, že motivem k vynálezu této "chujoviny" mohly být ty nejhlubší lidské pohnutky k milované osobě ...

"According to Rolex lore and history, Hans Wilsdorf?s wife had difficulty reading the original date window on her watch. Subsequently, Hans Wilsdorf had the magnification cyclops added to the DateJust."

Mně přijde kyklop hnusný i na Rolexech a vlastně nechápu, kdo přišel s tou chujovinou, která zabraňuje odečítání data pod jakýmkoliv jiným úhlem pohledu, než přímým. No date rulez.

Návštěvník Mitak
Odesláno

Jo, teď si vzpomínám, že už jsem to někde četl. O to horší je to, že teď musí všichni trpět a někteří to ještě považují za přednost :-))))

Odesláno

Mě na téhle kauze zvětšuje/nezvětšuje zaráží jedna věc. Všichni vzhlíží k RLX lupě jak k nějakému svatému grálu postavenému na řadě patentovaných kosmických technologií budoucnosti - sakra vždyť je to samojediná spojná čočka, jejíž parametry jsou založeny na jednoduchých optických principech známých dávno předtím, než nějaká Hansova drahá polovička přišla o zrak...

Odesláno

kdo přišel s tou chujovinou, která zabraňuje odečítání data pod jakýmkoliv jiným úhlem pohledu, než přímým. No date rulez. 

Takže to jsou vlastně takové half-no-date. Datum (zvětšené) vidíš pouze při přímém pohledu, zboku vidíš kulové...

Odesláno (upraveno)

Mno, vidím dobře, kyklopa nepotřebuju a jestli mi Steinhart zvětšuje 1,5x nebo po výměně čočky za Rolex 2,5x je mi totálně u p...e. To už mě spíš konstantně prudí ta slabá lumi :-)

A spíš jen taková úvaha...je dneska problém koupit čočku, která zvětší 2,5x a fláknout ji tam? Jasně, že není, umí to i číňani za pár šupů. Tak proč ji tam nedali? Hmmm...nemůže to být i tím, že se spoustě lidí (vč. mě) prostě tak šílený kyklop nelíbí? Že by jim ty obrovské písmena k celkovému dojmu z cifru prostě opticky vadily? ;-)

Upraveno uživatelem DaveG17
Odesláno

Je fakt, ze vnitrni kyklop by byl imho zajimavejsi.

Odesláno

Kyklop jde poměrně lehce odendat, když vadí, doporučuju. Mě u těhle hodinek fakt vadí hlavně ta bludičkoidní lumi.

Odesláno (upraveno)

Kdybych do nich šel, jakože je to otázka času - minimálně jednou je zkusit musim, tak zároveň jdu do tohoto modu - kyklop fuč, mercedes fuč.

post-37766-0-08285300-1446488415_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Skusal som zhodit kyklopa, nebolo to ono. Datumka bez kyklopa je mala a opticky tam "nieco" chyba na vyvazenie indexu "9". Mozno keby bola oramovana ako zvysok indexov.. Ale takto bez ozvlastnenia ju zachrani len kyklop :)

Odesláno

Kdybych do nich šel, jakože je to otázka času - minimálně jednou je zkusit musim, tak zároveň jdu do tohoto modu - kyklop fuč, mercedes fuč.

Nehodnotim koupi Steinhartu ve stylu Rolex. Myslim, ze zajimava moznost, je homage historickeho modelu military.

post-24638-0-78412700-1446498227_thumb.jpeg

post-24638-0-65994700-1446498243_thumb.jpeg

Odesláno (upraveno)

A když už byly zmíněny ty Rolby, tak ty vypadaly jen tak pro zajímavost takto:

post-27300-0-69845900-1446510498_thumb.jpg post-27300-0-78046400-1446510523_thumb.jpg

To už jsem poněkud OT -  sorry.

Upraveno uživatelem bobi
Odesláno

Osobne se mi ta zluta, nebo oranz na military libi.

Odesláno (upraveno)

Mě by žlutá taky nevadila, spíš naopak trochu to oživuje. Co mi ale vadí je vypouklý safír a neplastické indexy. Jinak by prakticky nebylo co řešit.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Mě by žlutá taky nevadila, spíš naopak trochu to oživuje. Co mi ale vadí je vypouklý safír a neplastické indexy. Jinak by prakticky nebylo co řešit.

Rozumim, tak vypoukly safir, je dle mne pekna vec, mam ho na Eternach a fakt zajimave a prave ty neplasticke indexy mne nechavaji chladnym. Mam je na Damasku a nahodou dost dobry:). Chapu, ze zajimavejsi jsou plasticke, ale ne ke kazdemu typu hodinek to pasuje. Vem to kolem a kolem, nema se zase co urvat, odlepit.

Odesláno

ten vypouklý safír je u nih naprosto skvělý a zase kdyby byly indexy plastické tak by to neladilo s celkovým vzhledem hodinek a tím, že to jsou takové

homage rolád postnuté o pár řádek vejš tak tam ani být nemohou

12660606923_7c71ab03e6_c.jpg

Pro mě byly asi vydařenější než klasické Ocean One

Odesláno

Pro mě byly asi vydařenější než klasické Ocean One

Souhlas, take bych jim dal prednost, urco.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...