Flipik Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 No tak ne každý je schopen pochopit, že motivem k vynálezu této "chujoviny" mohly být ty nejhlubší lidské pohnutky k milované osobě ... "According to Rolex lore and history, Hans Wilsdorf?s wife had difficulty reading the original date window on her watch. Subsequently, Hans Wilsdorf had the magnification cyclops added to the DateJust." Mně přijde kyklop hnusný i na Rolexech a vlastně nechápu, kdo přišel s tou chujovinou, která zabraňuje odečítání data pod jakýmkoliv jiným úhlem pohledu, než přímým. No date rulez.
Návštěvník Mitak Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Jo, teď si vzpomínám, že už jsem to někde četl. O to horší je to, že teď musí všichni trpět a někteří to ještě považují za přednost :-))))
RedAce666 Odesláno 29. října 2015 Nahlásit Odesláno 29. října 2015 Mě na téhle kauze zvětšuje/nezvětšuje zaráží jedna věc. Všichni vzhlíží k RLX lupě jak k nějakému svatému grálu postavenému na řadě patentovaných kosmických technologií budoucnosti - sakra vždyť je to samojediná spojná čočka, jejíž parametry jsou založeny na jednoduchých optických principech známých dávno předtím, než nějaká Hansova drahá polovička přišla o zrak...
wizard-ov Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 kdo přišel s tou chujovinou, která zabraňuje odečítání data pod jakýmkoliv jiným úhlem pohledu, než přímým. No date rulez. Takže to jsou vlastně takové half-no-date. Datum (zvětšené) vidíš pouze při přímém pohledu, zboku vidíš kulové...
DaveG17 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Mno, vidím dobře, kyklopa nepotřebuju a jestli mi Steinhart zvětšuje 1,5x nebo po výměně čočky za Rolex 2,5x je mi totálně u p...e. To už mě spíš konstantně prudí ta slabá lumi :-)A spíš jen taková úvaha...je dneska problém koupit čočku, která zvětší 2,5x a fláknout ji tam? Jasně, že není, umí to i číňani za pár šupů. Tak proč ji tam nedali? Hmmm...nemůže to být i tím, že se spoustě lidí (vč. mě) prostě tak šílený kyklop nelíbí? Že by jim ty obrovské písmena k celkovému dojmu z cifru prostě opticky vadily? ;-) Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem DaveG17
tano Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Je fakt, ze vnitrni kyklop by byl imho zajimavejsi.
MJ. Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) nic Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem MJ.
kuncák7 Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Kyklop jde poměrně lehce odendat, když vadí, doporučuju. Mě u těhle hodinek fakt vadí hlavně ta bludičkoidní lumi.
Maxel Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 (upraveno) Kdybych do nich šel, jakože je to otázka času - minimálně jednou je zkusit musim, tak zároveň jdu do tohoto modu - kyklop fuč, mercedes fuč. Upraveno 2. listopadu 2015 uživatelem Maxel
mysiak Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Skusal som zhodit kyklopa, nebolo to ono. Datumka bez kyklopa je mala a opticky tam "nieco" chyba na vyvazenie indexu "9". Mozno keby bola oramovana ako zvysok indexov.. Ale takto bez ozvlastnenia ju zachrani len kyklop
Toblin Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Kdybych do nich šel, jakože je to otázka času - minimálně jednou je zkusit musim, tak zároveň jdu do tohoto modu - kyklop fuč, mercedes fuč.Nehodnotim koupi Steinhartu ve stylu Rolex. Myslim, ze zajimava moznost, je homage historickeho modelu military.
Jettero Odesláno 2. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2015 Ja nevím. Mě se to oranžové na těch hodinkách prostě nezamlouvá.
bobi Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 No,ono to je spíš žluté. Alespoň tedy u mých. Chce to asi případně vidět na vlastní kukadla.
bobi Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) A když už byly zmíněny ty Rolby, tak ty vypadaly jen tak pro zajímavost takto: To už jsem poněkud OT - sorry. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem bobi
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Osobne se mi ta zluta, nebo oranz na military libi.
Maxel Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 (upraveno) Mě by žlutá taky nevadila, spíš naopak trochu to oživuje. Co mi ale vadí je vypouklý safír a neplastické indexy. Jinak by prakticky nebylo co řešit. Upraveno 3. listopadu 2015 uživatelem Maxel
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Mě by žlutá taky nevadila, spíš naopak trochu to oživuje. Co mi ale vadí je vypouklý safír a neplastické indexy. Jinak by prakticky nebylo co řešit.Rozumim, tak vypoukly safir, je dle mne pekna vec, mam ho na Eternach a fakt zajimave a prave ty neplasticke indexy mne nechavaji chladnym. Mam je na Damasku a nahodou dost dobry:). Chapu, ze zajimavejsi jsou plasticke, ale ne ke kazdemu typu hodinek to pasuje. Vem to kolem a kolem, nema se zase co urvat, odlepit.
quest987 Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Mě by žlutá taky nevadila, spíš naopak trochu to oživuje. Co mi ale vadí je vypouklý safír a neplastické indexy. Jinak by prakticky nebylo co řešit.ten vypouklý safír je u nih naprosto skvělý a zase kdyby byly indexy plastické tak by to neladilo s celkovým vzhledem hodinek a tím, že to jsou takovéhomage rolád postnuté o pár řádek vejš tak tam ani být nemohou Pro mě byly asi vydařenější než klasické Ocean One
tano Odesláno 3. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 3. listopadu 2015 Pro mě byly asi vydařenější než klasické Ocean OneSouhlas, take bych jim dal prednost, urco.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se