Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Myslím si, že ne, naopak.Jinak Prymula není zadnej nazdárek. Nejde jen o ISO. . ?Testy musí projít certifikací a musí být schváleny. Není možné používat testy, které certifikovány nejsou, protože není garance toho, že v případě pozitivity se ten test chová tak, že ji najde, nebo je málo citlivý a některé případy by mohly uniknout,?Prostě je to postup, který není prověřený a nelze na něj spoléhat. Paní doktorka nenese žádnou odpovědnost za vzniklé za případné problémy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Jasne Pani doktorka vcera spadla z jahody. Odborna verejnost, ktera za ni stoji a bere na sebe tu odpovednost, ze budou testovat, je taky nejspis jen banda pitomcu, co ? A cinsky testy bez CE jsou cajk, protoze je preci zajistila vlada ? Du blejt P.S. To je fakt nutny, aby se to tu rozsirolo jak v Italii, protoze o tom.diky malymu poctu testu nemame dostatecnej prehled, a zacali tu chcipat lidi ? P.P.S. Prymula neni nazdarek, souhlas. Je to odbornik. Ale tim to take konci. Jako byvaly vojak posloucha autority, coz je fajn v uniforme, protoze je na tom zalozenej vojenskej rad. Ale v civilu to jaksi neni nutne a v extremnich pripadech, jako je tento, je to dokonce skodlive !!# Upraveno 17. března 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Běž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tady je s ni rozhovor. https://video.aktualne.cz/dvtv/lekarka-o-ktere-lhal-vojtech-budu-prvni-obet-nastvala-jsem-s/r~5e0fbd6263eb11eaa25cac1f6b220ee8/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Pravda je někde mezi, je to nová situace a každej stát hledá tu správnou cestu. K tomu patří i to, že se občas stat sekne a je normální, že každej má svůj názor (též mám názor a ten je od těch, co se tu prezentujou, trochu odlišnéj).Odlišné k tomu přistupuje Anglie, Francie, my či Slováci. Já to respektuji a už to tu zaznělo - hlavně bez histerie a nepodelat se z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Dokusane pani doktorka tu odpovednost nese kdyz uz nicim tak svym jmenem a svou reputaci. Narozdil od jinych, kteri pri problemu reknou, ja nic, dostal jsem spatne podklady... Ja se kvuli tomu nechcu hadat, nerozumim tomu, ale zatim nezaznel jediny podlozeny argument ze to dela blbe, nebo ze ma nejakou chybovost. Vsechny dosavadni argumenty proti ni se ukazaly minimalne jako nepravdive! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Snazim se, se nepodelat Chodim do prace, beru decka na prochazky, nekupuju tuny jidla do zasoby.Co me vadi je, ze se ji nejdriv pokusili dehonestovat/poskodit, protoze jim kazi busines. Kdyz to nevyslo, prisli s legislativnimi obstrukcemi,aby jim nemohla kazit business. Kdyz se za ni postavi odborna verejnost a chce s ni spolupracovat, opet prijdou s "formalnimi" prekazkami. To je proste do nebe volajici. Na jednu stranu se Babiska zastituje odpovednosti odborniku, jejichz radami se preci celou dobu ridi. Na druhou stranu ty odborniky ignoruje, kdyz to jemu a jeho kamaradum kazi business (skutecnej nebo politickej)Pani doktorce neni partnerem do diskuze o "kvalite" testu ani Babiska ani Prymula narozdil od lidi, kteri se rozhodli do toho s ni jit. Ne proti Babisce, ale protoze to muze pomoci. Lidem, zemi, ekonomice ... vsem a vsemu. Ale ne, Babiska & company chybu nepriznaj a necouvnou. At to stoji, co to stoji Upraveno 17. března 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Jako někdo kdo dělá medicinu dlouhou řadu let jsem potěšen kolik se zde vyrojilo odborníků hluboce zasvěcených do problematiky kteří vynášejí autoritativní soudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Pokud je to na me (trefena husa ), tak jen rikam, co si myslim. Soudy doufam nevynasim. Jen se snazim rekapitulovat, co se dosud stalo. Jsem stavebni inza, tak si musim vystacit s verejni zdroji, odbornost mi chybi. A ty jsou celkem jasne (teda podle toho, jak je ctu ja ).Odbornici (teda doufam, ze tam jsou odbornici) z AV CR, UK a dalsich instituci, jsou imho kovanejsi v posouzeni, zda jsou ty testy funkcni nebo jen vyplodem chore mysli pomatene doktorky, nez priposranej Prymula, tajtrdlik Adam Vojtech a jejich guru Babiska. Upraveno 17. března 2020 uživatelem honza71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tady je s ni rozhovor. https://video.aktualne.cz/dvtv/lekarka-o-ktere-lhal-vojtech-budu-prvni-obet-nastvala-jsem-s/r~5e0fbd6263eb11eaa25cac1f6b220ee8/Potvrzuje se, že arogantní hloupost je základním kvalifikačním předpokladem pro politickou/úřednickou pozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Potvrzuje se, že arogantní hloupost je základním kvalifikačním předpokladem pro politickou/úřednickou pozici.A pan odborník se ozval se svým výkřikem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Pokud je to na me (trefena husa ), tak jen rikam, co si myslim. Soudy doufam nevynasim. Jen se snazim rekapitulovat, co se dosud stalo. Jsem stavebni inza, tak si musim vystacit s verejni zdroji, odbornost mi chybi. A ty jsou celkem jasne (teda podle toho, jak je ctu ja ).Odbornici (teda doufam, ze tam jsou odbornici) z AV CR, UK a dalsich instituci, jsou imho kovanejsi v posouzeni, zda jsou ty testy funkcni nebo jen vyplodem chore mysli pomatene doktorky, nez priposranej Prymula, tajtrdlik Adam Vojtech a jejich guru Babiska.Souhlas, celý život pracuji s fakty a čísly, naučilo mě to nedat moc na dojmy a zbožná přání. Bohužel, v případě politiků, pokud jsou fakta a čísla v rozporu s přáními a propagandou, pak běda faktům a číslům. Což se v případě současné epidemie naplno projevuje, stačí si zpětně najít třeba vyjádření toho kašpara na ministerstvu zdravotnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 A pan odborník se ozval se svým výkřikem.Nejsem odborník na zdravotnictví, ale snad mám ještě zdravý rozum. A taky do mě kdysi nahustili matematickou analýzu a statistiku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Hele já to nechci taky hrotit. Nesplňuje požadavky, které jsou kladeny na tuto činnost. Toť vše. Netvrdím, že to dělá blbě, samotný termín blbě je vágní a o ničem nevypovídá. Prostě za ní stojí média a to je základní kvalifikační předpoklad pro jakoukoliv činnost. Protože média mají vždy pravdu.Někdo tady operoval termínem, že za ní stojí odborná veřejnost. Jaká? Kolik? Kde? Proč? Já obdobně dlouhodobě (již před Covidem) uznávám názor Prymuly a věřím mu. Každý můžeme věřit čemu chceme. A když něčemu nerozumím nezbývá než věřit. No flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Jako někdo kdo dělá medicinu dlouhou řadu let jsem potěšen kolik se zde vyrojilo odborníků hluboce zasvěcených do problematiky kteří vynášejí autoritativní soudy Conrade ja se rad necham vyvest z omylu. Opravdu! Je na jejim zpusobu testovani neco spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Nejsem odborník na zdravotnictví, ale snad mám ještě zdravý rozum. A taky do mě kdysi nahustili matematickou analýzu a statistiku.V dnešní době má každý zdravý rozum, zejména ti, co o ničem nemusí rozhodovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Nejsem odborník na zdravotnictví, ale snad mám ještě zdravý rozum. A taky do mě kdysi nahustili matematickou analýzu a statistiku.Téma komentářem, co se tu prezentujes to o zdravém rozumu moc nesvědčí. S matematickou analýzou a statistickou to moc společného též nemá. Upraveno 17. března 2020 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Conrade ja se rad necham vyvest z omylu. Opravdu! Je na jejim zpusobu testovani neco spatne?Ano, je, není schváleny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Téma komentářem, co se tu prezentujes to o zdravém rozumu moc nesvědčí. S matematickou analýzou a statistickou to moc společného též nemá.Jak říká Kuncak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Jak říká KuncakA nějaký argument by nebyl? :-) Lidi si mají vyrábět ochranné prostředky svépomocí, ale laboratoř, která to umí a je vybavená, nesmí testovat, protože jí chybí štempl. Fakt vám to přijde normální? Edit: Ta doktorka to říká dobře - nikdo neví, kolik je vlastně nakažených. Pak jsou veškerá opatření výstřely naslepo. Pomoc je jedna - ať testuje každej, kdo má ruce a umí to. Proto jsem zmínil statistiku, pak se totiž dá podniknout něco, co má smysl. Upraveno 17. března 2020 uživatelem Foundryman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se