Tom4 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Takže vlastně zavřený budou akorát hračky, hardy, boty a elektronika? Chápu to správně? lol na tohle celej národ čekal od půl desátý?
ensi Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 (upraveno) před 18 minutami, Tom4 napsal: Takže vlastně zavřený budou akorát hračky, hardy, boty a elektronika? Chápu to správně? lol na tohle celej národ čekal od půl desátý? Na iRozhlasu pisou, ze "prodejny spotřební elektroniky" maji taky vyjimku. Upraveno 21. října 2020 uživatelem ensi
bandicoot Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Máte sedět doma a čumět na fungl novou 4K bednu na TV h@vna. A ne jak říkal Zeman, číst knihy, knihkupectví totiž zavřeli...
Tom4 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Jako, chápu ty, co jim dneska končí karanténa že jsou nasraný . . .
geometr Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 A jeje, soudím podle reakcí, že prymulané řádili, a to neuběhlo ještě ani těch čtrnáct dnů. Hmm...
Liqid Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Takže příští týden na hory nepojedeme...škoda, fakt jsem se těšil, že vypadnu z města.
Tom4 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 (upraveno) před 1 minutou, Murphy97 napsal: Co autoservisy - open vč. prodejen ND a autosalony? - closed Upraveno 21. října 2020 uživatelem Tom4
Murphy97 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 (upraveno) Dekujuuu, jedu si vyzvednout auto do servisu, zitra a za 14 ma na mne cekat na autosalonu novy vuz (tak snad mi ho predaji v servisu, ne?) Upraveno 21. října 2020 uživatelem Murphy97
PavelSch Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 To si myslím, že bez problémů. Můžeš se těšit na novou káru
Tobi Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Panika není na místě,když jsem se díval na co všechno se vztahuje výjimka,tak dobrý.
geometr Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 před 21 minutami, Murphy97 napsal: Co autoservisy a autosalony? Ještě žes mi to připomněl. Před chvilkou jsem se objednal a nic neříkali.
TomCZ Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 (upraveno) Je někde vypsané, co bude otevřeno? Nenašel jsem to, dík. Už jsem usnesení našel, jeden by čekal, že to třeba AndrejHeute zveřejní... Upraveno 21. října 2020 uživatelem TomCZ Nová informace
sery.vlk Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Ve výjimkách nevidím Českou poštu? Nebo ČP není služba?
Tom4 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 před 26 minutami, Murphy97 napsal: Dekujuuu, jedu si vyzvednout auto do servisu, zitra a za 14 ma na mne cekat na autosalonu novy vuz (tak snad mi ho predaji v servisu, ne?) Ahá, tak už to s tou tyčkou a prvním týdnem v listopadu chápu, gratulace, co to bude?
Tom4 Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 před 1 minutou, sery.vlk napsal: Ve výjimkách nevidím Českou poštu? Nebo ČP není služba? Ale ta nefunguje už pěknou řádku let . . . . pardon, nešlo nereagovat
Liqid Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Toto opatření platí pro všchny obchody s výjimkou těchto prodejen a provozoven: potravin pohonných hmot paliv hygienického zboží, kosmetiky a jiného drogistického zboží lékáren, výdejen a prodejen zdravotnických prostředků malých domácích zvířat krmiva a dalších potřeb pro zvířata brýlí, kontaktních čoček a souvisejícího zboží novin a časopisů tabákových výrobků prádelen a čistíren servisu a oprav silničních vozidel poskytovatelů odtahů a odstraňování závad vozidel v provozu na pozemních komunikacích náhradních dílů k dopravním prostředkům a výrobním technologiím provozoven umožňujících vyzvednutí zboží a zásilky od třetí strany zahrádkářských potřeb včetně osiva a sadby pokladen prodeje jízdenek květinářství provozoven pro sjednání provádění staveb a jejich odstraňování, projektovou činnost ve výstavbě, geologické práce, zeměměřičství, testování, měření a analýzu ve stavebnictví prodejen textilního materiálu a textilní galanterie provozoven servisu výpočetní a telekomunikační techniky, audio a video přijímačů, spotřební elektroniky, přístrojů a dalších výrobků pro domácnosti provozoven realitního zprostředkování a činnosti účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence zámečnictví a provozoven servisu dalších výrobků pro domácnost provozoven oprav, údržby a instalací strojů a zařízení pro domácnost provozoven pohřební služby, provádění balzamací a konzervací, zpopelňování lidských pozůstatků nebo lidských ostatků, včetně ukládání lidských ostatků do uren myček automobilů domácích potřeb a železářství provozoven sběru a výkupu surovin a kompostáren https://www.reflex.cz/clanek/zpravy/103577/prehled-vyjimek-z-lockdownu-jake-obchody-nemusi-zavrit-a-kdo-je-oprosten-z-povinnosti-nosit-rousku.html
montemar Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 myslim, ze ani prisnejsi a vcasnejsi opatreni by na soucasne situaci nic nezmenily.. hlavnim katalyzatorem nakazy cinskym virem v evrope je a bude chladnejsi pocasi
odjinud Odesláno 21. října 2020 Nahlásit Odesláno 21. října 2020 Prodejna alkoholu, to jsou potraviny, ze? https://www.global-wines.cz/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se