montemar Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 ..chtel bych byt u toho, az tohle vsechno bude za 100 let zmapovano.. bohuzel je te nerealne, ale zajimave to bude urcite.. snad nasi potomci budou schovivavi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Che, dneska porada v práci, asi 10 lidí v jedný cimře po dobu skoro 5 hodin. I když se testujeme, tak jedinej, kdo měl respirátora, jsem byl já. Samozrejmě FPP3. Nechápu uvažování lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Vím, že je zvykem nadávat na stát, ale překvapilo mě, jak to funguje. Včera ráno v telefonu zpráva z aplikace Záchranka, že mám možnost se registrovat. Tak jsem se zaregistroval. Odpoledne SMS, že vybrané místo má volné registrace. Včera už se mi do Ostravy jet nechtělo, tak jsem vybral termín dneska. Na místě všechno proběhlo rychle, za 10 minut jsem byl venku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Nebral bych to jako bernou minci, ja registroval mamu, jedna registrace, druha registrace a za 6 tydnu cobydup prvni termin. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Je dobre sledovat kapacity jednotlivych mist a nebat se preregistrovat jinam. Tchyne cekala taky cca 6 tydnu, 70+. Pak preregistrace a do dvou dnu byla na zihadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 To je pravda, ale kazdej duchodce nema moznost nekam cestovat a ja taky nejsem porad k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 52 minutami, aaaa napsal: Che, dneska porada v práci, asi 10 lidí v jedný cimře po dobu skoro 5 hodin. I když se testujeme, tak jedinej, kdo měl respirátora, jsem byl já. Samozrejmě FPP3. Nechápu uvažování lidí. To je spravny, promoreni potrebujeme! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Nekdy je zivot svine https://www.blesk.cz/clanek/radce-zdravi-a-zivotni-styl-zdravi/677068/tata-tri-synu-lukas-41-zemrel-po-lehkem-prubehu-covidu-tohle-nikdo-necekal.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 6 minutami, odjinud napsal: To je spravny, promoreni potrebujeme! Podle mě všechny postihnul stádový efekt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Před hodinou, aaaa napsal: Che, dneska porada v práci, asi 10 lidí v jedný cimře po dobu skoro 5 hodin. I když se testujeme, tak jedinej, kdo měl respirátora, jsem byl já. Samozrejmě FPP3. Nechápu uvažování lidí. Já bych uvažoval tak, že jako když sem votestovanej, tak že nenakazím nikoho jinýho a když je votestovanej i ten někdo jinej, tak že von nenakazí mě. Win-win. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Chybí ti tam faktor spolehlivosti antigenních testů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 6 hodinami, warann napsal: No, mam dojem ze mi to uz jednou vnucoval. Po pravde ja jsem prizemni a radsi si ted dal jednu zrzavou vodu . To bude koloidní stříbro, po pravidelném popíjení budeš vypadat jako taťka šmoula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 4a a řekl si jim to nebo si stěžuješ až tady? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Ja to jednou rekl a dostal jsem kupu odpovedi, kdo uz to mozna prodelal a kdo ze byl testovanej v pondeli atp. Nikdo si respika nenandal, tak je to marny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Tak to mě mrzí, že máte v práci takový lidi. My když si jdem sednout, tak se navzájem na začátku zeptáme vsech, jestli chtějí sedět v rouškách nebo ne. Byl tam jednou kolega, co má malé dítě a hysterickou manželku, která chodí v respirátoru i doma. Tak jsme seděli všichni v respirátorech. Většinou se ale dohodneme tak, že je dáváme dolů a sedíme dva metry plus od sebe. Na 5tihodinové jednání v respiratoru bych já nešel, bych u toho zdechnul. Tak buď on-line nebo smůla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Něco na odlehčení. Mask On or Off. https://www.youtube.com/watch?v=o5oW0ELFy9c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 před 1 hodinou, aaaa napsal: Chybí ti tam faktor spolehlivosti antigenních testů. A tobě faktor spolehlivosti respirátorů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Český výrobek dokonale přiléhající na oholenou pokožku. Takže se cejtim dost bezpečně. Víc v rámci okolností udělat nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Bavime se ještě o respiratoru.. :-))Jen populnocni vtipek.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aaaa Odesláno 30. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2021 No jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se