bobi Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Bezva zpráva,yes Přeji v Novém roku hodně úspěchů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 4 hodinami, ONYX servis hodinek napsal: Zdravím do Nového roku. Téměř dva měsíce jsme se připravovali v ONYXU servisu značkových hodinek na to, aby jsme mohli nabídnout majitelům hodinek OMEGA A LONGINES zkrácené termíny oprav. Každou opravu provedeme neodkladně a nejdéle do jednoho měsíce, vyjma oprav komplikovaných a čekajících na náhradní díly. Důvodem je především to, že jsme autorizovaným servisem OMEGA a LONGINES a máme veškeré potřebné vybavení a obsáhlý sklad náhradních dílů. Rudolf Kalivoda. CERTIFIED LONGINES SERVICE CENTRE Skvele, velké gratulace celému týmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Onyx je fakt jak z jinýho světa. V tom nejlepším možným významu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Omlouvám se, ale teď to vypadá jako bych inzeroval, že jsme se čerstvě stali autorizovaným servisním centrem pro OMEGU a LONGINES. Aby nedošlo k omylu, autorizovaným servisním centrem pro OMEGU A LONGINES jsme již dlouho, několik let. Chtěl jsme jen upozornit na to, že hodinky OMEGA a LONGINES budeme dělat přednostně ve velmi krátkých termínech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Taky vnimam Onyx jako maly zazrak. Je asi malo sluzeb, co nam muzou kluci z venku zavidet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Díky za info a blahopřání celému týmu!To abych pořídil další Ω .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Kluci doufám že neva že dotaz hážu přímo sem? Právě mi přišlo safír sklíčko z DLW watches (přímo na tento model), potřeboval bych ho tedy vyměnit + lehce přelíznout pouzdro - nemusí to být jak nový, jen z toho nejhoršího. Plus seřídit a promazat strojek. Pokud na to máte prostor napiš mi prosím zprávu kolik si na to cca mám nachystat. Uplně to nehoří, ale abych věděl jestli s vámi můžu počítat a nějakej cenove kalkul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Ahoj, přeleštění pouzdra v basic úrovni je 1500,-. Doporučím samozřejmě přetěsnění v rámci leštění 500,- + materiál do 600,-. Výměna skla v rámci leštění zdarma. Doba +- 14 dní. Není to generálka. Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna před 4 minutami, ONYX servis hodinek napsal: Ahoj, přeleštění pouzdra v basic úrovni je 1500,-. Doporučím samozřejmě přetěsnění v rámci leštění 500,- + materiál do 600,-. Výměna skla v rámci leštění zdarma. Doba +- 14 dní. Není to generálka. Ruda. díky za info! tím není to generálka, myslíš že se nebude vůbec nic dělat se strojkem...? Už mi příjde že dost hlasitě "štěrchá" a spožďuje se. Proto jsem psal že potřebuju i případně promazat a seřídit strojek. To by stálo kolik cca? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 4. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna Generálka stroje cca 2000,- čekačka je pak konec dubna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ada_CZ Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Hezký den, mohl bych se touto cestou připomenout? na přelomu roku jsem zaslal poptávkový formulář ohlědně oprav hodinek Steinhart Unitas 6497-1, ale nebyl jsem již kontaktován. Možná to někam zapadlo? Pokud potřeba vyplním znovu. Díky, Ada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ahoj, projel jsem kompletně schránky, ale bohužel jsem nic nenašel. Pokud jsme to někde přehlídli a nebo zazdili, tak se předem omlouvám. Není zapotřebí vyplňovat nějaký formulář znovu, stačí poslat kopii a nebo odkaz. Hned jak budu vědět o co jde, tak odpovím. Děkuji Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ada_CZ Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna Ahoj, vyplnil jsem znovu formulář KONTAKT | www.opravnahodinek.cz Potvrzení na email nepřišlo:) Snad to tedy funguje. Samozřejmě to nehoří, jen jsem se pro jistotu ozval. Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna @Ada_CZ a není jednodušší Rudovi poslat SZ, případně mu zavolat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna určitě ne, je dobrý, že víme coajak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 12. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna před 4 hodinami, Ada_CZ napsal: Ahoj, vyplnil jsem znovu formulář KONTAKT | www.opravnahodinek.cz Potvrzení na email nepřišlo:) Snad to tedy funguje. Samozřejmě to nehoří, jen jsem se pro jistotu ozval. Díky moc Tak to se tedy moc omlouvám.... vypadá to, že to nefunguje ani mě. Nedávno jsem přesouval web na jiný server. Nevím jestli v tom je ta potíž, ale dobře, že se na nefunkčnost formuláře přišlo. Hned v pondělí sjednám nápravu. Prozatím bych poprosil poslat poptávku do soukromé zprávy. Děkuji a ještě jednou omluva.... Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ada_CZ Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Jsem rád, že jsme to odhalili:) ozvu se SZ, zatím díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Tak já tu naruším řadu pochvalných recenzí, kterými jsem se nechal zlákat na to taky dát hodinky do Onyxu, a přidám negativní recenzi. Před pár týdny jsem si tam vyzvednul po servisu svoje BP bathyscaphe, u kterých sice vyřešili mechanický problém, ale pohled na strojek byl a stále je tak žalostný, že nemám vůbec chuť ty hodinky nosit. S čím jsem hodinky dostal: - vyteklý olej na pérovníku - špína/otisky prstů? na pérovníku - vazelína pod setvračkou - černý chlup na rotoru - nějakým způsobem odrbané/přetažené? snad všechny viditelné šroubky Po reklamaci je většina toho vyřešená, kromě těch šroubků, se kterými stále bojuju protože nechci vypadat jako prudič, ale rozhodně bych na základě toho Onyx nikomu nedoporučil, spíše naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna Dobrý den, omlouvám se za nepříjemnosti s naším servisem. Dle mých informací, které se z větší části shodují i s tím co jste zde napsal, zůstal jediný problém s poškozením šroubů. To dokáži napravit. Pokud Vám nebude vadit svěřit hodinky do třetice Onyxu, jsem ochotný si pro ně osobně přijet a osobně Vám je dovézt po opravě zpět. Zaleštění šroubů bych provedl osobně. Jen mi dovolte podat vysvětlení k oleji a čmouze na pérovníku. Na můstku pérovníku je letmý čep, který se musí co nejvíc namazat. Pokud se toto neprovede, tak riskujeme vydření čepu a výměnu můstku v hodnotě 20 000,-. Bohužel se stalo, že část oleje nabral pérovník z čepu. Otisk na pérovníku, nebyl otisk prstu. Někdo by si to tak mohl vysvětlit. Byl to otisk od zavíráku pérovníku. Jedná se o dva do sebe zapadající díly, mezi které se vloží pérovník a poměrně vysokým tlakem se vmáčkne víčko do pérovníku. Jelikož se pérovníková hřídel předmazává na čepy a víčko někdy nejde zamáčknout na poprvé, musí se pérovník v zavírači přesadit a tam hrozí že se část maziva přenese zavíračem na bubínek. Vznikne tam, pak nějaký otisk nebo šmouha. To se obecně díky bohatému zdobení pérovníku velmi špatně odstraňuje. Šrouby mají u tohoto kalibru velmi mělké hlavy. I přes to, že je velmi obtížné až nemožné v některých případech neprovést žádný otlak, nezbývá než přiznat chybu hodináře. To samé platí i pro chlup a vazelínu pod setrvačkou. Za to se ještě jednou omlouvám. Věřte mi však, že chci za každou cenu sjednat nápravu, aby jste mohl mít ze svých hodinek opět radost. Rudolf Kalivoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Gaga Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Dobrý den, bylo mi doporučeno napsat sem ohledně rozpadlé korunky na Omega Seamaster. Jedná se o hodinky: Omega Seamaster 14910 SC-62, pouzdro 18k zlato. Mám již dvě korunky, jednu rozpadlou originální, jednu novou, která má ovšem delší hřídelku, která není šroubovací. Kolik by stála korunka nová? Jakým způsobem by šlo korunky zkombinovat, nebo opravit tu původní? Díky Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se