Bert Odesláno 1. září Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září @xbraj19 a @Jiří Sedlák Pánové, debatu o historických cenách strojků atd směřujte do jiného vlákna. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. září Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září V sobotu jsem byl poprvé v Onyxu a zatím jsem nechával hodinky na servis, tak to nemůžu zatím posoudit. Ale, co se týká lidí, tak perfektní dojem i v obchodě. Paní Kalivodová si mě přišla "vyzvednout" až před obchod a kolegové v servisu borci, které to evidentně baví. Takže všichni strašně sympatičtí a milí. A ta dílna to je pastva pro oko. Rudu jsem sice nezastihl, ale i tak jsem se tam cítil velice příjemně. Už se těším, až budou hodinky v cajku (trochu jsem se neudržel a nechal oservisovat i to, co jsem myslel, že jako do budoucna, ale co už). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. září Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září Ja som dalsi spokojny zakaznik - Ruda dal zrovnal chod mojich Monstier 1. generacie tak, ze robia 10 sekund do plusu denne, co je velka parada. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září Rovněž Vám a Vašemu týmu moc děkuji pane Kalivodo za opravu hodinek Xemex.Xemexy mám již na ruce a dělají mi velkou radostPřeji mnoho zdaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Rád bych poděkoval za opravu a i kompletní servis hodinek Seiko 5 Sport. I když jsem vše řešit korespondenčně, mailem a telefonicky naprostá spokojenost a vstřícný přístup. Ať se daří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 10. září Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září Pánové, opět a znovu Vám všem děkuji za kladné hodnocení ONYXU. Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 12. září Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září Velké díky Onyxu, potupně jsem si zničil hodinky a poštou mi přišly jako nové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 1. října Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října Přidám se ke všem pozitivním kolegům. Komunikace i servis naprosto perfektní od A až do Z. Rád bych poděkoval Rudovi a celému osazenstvu Onyxu za vstřícnost, možnost nahlédnout do zázemí i perfektně odvedenou práci a vždy perfektní komunikaci bez ohledu na to s kým jsem zrovna byl v kontaktu. Kdyby to takhle fungovalo všude, bylo by to skvělý! Díky ještě jednou a jsem si jistý, že jsme se neviděli naposledy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října Musim souhlasit se @spiderer a jen bych ho opakoval. Perfektni servis a komunikace, vcetne moznosti nahlednuti primo do dilny. A je jedno, zdali slo o servis starych Slava po tatoj, nebo serizeni Rolexek. Diky Onyxu a Rudovi zvlaste . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 13. října Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října Po návratu z lázní Onyx jsem nasadil nový řemínek a žena je spokojená Díky Onyxákům za další provedený servis 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejc Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Onyxu též velmi děkuji. Je to vlastnoruční “bastlmód” a nejsem hodinář, takže si dovedu představit, že to mohl být pro řemeslníky takový nepříjemný a otravný …nepěkná zakázka . Ale strojek běhá po čištění a servisu už přes měsíc 1-2 vteřinu denně do plusu. Moc díky, dělají zase radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 14. října Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října Není zač. I my máme radost z dobře odvedené práce a z toho, že nás tady chválíte.... Děkujeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Díky Rudo, to byla rychlost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvoloda Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Taky potvrzuji předchozí recenze. Včera jsem tam svěřil do péče několik quartz hodinek a vše proběhlo k maximální spokojenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října i já se opět připojuji k velmi pozitivnímu hodnocení. Neuvěřitelná rychlost, profesionální přístup i k zakázce s levnými hodinkami, toto oceňuji asi nejvíce. Sice jen po telefonu, ale děkuji Rudovi za super debatu a určitě se rád vrátím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 7. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu Včera jsem vyzvedl dvoje hodinky ze servisu a další tam nechal. Super práce, profesionální přístup, skvělý lidé. Moc děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu Díky za rychlou první pomoc poskytnutou mým hodinkám, vyléčeno a v plné kondici a zápřahu... Příště zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Dnes mi posílají z lázní SKX009, mohu jenom dodat, že tenhle stroj je takovej oslík, co půjde dokud před sebou uvidí aspoň kousek mrkvičky. Nicméně po 25 letech pravděpodobně úplně bez servisu umí i tenhle strojek potrápit. Vydřený čepy kol, amplituda v prdeli. Přesnost samozřejmě podle plotu. Ruda třeba napíše víc. Každopádně i tyhle levný stroje radši servisujte dřív. Já to vidím tak na pět let, ani hodinky které jsou pravidelně v rotaci s dalšími bych určitě nenechal přes 10 let. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince Ahoj Jirko, tak s tou amplitudou se mi nepodařilo nic moc vymyslet, ale na 25 let starý stroj se to dá strávit. Co se mi podařilo dopilovat je přesnost a delta chodu. Na základní stroj od Seika je to dost dobré. Pak poreferuj jak budou chodit na ruce a pokud se to bude alespoň částečně shodovat s papírovou hodnotou, tak musíš být max. spokojen. Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 2. prosince Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince No, ten výpis z vibra jsem mailem nedostal, uvidím ho až zítra. Už se těším. Hele amplituda není vzorová ani u skoro nových Samurajů které dělal před rokem a půl kolega Kamil a ty hodinky chodí do pár vteřin stabilně. Ty hodinky jsou super, moc jsem je nenosil, kvůli tomu, že nebyly servisovaný a i když do nich neteklo, čekal jsem, že kdykoli může začít. A taky odložit je třeba na tři hodiny znamenalo je znova seřizovat i když se nezastavily. Taky mě táhla za oči blbě nalepená vložka lunety. Teď už všechny tyhle důvody pominuly, jsou to sice potápky, ale na léto čekat s testováním nebudu. Takže brzy poreferuju. Ale jestli jsi doladil deltu, bude to i s nižší amplitudou v pohodě jako ty Samuraje. SKX chronometr? To si nechám líbit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se