ivan_kolin Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Myslím, že je to jako nosit dříví do lesa ale stejně si neodpustím přidat svou zkušenost s ONYX servisem. Středeční návštěva v servisu Onyx mě více než příjemně překvapila. Naprosto fantastický přístup, profesionalita nejen pánů hodinářů ale i přítomných dam a k mému údivu okamžité řešení problému mechanických hodinek a to doslova na počkání! Přístup který jsem opravdu dlouho nezažil. Ještě jednou děkuji a těším se na příští návštěvu, Ivan.
koutnp Odesláno 27. dubna Nahlásit Odesláno 27. dubna Do hodinářství Onyx jsem zavítal pouze s drobnou záležitostí – nechal jsem si vyčistit tah na hodinkách. I přes to, že šlo o poměrně malý úkon, přístup byl naprosto profesionální. Obzvlášť bych chtěl vyzdvihnout pana Aleše Kalivodu, jehož ochota, vstřícnost a preciznost mě opravdu potěšily. Bylo vidět, že zde zákazníka berou vážně bez ohledu na rozsah zakázky. Během návštěvy jsme navíc řešili i problém s mikro vrypy na skle hodinek. Po pečlivém prozkoumání se ukázalo, že nejde o skutečné poškození, ale o ulpělý materiál na safírovém skle, který vrypy pouze připomínal. Problém byl profesionálně odstraněn a sklo je nyní naprosto v pořádku. Nikdy by mě nenapadlo, že něco takového může na safíru ulpět. Hodinářství Onyx rozhodně doporučuji a určitě se sem vrátím i s většími požadavky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se