Tomáš Elsnic Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Takže pásky a lunety jdou sehnat taky v replice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Na chronu 24 jsem hublot takle popsané našel i s těma popisama,ale to samé taky se nevyznámTak to by mě zajímalo. Hoď sem odkaz. Já je nenašel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 pásky a lunety budou sedět klidně z repliky na originál, ale to je tak všechno..vyrabí se více no name pásků, v různé kvalitě provedení k originál Hublot,to nic neprokazuje nevysvětluje.Prostě mně nesedí minimálně dvě věci ale je to upatlané na fotce a strojek je nečitelný neumím poznat jestli je to asijský klon valjouxu nebo originál..šrouby divný,spona taky a cena nejvíc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 https://www.chrono24.cz/hublot/big-bang-44-mm-full-set--id13050342.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Ja mam jedno pravidlo:keď mám len zlomok pochybnosti, tak potom do toho nejdem.Ale samozrejme každý to ma inak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Teď jsem se na to znovu díval a na první pohled nejsem schopnej říct, že je to fejk. Ale bez dokladů a možnosti ověření bych do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cecil Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 ten font písmen na rotoru vypadá jako pravý a ciferník taky ale je to tak blbě vyfocený že to vůbec nejde z jistotou říct.Bez dokladu,stav taky nijak valný,,nevím neznám moc lidí co by mněly Hubloty v takovém stavu.Ale může být,někdo takový je.Spíše mně nejvíce matou ty šrouby a cena.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Chlapy furt čekám na ty fotky ,zatím nic,asi se zaleknul.Zkusím zítra zavolat do Hublot jestli tam někdo bude,a zkusím to výrobní číslo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Výrobní číslo může být ze skutečných hodinek, todle je hodně fakovanej model kterej je jednoduchej fakovat protože je v tom generickej strojek, bez ověření u AD určitě ne (nevím jestli to vůbec poznaj tam ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Krom toho si myslim ze ti to takhle po telefonu nereknou. Za me je to taky bez osobniho overeni pravosti u AD vetsi nez velkej risk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Zrovna nedávno se jedny podobný (ale ne tyhle) řešily na fb. Jen místo Stainless Steel a Titanium měly na dýnku Platinum a Titanium. Čistě podle těhle dvou nápisů soudím, že na 99,9 % se jedná o fejk. Nicméně podle mě by ty hodinky za to nestály ani kdyby byly pravý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Ted došlo toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
igor261069 Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Koupit fejky nic moc, ale koupit fejky Hublotů, tak to by byl pech na2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Přesně, to je vrchol nevkusu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Chlapy koukám na to a nikde nevidím ty nápisy titan či steel ten borec poslal nějaký stažený fota.Nebo snad NE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) Na té poslední fotce s cifrem jsou úplně jinak natočené šrouby než na té první... všechny.Poslal fotku jiných hodinek. Ruce pryč Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem PEtrS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 No, a tím je to vyřešeno..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Taková smůla, ani na jednu z nových fotek se nevešlo číslo hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Elsnic Odesláno 14. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 Ale poslal asi pravý.ŽE JAK KOUKÁM NA TY OSTATNÍ OBRÁZKY JINDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se