Přejít na obsah

*** UPGRADE FÓRA ***

Doporučené příspěvky

Shaggy, bohužel stále platí to, co jsem psal před 18 hodinami ...

Tapatalk nyní řešíme. Samozřejmě to není jen tak, protože přístup k tapa od minulého majitele jsem nedostal. Adam už s tapa jedná, jak se jim prokážeme, že jsme pro doménu Chronomag ti správní hoši :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1 hour ago, bandicoot said:

Bezva možnost s tím zavináčovým odkazem na nick.

A pro všechny: nastavte si správně vlastní sled, fakt to funguje cajk.

Bandi, bud neco delam blbe, nebo nevim.

Dam Unread Content a zobrazi se mi vsechny neprectene prispevky na foru. Ja si chci ale zobrazit jen topicy, kde jsem uz neco psal. Nezajima me treba prispevky v Rolex vlakne, kde jsem nikdy nebyl a nic jsem tam nepsal.

obrazek.thumb.png.7d2499c7c0afe6d7b3c516a8849be15b.png

Tak si dam zafiltrovat "Content I have posted in" a nezobrazi se mi lautr nic.

obrazek.thumb.png.798476fe504854aa7118039e89b43e9e.png

Co delam spatne, nebo jak to nastavit?

Jinak ta fialova je teda dost divocina :D

Odkaz ke komentáři

Nové mobilní rozlišení je cajk. Jede to pěkně a vůbec mi nechybí to původní osekané.

Jak že se píšou ty veřejné statusy?

@AndyAaron jo tohle... podle mě to buď bere příspěvky od doby po překlopení nebo se to nenačetlo spolu s dalšími věcmi (fotky apod.)

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Mam este jeden dotaz.

Dam zoradit nepricitane posty.

Dalo by sa nejak zvyraznit vlakno a pridat button na odskrtnutie precitania?

Aby som videl, v ktorom vlakne post je (teraz je to take slabo viditelne) a aby som nemusel otvarat kazde vlakno. 

Tak nejak ako to funguje v tapatalku.

Neviem ci je to vobec technicky mozne, tak ked tak ma ignorujte :)

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, bandicoot napsal:

Nové mobilní rozlišení je cajk. Jede to pěkně a vůbec mi nechybí to původní osekané.

Jak že se píšou ty veřejné statusy?

@AndyAaron jo tohle... podle mě to buď bere příspěvky od doby po překlopení nebo se to nenačetlo spolu s dalšími věcmi (fotky apod.)

Podle toho co mi to vyhodí, když si to zaškrtám stejně, tak to bere nové příspěvky pouze po překlopení fóra. Když si dám vše namísto Nepřečtené, tak se mi ukážou témata kam jsem nově přispěl.
Tipnul bych si že se to zlepší po dokončení těch Background procesů.

Odkaz ke komentáři

Hranaté avatary! Já su tak šťastné! Konečně to vypadá jako forum zaměřený na pánský obecenstvo.

Včera jsem si psal s kamarádem z IT, a když mi vyjmenoval, co všechno migrace obnáší a co všechno se mohlo posrat... Mám pocit, že jsem pro samou kritiku kulatých avatarů a chybějicich nebo zmenšených obrázků dostatečně NECHVÁLIL. Takžé poklona hluboká za rozhodnutí do toho jít a ještě větší za neutuchající úsilí forum vyladit podle většinových požadavků. 

Otázka na kolegy, kteří už si to tu prolezli a vyzkoušeli - kudy se dostanu do editace podpisu? A lze něco dělat s těmi proklady mezi řádky?

Odkaz ke komentáři

Andy, hranatej avatar umožňuje lidem míť stejně velkej hranatej nebo kulatej avatar, podle chuti každýho člena. Kulatej avater nemilosrdně ořezával u hranatejch motiv a kdyby někdo na hranatým přesto trval, musel by ho mít malinkej :) a to je na pánským fóru problém...

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, adasek napsal:

Dal jsem to tam, musel jsem tomu ale manuálně nastavovat podmínky, tak dej vědět kdyby to mělo nějaký mouchy.

Tak chvíli to tam bylo pěkně na straně i se statusy, ale teď už je to bohužel pryč.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, patprom napsal:

Připojuji se ke stejnému dotazu. Chtěl jsem si bez dlouhého klikání vyhledat svůj prodejní inzerát a postnout jej nahoru, ale při zadání hesla "tudor" to můj inzerát nenajde. Zkoušeno na iPadu a v Safari na iMacu. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...