shaggy Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Velke dik za tmavu temu. Uz len ten tapatalk a budem spokojny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Shaggy, bohužel stále platí to, co jsem psal před 18 hodinami ... Tapatalk nyní řešíme. Samozřejmě to není jen tak, protože přístup k tapa od minulého majitele jsem nedostal. Adam už s tapa jedná, jak se jim prokážeme, že jsme pro doménu Chronomag ti správní hoši :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Jj, videl som. Nemile, ale snad to dopadne dobre! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 1 hour ago, bandicoot said: Bezva možnost s tím zavináčovým odkazem na nick. A pro všechny: nastavte si správně vlastní sled, fakt to funguje cajk. Bandi, bud neco delam blbe, nebo nevim. Dam Unread Content a zobrazi se mi vsechny neprectene prispevky na foru. Ja si chci ale zobrazit jen topicy, kde jsem uz neco psal. Nezajima me treba prispevky v Rolex vlakne, kde jsem nikdy nebyl a nic jsem tam nepsal. Tak si dam zafiltrovat "Content I have posted in" a nezobrazi se mi lautr nic. Co delam spatne, nebo jak to nastavit? Jinak ta fialova je teda dost divocina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 (upraveno) Nové mobilní rozlišení je cajk. Jede to pěkně a vůbec mi nechybí to původní osekané. Jak že se píšou ty veřejné statusy? @AndyAaron jo tohle... podle mě to buď bere příspěvky od doby po překlopení nebo se to nenačetlo spolu s dalšími věcmi (fotky apod.) Upraveno 24. dubna 2020 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Před hodinou, Bert napsal: Pojede, ale tohle je na dlouhé lokte, DNY, chroupe se databáze. Vydrž. O to lépe pak pojede, až budeme na SSD. Doufám, že ve středu. Super, dík za odpověď, Berte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Mam este jeden dotaz. Dam zoradit nepricitane posty. Dalo by sa nejak zvyraznit vlakno a pridat button na odskrtnutie precitania? Aby som videl, v ktorom vlakne post je (teraz je to take slabo viditelne) a aby som nemusel otvarat kazde vlakno. Tak nejak ako to funguje v tapatalku. Neviem ci je to vobec technicky mozne, tak ked tak ma ignorujte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 6 minutami, bandicoot napsal: Nové mobilní rozlišení je cajk. Jede to pěkně a vůbec mi nechybí to původní osekané. Jak že se píšou ty veřejné statusy? @AndyAaron jo tohle... podle mě to buď bere příspěvky od doby po překlopení nebo se to nenačetlo spolu s dalšími věcmi (fotky apod.) Podle toho co mi to vyhodí, když si to zaškrtám stejně, tak to bere nové příspěvky pouze po překlopení fóra. Když si dám vše namísto Nepřečtené, tak se mi ukážou témata kam jsem nově přispěl. Tipnul bych si že se to zlepší po dokončení těch Background procesů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Ok, tak ja jeste vydrzim s nervama dokud se forum neupdatne uplne. Treba to tam pak bude. Jinak asi jsem jedinej, komu se ten kulatej avatar libil. Mel jsem hezky zarovnanej cifr. Budu muset vytvorit hranatou verzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 máš to parádní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Hranaté avatary! Já su tak šťastné! Konečně to vypadá jako forum zaměřený na pánský obecenstvo. Včera jsem si psal s kamarádem z IT, a když mi vyjmenoval, co všechno migrace obnáší a co všechno se mohlo posrat... Mám pocit, že jsem pro samou kritiku kulatých avatarů a chybějicich nebo zmenšených obrázků dostatečně NECHVÁLIL. Takžé poklona hluboká za rozhodnutí do toho jít a ještě větší za neutuchající úsilí forum vyladit podle většinových požadavků. Otázka na kolegy, kteří už si to tu prolezli a vyzkoušeli - kudy se dostanu do editace podpisu? A lze něco dělat s těmi proklady mezi řádky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Andy, hranatej avatar umožňuje lidem míť stejně velkej hranatej nebo kulatej avatar, podle chuti každýho člena. Kulatej avater nemilosrdně ořezával u hranatejch motiv a kdyby někdo na hranatým přesto trval, musel by ho mít malinkej a to je na pánským fóru problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Martare, nastavení účtu, podpis ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 2 hodinami, adasek napsal: Dal jsem to tam, musel jsem tomu ale manuálně nastavovat podmínky, tak dej vědět kdyby to mělo nějaký mouchy. Tak chvíli to tam bylo pěkně na straně i se statusy, ale teď už je to bohužel pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Poraďte, prosím. Dřív se nepřečtenej obsah řadil do stránek, teď musím sjet dolů, načíst novej obsah, zase sjet dolů, načíst novej obsah atd. To mě frustruje. Mám s tim smířit, nebo to neumim ňák nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 pc verze pro mobil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 @pebe - V tmave verzi uz tak ne... Musim to potunit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 před 3 hodinami, patprom napsal: Připojuji se ke stejnému dotazu. Chtěl jsem si bez dlouhého klikání vyhledat svůj prodejní inzerát a postnout jej nahoru, ale při zadání hesla "tudor" to můj inzerát nenajde. Zkoušeno na iPadu a v Safari na iMacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 24. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Pánové (Adasek&Bert), díky i já za sebe, už si pomalu zvykám i když nerad změny, tohle vypadá na změnu k lepšímu, konečně to i fičí. Je vidět, že se to den o dne hejbe kupředu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2020 Důležité upozornění: pokud někdo začne dvojici Adasek&Bert zkracovat na A.B., dostane po čuni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se